Кредобанк продовжує кредитувати український бізнес

Кредобанк продовжує кредитування діючих та нових бізнес-клієнтів. Крім стандартних програм, банк пропонує кредитування під 0% річних у рамках оновленої державної програми «Доступні кредити 5-7-9%», а також кредити у рамках програми державних портфельних гарантій, за якою уряд виділив банку 1 мільярд гривень для додаткового покриття зобов’язань клієнтів малого, середнього та корпоративного бізнесу.

Оновлена програма «Доступні кредити 5-7-9%» надає можливість малим, середнім та великим агропідприємствам отримати інвестиційний кредит на придбання сільськогосподарської техніки або кредит на поповнення обігових коштів для придбання насіння, добрив та паливно-мастильних матеріалів. Строк кредиту – 6 місяців, процентна ставка – 0% річних.. Заявки на участь у програмі від агровиробників приймаються до 31 травня 2022 року.

Для підприємств, що не займаються агровиробництвом, оновлена програма «Доступні кредити 5-7-9%» надає можливість отримати інвестиційний кредит на основні засоби терміном на 5 років або кредит на поповнення обігових коштів строком до 2 років. Максимальна сума кредиту – 60 мільйонів гривень на групу пов’язаних компаній. Процентна ставка – 0% річних протягом періоду воєнного стану та одного місяця після його припинення і 5% річних з другого місяця після завершення воєнного стану і до кінця строку кредиту.

Програма державних портфельних гарантій поширюється на кредити у рамках програми «Доступні кредити 5-7-9%» та на інші банківські кредити для бізнесу. Граничний розмір гарантії – 80% кредиту для кредитів агропідприємствам та до 70% кредиту для кредитів малому, середньому та корпоративному бізнесу.

«Кредобанк продовжує кредитувати бізнес в умовах війни. Для підтримки економіки в умовах воєнного стану ми зберегли стандартні кредитні програми та розширили співпрацю з Фондом розвитку підприємництва, щоб надати можливість агропідприємствам та іншим малим і великим фірмам отримати кредит під 0% річних на обладнання та ведення бізнесу. Державні програми та портфельні гарантії допоможуть бізнесу швидше відновити роботу та подолати наслідки російської агресії», – говорить перший заступник голова Правління АТ «Кредобанк» Войцєх Тарасюк.

Детальніше про кредитні програми Кредобанку для бізнесу можна дізнатися тут.

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків України та входить до фінансової групи PKO Bank Polski – найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи – найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один з найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Пресслужба АТ «Кредобанк»