Марафон різдвяних колядок: Банк Кредит Дніпро проводить святкову акцію для своїх шанувальників у мережі Facebook

Банк Кредит Дніпро відкриває новий рік святковою акцією «Марафон різдвяних колядок» для всіх, хто підписаний на сторінку фінустанови у мережі Facebook. Умови участі в марафоні такі: у період з 2 до 9 січня 2018 р. варто поділитися текстом улюбленої колядки у коментарях до посту про акцію та запросити друзів поставити лайк до написаного коментаря. П’ять переможців із максимальною кількістю лайків отримають чудові призи – теплі та затишні брендовані пледи.

«Наш банк у новому році продовжує приємну традицію проведення регулярних тематичних акцій для дописувачів сторінки в Facebook, – говорить Тетяна Ярошенко, директор із корпоративних комунікацій Банку Кредит Дніпро. – Новорічні свята – чудова нагода згадати добру традицію різдвяного колядування та долучитись до неї, привітавши близьких та друзів своєю улюбленою колядкою. Впевнені, що конкурс сподобається всім, хто цінує український колорит і гарний настрій, а наші подарунки допоможуть переможцям підтримати родинний затишок та святкову атмосферу».

Узяти участь у «Марафоні різдвяних колядок» можуть не тільки клієнти банку, але й усі користувачі популярної соціальної мережі Facebook.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «позитивний» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бизнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».