Креді Агріколь презентує візуальний гід «Фінанси для аграрія» створений у партнерстві з Top Lead і Baker Tilly

Креді Агріколь ділиться своєю фінансовою і аграрною експертизою та презентує візуальний гід «Фінанси для аграрія», який створений у партнерстві з контент-маркетинговою агенцією Top Lead та провідною аудиторською компанією Baker Tilly. Команда банку взяла активну участь у підготовці контенту для довідника.

За допомогою яскравої та зрозумілої інфографіки гід пояснює головні фінансові аспекти аграрного бізнесу, а отже буде корисним для всіх, хто працює в агросфері та хоче ефективно управляти фінансами компанії.

«Експертиза – сильна сторона Креді Агріколь. Ми з радістю ділимося своїми знаннями, адже достовірна та актуальна інформація є додатковою цінністю для наших клієнтів. Основна ідея довідника – максимально просто та лаконічно розповісти агробізнесу про те, як ефективно управляти фінансами. Ми цінуємо працю фермерів і віримо, що цей візуальний гід сприятиме динамічному розвитку їх справи!» ― коментує Наталія Порвіна, директор департаменту підтримки агробізнесу Креді Агріколь Банку.

Візуальний гід «Фінанси для аграрія» розповідає про:

• три основні звіти та як вони формуються: звіт про фінансові результати, звіт про рух грошових коштів, баланс;
  • планування діяльності аграрія;
  • управління ризиками;
  • можливості для залучення фінансування;
  • оцінку результативності бізнесу;
  • та інші важливі фінансові аспекти бізнесу.

Щоб завантажити гід, перейдіть за посиланням https://businessviews.com.ua/agrofinance/