Новини НАБУ

Дата з
Дата по
Конференція «Відшкодування шкоди, завданої внаслідок війни» відбудеться 31 серпня 2022 року
Щодня з’являються нові свідчення про масштабні пошкодження цивільних об’єктів та інфраструктури, необхідно відбудувати цілі міста. Для забезпечення у майбутньому стягнення спричинених збитків важливими будуть якість, вичерпність та релевантність доказів, зібраних для документування та оцінки збитків, а також методика оцінки розміру реальних збитків та упущеної вигоди, для визначення суми відшкодування.
Голова Проєктного офісу НАБУ Дмитро Глінський доєднався в ролі спікера до фінансової школи грамотності «ТАЛАН» Нацбанку
Із метою покращувати фінансову обізнаність громадян Національний банк України спільно з партнерами запустив школу фінансової грамотності «ТАЛАН».
В Українському кризовому медіа-центрі відбувся пресбрифінг щодо закону про заборону кредиторам взаємодіяти з військовослужбовцями
Голова Ради НАБУ Олена Коробкова разом із народним депутатом Ольгою Василевською-Смаглюк і очільницею Управління захисту прав споживачів НБУ Ольгою Лобайчук виступили на брифінгу, присвяченому закону щодо заборони кредиторам взаємодіяти з військовослужбовцями та їхніми близькими.
Переобрано керівників двох профільних комітетів Незалежної асоціації банків України
За результатами засідання Ради Незалежної асоціації банків України, що відбулося 2 серпня, строком на два роки було обрано Голову Комітету з регуляторної політики та комплаєнс і Голову Комітету з питань оподаткування та обліку.
Незалежна асоціація банків України стала генеральним партнером кампанії із захисту прав споживачів кредитних послуг "Знай свої права: кредити", яку проводить Нацбанк
Стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія із захисту прав споживачів фінансових послуг "Знай свої права: кредити", яку проводить Національний банк України.
Відбувся вебінар на тему ринку торгового фінансування та факторингу в Україні під час війни
Організаторами заходу виступили Європейський банк реконструкції та розвитку, Незалежна асоціація банків України, ініціатива EU4Business і Український альянс торгового фінансування та факторингу.
Виконавчий директор НАБУ Марія Колганова взяла участь у міжнародному форумі Money20/20 Europe 2022, що відбувся в Амстердамі
Пані Марія ознайомила міжнародну спільноту з феноменом стійкості банківської системи України в період війни, а також акцентувала увагу на розвитку фінсектору, попри складні поточні умови.