Новини НАБУ

Дата з
Дата по
Ми з партнерами в захваті, як можна створити пензлями й олівцями такі справжні мальовані шедеври?
Йдеться про ті шедеври, які ваші діти створювали на конкурс малюнків до Всесвітнього дня заощаджень «Заощадливий сьогодні — заможний завтра», який проводила НАБУ спільно з Фондом ощадних кас Німеччини SBFIC і Благодійною організацією «ЛІГА БАНКІВ УКРАЇНИ»!
Голову Правління АТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» Панова Сергія Миколайовича обрано на посаду Голови Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів
Інформуємо вас про те, що на посаду Голови Комітету НАБУ з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів Радою Асоціації одноголосно обрано Голову Правління АТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» Панова Сергія Миколайовича.
Друзі, підтримаймо юних художників!
Розпочато голосування конкурсу дитячих малюнків «Заощадливий сьогодні — заможний завтра», який проводить НАБУ спільно з Фондом ощадних кас Німеччини SBFIC і Благодійною організацією «ЛІГА БАНКІВ УКРАЇНИ»!
Шахраї не оминули і НАБУ
Схема шахрайства проста: вам телефонують на мобільний, називаються компанією з високим рівнем суспільної довіри та намагаються отримати ваші банківські дані.
Член Ради НАБУ, Голова Укргазбанку Андрій Кравець: «Клієнти забирали великі депозити на купівлю землі після відкриття ринку»
Член Ради НАБУ, Голова правління Укргазбанку Андрій Кравець дав інтерв'ю для «Мінфіну» щодо скандалу в Укрексімбанку, про зволікання з податковою амністією та перспективи приватизації держбанку.
Банківський консенсус-прогноз: повільне відновлення економіки на тлі уповільнення інфляції у 2022 році
Незалежна асоціація банків України (НАБУ) продовжує формування Банківського консенсус-прогнозу – агрегованого макроекономічного прогнозу, сформованого на базі прогнозів українських банків.
Презентація продукту для зернового ринку «Механізм банківської гарантії для форвардних контрактів»
Запрошуємо вас відвідати презентацію перспективного продукту для зернового ринку «Механізм банківської гарантії для форвардних контрактів». Захід організований НАБУ спільно з Українською зерновою асоціацією за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку та IFC.
Конкурс дитячих малюнків «Заощадливий сьогодні — заможний завтра»
Друзі, невдовзі Всесвітній день заощаджень. Саме тому НАБУ спільно з Фондом ощадних кас Німеччини SBFIC і Благодійною організацією «ЛІГА БАНКІВ УКРАЇНИ» проводить конкурс дитячих малюнків «Заощадливий сьогодні — заможний завтра».
5 жовтня відбувся Міжнародний круглий стіл керівників банків, асоціацій, регуляторів і глобальних фінансових інституцій
Засідання міжнародної банківської спільноти під егідою Незалежної асоціації банків України (НАБУ) відбулося в Одесі. Основна мета заходу – обговорити перспективи економічного відновлення на тлі всесвітньої пандемії COVID-19 та поділитися досвідом проходження коронакризи в різних країнах.
24 вересня в НАБУ відбулося 5-те відкрите засідання робочої групи з Проєкту створення платформи верифікації доходів позичальників (Income Verification Platform)
Захід було організовано Незалежною асоціацією банків України (НАБУ) спільно з International Finance Corporation (IFC) і Міжнародним бюро кредитних історій (МБКІ).
17 вересня в готелі «Інтерконтиненталь» відбувся Форум «Судовий захист у сфері банківських послуг в умовах ринкової економіки. Перспективи та сучасний стан». Сесія ІІ-ІІІ
Нагадаємо, захід було організовано Незалежною асоціацією банків України (НАБУ) спільно з Асоціацією суддів господарських судів України (АСГСУ). На форумі обговорили актуальні проблемні питання застосування норм матеріального та процесуального права у розгляді справ за участі банків. Ключова мета заходу – розглянути й обговорити пропозиції сторін щодо шляхів вирішення критично важливих питань: впливу судової практики на розвиток правовідносин у банківській сфері, способи захисту порушених прав, оперативність судового розгляду в господарських справах тощо.
Захід було організовано Незалежною асоціацією банків України (НАБУ) спільно з Асоціацією суддів господарських судів України (АСГСУ). На форумі обговорили актуальні проблемні питання застосування норм матеріального та процесуального права при розгляді справ за участі банків. Ключова мета заходу – розглянути та обговорити пропозиції сторін щодо шляхів вирішення критично важливих питань: впливу судової практики на розвиток правовідносин у банківській сфері, способи захисту порушених прав, оперативності судового розгляду в господарських справах тощо.
Провідні асоціації фінансового сектору об'єдналися для розвитку відкритого банкінгу в Україні
Незалежна асоціація банків України, Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній, Асоціація фінансових інституцій, Асоціація «Страховий бізнес», Всеукраїнська Асоціація кредитних спілок підписали меморандум «Про взаємодію, співпрацю та публічний діалог у межах робочої платформи у сфері відкритого банкінгу «Ukrainian Open Banking API Hub».
Друзі, банківська спільнота стала настільки дружня, що ми вже не можемо одне без одного навіть у вихідні

Вчора ми грали у футбол!

Незалежна асоціація банків України завершила 10-й ювілейний сезон Всеукраїнського турніру з футболу серед банків-членів НАБУ – «Кубок Чемпіонів НАБУ – 2021».

Відбулася зустріч CEO банків-членів НАБУ з керівництвом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб
У заході взяли участь виконавчий директор НАБУ Олена Коробкова, голова комітету з питань регуляторної політики та комплаєнс і заступниця Голови Правління Укргазбанку Наталія Василець, член комітету з питань правового забезпечення діяльності банків та захисту прав кредиторів і заступниця Голови Правління Укрсиббанку Олена Полянчук. Серед представників ФГВФО були присутні директор-розпорядник Світлана Рекрут, фінансовий директор Олена Нужненко, заступники директора-розпорядника Віктор Новіков та Ольга Білай. Раді повідомити, що до дискусії долучилися голови правління банків, їхні заступники, директори департаментів.
Вітаємо з 25-річчям гривні!
Саме цього дня, 2 вересня 1996 року, розпочалася грошова реформа, що дала старт новій національній валюті – гривні.
Банки підтримують продовження державної програми «5-7-9%»
НАБУ провела круглий стіл, на якому більшість банків-членів вирішила підтримати необхідність продовження державної програми «Доступні кредити 5-7-9%». Разом із тим було відзначено, що програму необхідно вдосконалити. До обговорення долучилися представники Фонду розвитку підприємництва, Національного банку України, а також Спілка українських підприємців, банки приватного та державного сектору.