Новини НАБУ

Дата з
Дата по
Чому у 2022 році ми можемо очікувати системного, але помірного зростання ставок за депозитами та кредитами, розповідає Голова Ради НАБУ Олена Коробкова для ресурсу UBR
«У грудні Нацбанк значно посилив риторику щодо рішучості боротьби з інфляцією інструментом процентних ставок. У зв'язку з цим не виключено, що у січні-березні 2022 року можуть спостерігатися додаткові підвищення облікової ставки за збереження несприятливої інфляційної обстановки», нагадала пані Олена.
Вітаємо врахування позицій НАБУ при прийнятті Постанови №141 щодо політики винагороди в банку!

Що вдалося змінити?

Отже, попередньо проєкт постанови містив положення, відповідно до якого банк повинен був звітувати про розмір винагороди, яку члени органів управління отримували не лише безпосередньо в банку, а й в інших пов’язаних із банком структурах.

Незалежна асоціація банків України виступила ініціатором формування єдиних підходів щодо впровадження відкритого банкінгу в Україні
У Незалежній асоціації банків України відбулася зустріч банкірів, юристів і міжнародних експертів для напрацювання єдиного підходу до впровадження концепту відкритого банкінгу в Україні.
Підписаний Меморандум про взаємодію між банківською спільнотою та арбітражними керуючими
7 грудня Незалежна асоціація банків України та Національна асоціація арбітражних керуючих України підписали Меморандум про співробітництво в межах питань для ринку неплатоспроможності.
Подарунки юним художникам до Всесвітнього дня заощаджень «Заощадливий сьогодні — заможний завтра» їдуть до переможців конкурсу!
Сьогодні надсилаємо призи, які Незалежна асоціація банків України підготувала спільно з Фондом ощадних кас Німеччини SBFIC і БО «ЛІГА БАНКІВ УКРАЇНИ»!
Ми з партнерами в захваті, як можна створити пензлями й олівцями такі справжні мальовані шедеври?
Йдеться про ті шедеври, які ваші діти створювали на конкурс малюнків до Всесвітнього дня заощаджень «Заощадливий сьогодні — заможний завтра», який проводила НАБУ спільно з Фондом ощадних кас Німеччини SBFIC і Благодійною організацією «ЛІГА БАНКІВ УКРАЇНИ»!
Голову Правління АТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» Панова Сергія Миколайовича обрано на посаду Голови Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів
Інформуємо вас про те, що на посаду Голови Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів Радою Асоціації одноголосно обрано Голову Правління АТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» Панова Сергія Миколайовича.
Шість страхів іпотеки: чого найбільше побоюються позичальники та що насправді потребує уваги
Усі ми знаємо, що взяти іпотеку – це серйозний і відповідальний крок. І часто так буває, що потенційного позичальника зупиняє страх, який асоціюється з іпотекою.
Друзі, підтримаймо юних художників!
Розпочато голосування конкурсу дитячих малюнків «Заощадливий сьогодні — заможний завтра», який проводить НАБУ спільно з Фондом ощадних кас Німеччини SBFIC і Благодійною організацією «ЛІГА БАНКІВ УКРАЇНИ»!
Шахраї не оминули і НАБУ
Схема шахрайства проста: вам телефонують на мобільний, називаються компанією з високим рівнем суспільної довіри та намагаються отримати ваші банківські дані.
Член Ради НАБУ, Голова Укргазбанку Андрій Кравець: «Клієнти забирали великі депозити на купівлю землі після відкриття ринку»
Член Ради НАБУ, Голова правління Укргазбанку Андрій Кравець дав інтерв'ю для «Мінфіну» щодо скандалу в Укрексімбанку, про зволікання з податковою амністією та перспективи приватизації держбанку.
Банківський консенсус-прогноз: повільне відновлення економіки на тлі уповільнення інфляції у 2022 році
Незалежна асоціація банків України (НАБУ) продовжує формування Банківського консенсус-прогнозу – агрегованого макроекономічного прогнозу, сформованого на базі прогнозів українських банків.
Презентація продукту для зернового ринку «Механізм банківської гарантії для форвардних контрактів»
Запрошуємо вас відвідати презентацію перспективного продукту для зернового ринку «Механізм банківської гарантії для форвардних контрактів». Захід організований НАБУ спільно з Українською зерновою асоціацією за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку та IFC.
Конкурс дитячих малюнків «Заощадливий сьогодні — заможний завтра»
Друзі, невдовзі Всесвітній день заощаджень. Саме тому НАБУ спільно з Фондом ощадних кас Німеччини SBFIC і Благодійною організацією «ЛІГА БАНКІВ УКРАЇНИ» проводить конкурс дитячих малюнків «Заощадливий сьогодні — заможний завтра».
5 жовтня відбувся Міжнародний круглий стіл керівників банків, асоціацій, регуляторів і глобальних фінансових інституцій
Засідання міжнародної банківської спільноти під егідою Незалежної асоціації банків України (НАБУ) відбулося в Одесі. Основна мета заходу – обговорити перспективи економічного відновлення на тлі всесвітньої пандемії COVID-19 та поділитися досвідом проходження коронакризи в різних країнах.