Новини НАБУ

Дата з
Дата по
Голова Проєктного офісу НАБУ Дмитро Глінський доєднався в ролі спікера до фінансової школи грамотності «ТАЛАН» Нацбанку
Із метою покращувати фінансову обізнаність громадян Національний банк України спільно з партнерами запустив школу фінансової грамотності «ТАЛАН».
В Українському кризовому медіа-центрі відбувся пресбрифінг щодо закону про заборону кредиторам взаємодіяти з військовослужбовцями
Голова Ради НАБУ Олена Коробкова разом із народним депутатом Ольгою Василевською-Смаглюк і очільницею Управління захисту прав споживачів НБУ Ольгою Лобайчук виступили на брифінгу, присвяченому закону щодо заборони кредиторам взаємодіяти з військовослужбовцями та їхніми близькими.
Переобрано керівників двох профільних комітетів Незалежної асоціації банків України
За результатами засідання Ради Незалежної асоціації банків України, що відбулося 2 серпня, строком на два роки було обрано Голову Комітету з регуляторної політики та комплаєнс і Голову Комітету з питань оподаткування та обліку.
Незалежна асоціація банків України стала генеральним партнером кампанії із захисту прав споживачів кредитних послуг "Знай свої права: кредити", яку проводить Нацбанк
Стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія із захисту прав споживачів фінансових послуг "Знай свої права: кредити", яку проводить Національний банк України.
Відбувся вебінар на тему ринку торгового фінансування та факторингу в Україні під час війни
Організаторами заходу виступили Європейський банк реконструкції та розвитку, Незалежна асоціація банків України, ініціатива EU4Business і Український альянс торгового фінансування та факторингу.
Виконавчий директор НАБУ Марія Колганова взяла участь у міжнародному форумі Money20/20 Europe 2022, що відбувся в Амстердамі
Пані Марія ознайомила міжнародну спільноту з феноменом стійкості банківської системи України в період війни, а також акцентувала увагу на розвитку фінсектору, попри складні поточні умови.
Голова Ради НАБУ Олена Коробкова виступила на 10th European Banking & Finance Conference
«92-й день війни. У нас працюють понад 78% банківських відділень. Банківська система налічує понад 250 мільярдів ліквідності. 69 банків працюють. Фактично надають повний спектр послуг. Ми навіть кредитуємо. І особливо активно кредитуємо посівну. Ці цифри, я впевнена, ввійдуть у світову історію. Як приклад стійкості. Як приклад боротьби та здатності робити неможливе», – зазначила пані Олена.