Круглий стіл «Умови своєчасного виконання вимог НБУ, пов’язаних із запровадженням МСФЗ 9 та Інструкції з бухгалтерського обліку операцій з фінансовими інструментами в банках: питання та відповіді»

Незалежна асоціація банків України (далі - НАБУ), представник банківського співтовариства, на численні запити банків, ініціювала перед Національним банком України проведення спільної робочої зустрічі для обговорення питань, які виникли при запровадженні в банках МСФЗ 9 та застосуванні Інструкції з бухгалтерського обліку операцій з фінансовими інструментами в банках України, що затверджена Постановою Правління Національного банку України ( далі – НБУ) №14 від 21.02.2018.

У зв’язку з цим, запрошуємо Вас відвідати робочу зустріч в форматі Круглого столу на тему: «Умови своєчасного виконання вимог НБУ, пов’язаних із запровадженням МСФЗ 9 та Інструкції з бухгалтерського обліку операцій з фінансовими інструментами в банках: питання та відповіді».

З питаннями, які планується обговорити на зустрічі Ви можете ознайомитись за посиланням:

Засідання відбудеться 19.03.2018 року о 15-00 в приміщенні НАБУ, за адресою м. Київ, вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 72, 3 під’їзд, поверх 3, офіс 96.

Для участі в засіданні просимо до16.03.2018 року направити на адресу асистента Координатора Комітету з питань оподаткування та обліку s.markutsya@nabu.org.ua П.І.Б. учасника, посаду та контактні данні.

З будь-якими питаннями щодо засідання, просимо звертатися до координатора Комітету з питань оподаткування та обліку Олени Косточкіної за тел.: (044) 300-10-15.