Кредит під заставу житлової нерухомості, АТ "ОТП БАНК"

Банк АТ "ОТП БАНК"
Тип Кредит під заставу нерухомості
Програма Кредит під заставу житлової нерухомості
Валюта Гривня
Сума від 50000.00
Сума до 500000.00
Коментар до діапазону сум Кредит надається на придбання товарів/послуг (ремонт/реконструкція квартири/будинку, оплата навчання тощо) для власного споживання з обов’язковим підтвердженням цільового використання
Строк від, міс. 1
Строк до, міс. 120
Коментар до діапазону строків -Процентна ставка на строк від 1-го до 12-го місяця (включно): 27,00%;
-процентна ставка на строк від 13-го місяця до закінчення строку кредиту: UIRD +8,5%* (плаваюча).
* У будь якому випадку відсоткова ставка за кредитом має бути не вища 50,00%
Спосіб погашення Класичний
Процентна ставка 27.00
Довідка Так
Пакет документів Документи Позичальника:
-Громадянський паспорт Позичальника та паспорт дружини/чоловіка Позичальника (всі сторінки з інформацією);
-Довідка з податкової інспекції про присвоєння ідентифікаційного номеру Позичальнику та довідка про присвоєння ідентифікаційного номеру дружині/чоловіку Позичальника;
-Довідка з місця роботи Позичальника та/або дружини/чоловіка Позичальника, засвідчена в бухгалтерії не раніше, ніж за 2 тижні до дня її подання в Банк, що підтверджує посаду Позичальника та/або дружини/чоловіка Позичальника та офіційно нараховану заробітну плату за останні шість місяців;
-Документи, що підтверджують інші офіційні доходи Позичальника та/або дружини/чоловіка Позичальника (за наявності доходу не за основним місцем роботи), у т.ч. декларація про доходи на останню звітну дату;
-Документи, що підтверджують право власності на нерухомість або інше майно, вказане Позичальником в Анкеті-Заяві;
-Довідка з іншого банку про наявність кредитного рахунку, з обов’язковим зазначенням дати відкриття рахунку, залишком заборгованості та стану обслуговування боргу (графік платежів) та копія кредитного договору (в разі наявності кредиту);
-Свідоцтво про одруження (за умови наявності).
Документи, щодо предмету іпотеки (житлова нерухомість):
Правовстановлюючий документ на нерухомість, що передається в іпотеку Банку;
-Витяг з реєстру прав власності на нерухоме майно про реєстрацію права власності в БТІ чи відповідна відмітка БТІ про реєстрацію на правовстановлюючому документі;
-Витяг з Державного реєстру правочинів (у випадку набуття права власності на нерухоме майно після 18.08.2004р.);
-Правовстановлюючий документ на нерухомість в якій проводять ремонт/реконструкцію (лише у випадку, якщо така нерухомість відмінна від предмета іпотеки);
-Технічний паспорт на предмет іпотеки;
-Витяг з реєстру прав власності БТІ на нерухоме майно;
-Довідка із ЖЕКу про кількість зареєстрованих (прописаних) осіб за адресою місцезнаходження предмета іпотеки та відсутність заборгованості по комунальних платежах;
-Звіт про незалежну експертну оцінку вартості предмета іпотеки, погоджений з відділом PPRV;
-Не менше 5 фотокарток нерухомого майна, де будуть проведені ремонтні роботи;
-В разі відсутності у іпотекодавця в складі сім’ї дітей – подається заява (встановленого Банком зразка) про відсутність у складі сім’ї іпотекодавця малолітніх (до 14 років) та неповнолітніх (від 14 до 18 років) дітей.
Інші документи:
-Документи які підтверджують цільове використання кредиту:
-Чеки, накладні, квитанції про оплату, платіжне доручення, фіскальний чек, договір про надання послуг тощо;
-Кошторис робіт з ремонту;
-Мінімум 5 фотокарток нерухомого майна в якому проводились ремонтні роботи за кредитні кошти Банку – після закінчення виконання робіт. У разі якщо нерухомість, в якій Позичальник планує проводити ремонт відмінна від предмета іпотеки, фотокартки такого об’єкта обов’язково надаються також і до початку проведення ремонту.
Запорука Ні
Детальніше на сайті банку