«Кредобанк» розширює можливості програми працевлаштування студентів та випускників вищих навчальних закладів

«Кредобанк» збільшує можливості працевлаштування студентів та випускників вищих навчальних закладах за програмою «Абсольвент». Зокрема, до існуючих 25 вакансій у головному офісі банку додано ще 5 робочих місць у банківських відділеннях, розташованих у Львові.

Експериментальна програма працевлаштування у відділеннях банку триватиме 3 місяці. За цей час її учасники ознайомляться зі специфікою роботи відділень та зможуть випробувати себе на різноманітних позиціях працівників банківського фронт-офісу. Найкращі учасники програми матимуть можливість продовжити роботу у львівських відділеннях «Кредобанку» на постійній основі. До експериментальної програми вже відібрано студентів кількох львівських коледжів економічного спрямування. У разі позитивних результатів розширену програму буде продовжено на постійній основі.

Завдяки програмі «Абсольвент», яка стартувала у 2016 році, «Кредобанк» став привабливою можливістю початку ділової кар’єри для молодих людей, що не мають досвіду роботи та бажають випробувати себе у банківській сфері. Враховуючи велику кількість бажаючих взяти участь у програмі, ми вирішили створити додаткові робочі місця для студентів у відділеннях банку. Якщо додатковий формат стане успішним, плануємо створювати в рамках програми нові можливості працевлаштування для талановитих молодих людей», – говорить директор Департаменту управління персоналом ПАТ «Кредобанк» Галина Бороха.

Програма працевлаштування студентів «Абсольвент» була започаткована «Кредобанком» у 2016 році. В її рамках банк створив 25 вакансій спеціалістів, не прив’язаних до конкретного департаменту чи процесу. Учасники програми відбираються на конкурсній основі. Тривалість програми – 10 місяців, за які учасники мають пропрацювати у трьох різних департаментах банку. У 2018 році 12 учасників програми були достроково працевлаштовані в банку на постійній основі. Окрім того, за 2017 рік «Кредобанк» став першим робочим місцем для 87 молодих людей, або 14% від загальної кількості працевлаштованих протягом року. Програма була створена на виконання зобов’язань, узятих банком у рамках Українського пакту заради молоді – 2020.

Український Пакт заради молоді-2020 – це продовження загальноєвропейської ініціативи. 17 листопада 2015 року у Брюсселі бізнес-лідери підписали Європейський Пакт заради молоді – документ, що має на меті побороти проблему безробіття європейської молоді, виконуючи поставлені цілі: 100 000 нових місць стажування та роботи для молоді, 10 000 партнерств бізнесу та освітніх закладів, Національні плани дій у кожній країні ЄС. Ця ініціатива має підтримку Європейського парламенту, Європейської комісії, Європейської ради та короля Бельгії. «Кредобанк» підписав Український пакт заради молоді-2020 у квітні 2016 року.

Прес-служба ПАТ «Кредобанк»

Довідка:

ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та  найбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи  банків іноземних банківських груп за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України та Києві. У 2018 році агентство «Стандарт-рейтинг» підтвердило найвищий рейтинг депозитів ПАТ «Кредобанк» – ua.1 за шкалою агентства, короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1, а кредитний рейтинг банку за національною шкалою - на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом. У жовтні 2017 року «Кредобанк» посів друге місце у номінації «Опора МСБ» щорічного рейтингового дослідження «Фінансовий Оскар 2017», яке проводиться діловим виданням «Бізнес». У лютому 2018 року банк отримав 1 місце премії «ProstobankAwards» в номінаціях «Іпотечні кредити для нерухомості на вторинному ринку», «Бланкові овердрафти» та «Депозити для бізнесу», у березні 2018 року – друге місце у рейтингу надійності великих роздрібних банків від журналу «Гроші» та 5 місце у рейтингу стійкості банків України від фінансового порталу «Мінфін». У квітні 2018 року банк отримав 3-тє місце в номінації «Автокредит» та «Іпотечний кредит» і 6-те місце в номінаціях «Інтернет-банкінг» та «Кредити малому і середньому бізнесу» щорічного рейтингового дослідження «50 найбільших банків України» від агентства «Фінансовий клуб».