Думка банкіра

Великий розпродаж. Яке майбутнє у російських банків в Україні. І чи варто їх клієнтам переживати через зміну власників
Олена Коробкова, виконавчий директор НАБУ
Банки з російським капіталом згортають бізнес в Україні. Нещодавно Рада національної безпеки і оборони ввела санкції проти Сбербанку Росії, Промінвестбанку, ВТБ, БМ-Банку і VS Bank. Заборони не виключають технічної можливості продажу цих банків, тому процес їх виходу з українського ринку прискорився
Ми не готові до повної лібералізації
Олена Коробкова, виконавчий директор НАБУ
На тлі легалізації валютних рахунків за кордоном, НБУ вимушено запроваджує санкції щодо 5 банків з державним російським капіталом
За інфляцію відповідає не тільки центральний банк
Роман Шпек, голова Ради НАБУ
Розпочався новий рік — рік надій на краще, а поки що нічого не змінюється. У січні ПДВ не відшкодовувався взагалі, а в перші дні лютого у фінансовій системі з'явилися великі суми відшкодування — і знову коливання на валютному ринку
Як популяризація професії фермера принесе мільйони Україні
Гарі Роше, радник Банку Кредит Дніпро з питань кредитування сільського господарства, PhD сільськогосподарських наук, екс-керівник проектів Світового банку в Україні, професор, викладач Міжнародного інституту менеджменту
Коли ми розробляли стратегічні напрямки подальшої діяльності, то свідомо робили акцент на сільському господарстві. Секторі, що здатний витягнути всю економіку України.