НАБУ розробила Рекомендації банкам щодо дій при виявленні підозри на COVID-19

НАБУ, піклуючись про здоров’я населення України, розробила Рекомендації щодо плану дій у разі виявлення осіб, які мали контакт із хворими на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 або виявлення осіб, що мають симптоми такої хвороби з метою запобігання поширенню захворювань. З положеннями яких Ви зможете ознайомитися за посиланням: https://drive.google.com/open?id=1F2PKeTEacPFppJNq0xlaq1gHaVXV-teB

Дані Рекомендації розроблені з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо дезінфекції у немедичних установах, де можливе інфікування на COVID-19 та стандартів надання екстреної медичної допомоги.

Закликаємо на період дії карантинних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню COVID-19 всім членам НАБУ використовувати у своїй роботі ці Рекомендації та дотримуватися їх положень.