Нова партнерська програма кредитування на придбання агротехніки

Банк Кредит Дніпро і компанія «Укравтозапчастина» розробили для аграріїв партнерську програму фінансування сільськогосподарської техніки Landini на вигідних умовах. Так, сума початкового внеску становить від 10% вартості техніки; термін кредитування може сягати п’яти років. Розмір процентної ставки за користування кредитом становить від 7,5% річних і залежить від терміну кредиту й розміру початкового внеску. Комісія за дострокове погашення кредиту, а також нотаріальні витрати з оформлення застави – відсутні. Для зручності обслуговування позики запропоновано сезонну відстрочку платежу – до 10 місяців у році. Висока швидкість прийняття рішення – 5-7 робочих днів – є однією з переваг партнерської пропозиції.

«Наша компанія утримує лідерські позиції на ринку тракторів, сільськогосподарської та спеціальної техніки, запчастин і мастильних матеріалів завдяки дії 50 дилерських угод із постачання в Україну товарів оригінального виробництва, широкій філіальній мережі, наданню послуг гарантійно-сервісного обслуговування, – сказав Антон Дюкарєв, заступник генерального директора зі збуту компанії «Укравтозапчастина». – Партнерство з Банком Кредит Дніпро дозволить нам істотно оптимізувати умови придбання аграріями якісної техніки».

«Наш банк розглядає співпрацю з авторитетними на ринку компаніями-партнерами як пріоритетний інструмент нарощування активності й результативності у сегменті агрокредитування, – підкреслив Євген Хуриленко, начальник управління розвитку продажів у агробізнесі Банку Кредит Дніпро. – Кількість наших партнерських програм упевнено наближається до 30, а їх якість дозволяє давати агровиробникам найкращі фінансові рішення для комплексної підтримки та розвитку бізнесу».

Детальніше ознайомитися з цільовими продуктовими пропозиціями Банку Кредит Дніпро для агробізнесу можна за посиланням.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «позитивний» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

За результатами 2017 року Банк Кредит Дніпро увійшов у топ-3 в номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бізнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».