КРИСТАЛБАНК запустив чат-бота в Telegram

КРИСТАЛБАНК розширив можливості та запустив чат-бота в Telegram, який в online-режимі надсилає інформацію про діючі курси валют, найближче відділення або банкомат та останні новини Банку.

Чат-бот КРИСТАЛБАНКу -
це сучасний інструмент зворотного зв'язку і оперативна комунікація з банком через найпопулярніший світовий канал Telegram.

Для того, щоб розпочати роботу з чат-ботом та відчути всі його переваги, необхідно:

1. Встановити на смартфон, планшет або десктоп додаток Telegram та в рядку пошуку месенджера ввести rystalbank_bot
  2. Натиснути кнопку «Розпочати» та перейти в основне Меню
  3. Обрати Розділ та в разі потреби слідувати інструкціям:

Розділ «Курси» - бот надсилає діючі курси валют КРИСТАЛБАНКу;

Розділи «Відділення» та «Банкомати»  - бот шукає та надсилає адреси найближчих до Вас відділень та банкоматів (в радіусі 1 км);

Розділ «Новини» - бот надсилає останні новини.

«Ми удосконалюємо та розвиваємо провідні канали комунікацій для зручності наших клієнтів.  Сучасний світ диктує свої правила і ми не відстаємо від ринкових трендів. Чат-бот в Telegram економить  час на пошук інформації першою необхідності, такої як курси валют або розташування найближчого до Вас відділення, яку відтепер можна отримати, витративши кілька секунд в месенджері на смартфоні», - зазначив Голова Правління КРИСТАЛБАНКу Леонід Гребінський.