Кредобанк переміг у рейтингу «Сумлінні платники податків-2020»

Кредобанк переміг у номінації «Фінанси» Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2020», який щорічно проводить Асоціація платників податків України.

Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» проводиться з 2011 року. При визначенні його переможців враховується не тільки повнота та своєчасність сплати податків і зборів, дотримання податкової дисципліни та кількість офіційно працевлаштованих осіб, а й суми коштів, які підприємство спрямовує на соціальні програми та благодійність.

«Результати цьогорічного рейтингу «Сумлінні платники податків» лише в черговий раз підтверджують, що Кредобанк – це чесний та надійний банк, який відповідає усім європейським стандартам та сумлінно виконує свої обов’язки перед державою. Наша стратегія – це правильний банкінг, щоб будувати довготривалі відносини з клієнтами.», – говорить Голова Правління АТ «Кредобанк» Єжи Яцек Шугаєв.

За плідну співпрацю та стабільні партнерські стосунки Асоціація платників податків України відзначила Кредобанк Знаком «Рукостискання», з відповідним посвідченням до знаку за №0003.