Молоді й підприємливі: у Банку Кредит Дніпро в Сумах пройшов фінансовий тренінг для школярів

Банк Кредит Дніпро продовжує розширювати географію дитячих освітніх проектів. Так, юними учасниками уроку з фінансової грамотності від банкірів стали школярі 7-12 років у Сумах. Діти розбиралися в непростому світі фінансів, слухали цікаві факти з історії виникнення української гривні, шукали статті витрат і доходів сімейного бюджету, вивчали правила безпеки у поводженні з грішми, а також розраховували найефективніші шляхи накопичення кишенькових грошей на здійснення своєї мрії

Школярі також побачили, як улаштовані робочі процеси в банківському відділенні, чим займаються менеджери, як працює каса, навчилися користуватися банкоматом. Банкіри в свою чергу зазначають, що мають намір ще активніше розвивати зазначений напрямок соціальної діяльності Банку Кредит Дніпро.

«Сотні юних українців сьогодні вже є випускниками освітніх фінансових тренінгів Банку Кредит Дніпро. Для нашої команди важливо усвідомлювати, що ми робимо свій внесок у розвиток майбутнього покоління, даючи їм трохи навичок і знань, які обов'язково знадобляться у житті, – сказала Тетяна Ярошенко, директор з корпоративних комунікацій Банку Кредит Дніпро. – Ми маємо намір і надалі розширювати освітню програму, оскільки впевнені: насичене і здорове дитинство молодого покоління – це те, що здатне створити стійкий фундамент успішного і щасливого майбутнього всієї країни. Саме виходячи із таких принципів, ми і вибудовуємо стратегію соціальної відповідальності нашого банку».

Юні учасники фінансового тренінгу лишилися задоволеними отриманими знаннями і тепер самі готові ділитися секретами примноження власного капіталу.

Семирічна Софія під час тренінгу не тільки розповіла про свою мрію, але й намалювала її. «Я хочу накопичити на золоту рибку, щоб вона виконувала всі мої бажання», – сказала дівчинка.

А 10-річний Денис сказав, що із задоволенням ще раз відвідає таке заняття, щоб ще ефективніше навчитися розпоряджатися власними фінансами. Хлопчик дізнався про те, що таке статті доходів і витрат, як допомагати батькам економити сімейний бюджет. «Я мрію стати лікарем і розумію, що для цього потрібно добре вчитися, щоб вступити на безкоштовній основі й заощадити гроші батьків», – розповів Денис.tl_kr_dnpr_27_04

Для довідки:

Для Банк Кредит Дніпро був заснований в 1993 році, на даний момент входить до групи банків з приватним капіталом згідно класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія "Бренкрофт Энтерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні "uaA-" із прогнозом "у розвитку" та рейтинг надійності депозитів на рівні "4+" (висока надійність).

У рамках дослідження "Транспарентність банків України: кроки до Європи" від IBI-Rating та міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" Банк Кредит Дніпро отримав номінацію "Європейське партнерство" та став єдиним банком з українським капіталом, що визнаний однією із найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни. За результатами роботи у 2016 році Банк Кредит Дніпро став переможцем конкурсу від міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" у номінації "Найкращий універсальний банк".

У квітні 2017 відповідно до щорічного дослідження "50 провідних банків України", проведеного аналітичною групою "Фінансовий клуб", за результатами загального рейтингу, банк утримує впевнені позиції серед 50 кращих фінансових установ країни. У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях "Корпоративний партнер" та «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика "Бизнес".