Креді Агріколь Банк став партнером Торгово-Промислової Палати Італії в Україні

Співробітництво з Торгово-Промисловою Палатою Італії в Україні на найвищому рівні дозволить Креді Агріколь Банку більш тісно співпрацювати з італійською бізнес-спільнотою в Україні, сприяти розвитку італійського бізнесу в Україні та торгівлі між Італією та Україною

Лариса Бондарєва, член правління, відповідальна за корпоративний бізнес, СМБ та агро:
«Креді Агріколь Банк – один із найпотужніших і найдосвідченіших міжнародних гравців на українському банківському ринку – радий надати компаніям – членам Торгово-Промислової Палати Італії в Україні свою експертизу і знання ринку, банківські послуги, включаючи торгівельне фінансування експортно-імпортних операцій. Зазначу, що група Credit Agricole, якій належить наш банк, вважає Італію своїм внутрішнім ринком і представлена на ньому банками Cariparma, Carispezia, Friuladria, а також компаніями з надання спеціалізованих фінансових послуг: споживчого кредитування, страхування, лізингу, управління активами тощо».

Як партнер Торгово-Промислової Палати Італії в Україні Креді Агріколь Банк активно представлений під час бізнес-візиту італійських компаній 5-8 жовтня 2016 року. Представники італійської делегації відвідають головний офіс у м. Києві, а всі учасники бізнес-заходу – італійські та українські компанії будівельної сфери, мають змогу ознайомитись з послугами банку на спеціальному стенді. Детальніше про бізнес-захід, що відбудеться 6 жовтня в готелі Либідь.

Про банк:

Креді Агріколь Банк - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 443 000 приватних та 40 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.