Думка банкіра

Шевченко: Продажу Укргазбанка, возможно, придется перенести
Кирилл Шевченко , глава правления Укргазбанка
После национализации ПриватБанка государство заняло доминирующую долю на банковском рынке. Помимо Привата, правительство владеет Ощадбанком, Укрэксимбанком и Укргазбанком. В планах - масштабная приватизация этих финучреждений. Исходя из заявлений Минфина, первым в частные руки перейдет Укргазбанк, причем продажа должна состояться уже в 2017 году. LIGA.net поговорила с председателем правления этого банка Кириллом Шевченко о том, состоится ли сделка, кому она интересна, и чем Укргаз сегодня отличается от других госбанков
За інфляцію відповідає не тільки центральний банк
Роман Шпек, голова Ради НАБУ
Розпочався новий рік — рік надій на краще, а поки що нічого не змінюється. У січні ПДВ не відшкодовувався взагалі, а в перші дні лютого у фінансовій системі з'явилися великі суми відшкодування — і знову коливання на валютному ринку
Як популяризація професії фермера принесе мільйони Україні
Гарі Роше, радник Банку Кредит Дніпро з питань кредитування сільського господарства, PhD сільськогосподарських наук, екс-керівник проектів Світового банку в Україні, професор, викладач Міжнародного інституту менеджменту
Коли ми розробляли стратегічні напрямки подальшої діяльності, то свідомо робили акцент на сільському господарстві. Секторі, що здатний витягнути всю економіку України.