Круглий стіл «Майбутнє електронного документообігу», що був скасований через черговий терор росією, перенесено на 7 грудня, 11:00

Захід заплановано в режимі онлайн.

Основна тема обговорення – засади, проблематика та практичні аспекти запровадження електронного документообігу в банках і компаніях.

Орієнтовна тривалість круглого столу – до трьох годин.

Серед спікерів круглого столу:

• Олена Коробкова – Голова Ради НАБУ;
  • Олександр Вернигора – CEO компанії Intecracy Deals, голова Комітету з IT СУП;
  • Таісія Макарчук – директор IT-компанії LTD Magic Solutions;
  • Ілля Климович – заступник голови правління МТБ Банк

Під час круглого столу передбачається розгляд питань, зокрема про готовність ринку перейти на електронний документообіг, про законодавче врегулювання питання використання електронних документів, про податкові нюанси їх використання, судову практику, виклики та практичні рекомендації налагодження безпечної роботи тощо.

Для участі просимо Вас до 05 грудня включно пройти електронну реєстрацію за посиланням: https://forms.gle/wufjDuqTmYRg96uE9 (https://forms.gle/wufjDuqTmYRg96uE9?fbclid=IwAR3k7KrbEOo6mcr0Rgp2SrfddT5ly3RsohojPS7myixPPFfW39MhVancC2k) або надіслати інформацію щодо учасників від Вашого банку (П.І.Б., посада, email, телефон) на електронну адресу: a.riasa@nabu.org.ua

Посилання для підключення до зустрічі буде надіслане всім зареєстрованим учасникам за день до дати проведення круглого столу.

Для вже зареєстрованих учасників нова повторна реєстрація не потрібна.