На одній хвилі: вболіваємо за Україну на Євробаченні-2017 разом із Банком Кредит Дніпро та Visa

Банк Кредит Дніпро приєднується до акції «На одній хвилі разом з Visa!» і пропонує клієнтам-власникам карт Visa здійснювати якомога більше безготівкових розрахунків у торговельній мережі та Інтернеті, реєструвати карт-чеки на сайті www.visa.com.ua й отримати можливість виграти одну з семи VIP-подорожей на двох на Євробачення або ж один із 110 квитків на півфінал чи фінал головного пісенного конкурсу Європи

VIP-подорожі – це запрошення і квитки на двох на фінал конкурсу Євробачення-2017, відвідування VIP-лаунжу під час заходу, два квитки на поїзд чи автобус (місто проживання учасника – Київ – місто проживання учасника), трансфер по Києву, проживання в готелі від 4* під час поїздки.

«Ми запрошуємо клієнтів банку – власників карт Visa приєднатися до акції партнерів і отримати можливість виграти заряд позитивних і яскравих емоцій від головного європейського пісенного конкурсу, а також підтримати конкурсантів від нашої країни, – сказала Тетяна Надточій, начальник управління розробки і впровадження продуктів роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Щоб стати учасником розіграшів, необхідно здійснювати свої повсякденні розрахунки картою і реєструвати чеки на сайті Visa. Традиційно, що більше безготівкових платежів, то більше шансів опинитися на одному з найочікуваніших міжнародних музичних івентів, який цього року пройде в Києві».

Зазначимо, акція діє до 17 квітня 2017 року.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро був заснований в 1993 році, на даний момент входить до групи I згідно класифікації НБУ (банки, частка активів яких більше 0,5% активів банківської системи).

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія "Бренкрофт Энтерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні "uaA-" із прогнозом "у розвитку" та рейтинг надійності депозитів на рівні "4+" (висока надійність).

У рамках дослідження "Транспарентність банків України: кроки до Європи" від IBI-Rating та міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" Банк Кредит Дніпро отримав номінацію "Європейське партнерство" та став єдиним банком з українським капіталом, що визнаний однією із найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни. За результатами роботи у 2016 році Банк Кредит Дніпро став переможцем конкурсу від міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" у номінації "Найкращий універсальний банк".

У травні 2016 відповідно до щорічного дослідження "50 провідних банків України", проведеного аналітичною групою "Фінансовий клуб", за результатами загального рейтингу, банк утримує впевнені позиції серед 50 кращих фінансових установ країни. У 2016 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінації "Опора МСБ" фінансового рейтингу ділового тижневика "Бизнес".