Круглий стіл 16 березня 2017 року

В четвер, 16 березня, о 15 годині в приміщенні НАБУ відбудеться круглий стіл за участі Міжнародної фінансової корпорації (IFC) на тему «Кредитний ризик в операціях банків з аграрними розписками»

Основна мета заходу – обговорення впливу Положення про визначення банками України розміру кредитного ризику за активними банківськими операціями, затвердженого Постановою Правління НБУ 30.06.2016 № 351 (далі – Положення №351), на операції банків з фінансування агровиробників з використанням аграрних розписок.

В ході Круглого столу експертами IFC буде презентовано напрацювання щодо примірної розрахункової моделі та підходу до визначення кредитного ризику за кредитами малим та середнім агровиробникам (в т.ч. з використанням аграрних розписок) за методикою Постанови №351, а також бачення можливих шляхів удосконалення зазначеної методики з урахуванням чинних умов в аграрному та банківському секторах.

Для участі в Круглому столі просимо до 18:00 14 березня пройти електронну реєстрацію до за посиланням: https://goo.gl/forms/I2XM9P9zNvJkw9Uc2