НАБУ нагородила переможців сьомого Київського півмарафону

У Києві відбулось урочисте нагородження переможців сьомого Київського півмарафону Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2017 серед корпоративних команд Chamber Cup

Щорічний Київський півмарафон Nova Poshta Kyiv Half Marathon цього року відбувся на початку квітня. Участь у ньому взяли понад  9 000 учасників з 43 країн. Серед них близько 400 іноземних бігунів, а майже 25 000 глядачів вийшли у місто, щоб підтримати учасників. Понад 15 000 шанувальників бігу спостерігали за змаганнями онлайн.

Днями відбулося урочисте нагородження найспритніші команди малого та великого бізнесу різних сегментів, серед них і представники банківських структур. Переможцями категорії “Фінанси” стали:

I місце - Діамантбанк;
II місце - банк ПУМБ;
III місце  - об'єднана команда Альфа-Банк Україна і Укрсоцбанк.

alt
Крім традиційних цінних призів, переможців від банківського сектору спеціальними кубками відзначила Незалежної асоціації банків України.

«Здоровий спосіб життя стає усе популярнішими серед представників банківської спільноти. Біг вже давно став для багатьох компаній інструментом розвитку корпоративної культури. Щороку в півмарафоні Nova Poshta Kyiv Half Marathon беруть участь усе більше банків, працівники яких починають готуватися заздалегідь, а підтримати своїх проходять співробітники з цілими сім’ями. То ж сподіваюся, що нам вдасться зберегти і продовжити цю добру традицію серед банків-членів Асоціації», - зауважила виконавчий директор НАБУ Олена Коробкова

Довідка про Київський півмарафон
Київський міжнародний півмарафон Nova Poshta Kyiv Half Marathon став біговою традицією міста. З кожним роком зростає кількість учасників на старті і разом з тим збільшується призовий фонд змагання. У 2017 році він складав 146 000 грн. Траса півмарафону має міжнародний сертифікат відповідності AIMS, окрім того, Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2017 пройшов сертифікацію Європейської асоціації легкої атлетики і отримав найвищу оцінку якості – “5 зірок”. Для  учасників цього року в рамках бігової події були заплановані чотири індивідуальні дистанції, естафетні та корпоративні змагання. Традиційно організатори пропонували маленьким учасникам вийти на дитячі старти: 1 000 м, 500 м і 100 м.

Організатор Київського півмарафону - компанія Run Ukraine.