КРИСТАЛБАНК виступив спонсором української хокейної команди «Чайка»

КРИСТАЛБАНК приєднався до підтримки українського хокею та виступив спонсором команди «Чайка» аматорської хокейної ліги, що була заснована ще влітку 2009 року.

«Для нас, виступаючи спонсором хокейної команди «Чайка» – це ще одна можливість підтримати українських спортсменів та виразити свою повагу до них. Ми намагаємося активно підтримувати проекти, які сприяють розвитку спорту в нашій країні. Це частина політики корпоративної соціальної відповідальності КРИСТАЛБАНКу», - прокоментував Голова Правління Леонід Гребніський.

На сьогоднішній день команда стрімко рухається вгору по турнірній таблиці, часто займаючи призові місця. «Ми раді, що бізнес приймає участь у популяризації хокею в Україні. Підтримка на корпоративному рівні надає колосальний стимул до нових перемог. Наша головна мета показувати гідний приклад  молоді та збільшувати інтерес до хокею -  виду спорту, який вимагає великої витривалості та мужності", - відзначив капітан ХК «Чайка» Микита Уваркін.