Новини ринку

Дата по
Фільтр:
Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк починають Місяць збережень в Україні
Відзначаючи Всесвітній День збережень, що традиційно проводиться у багатьох країнах наприкінці жовтня, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк започатковують його розширену версію – «Місяць збережень»
ОТБанк уклав партнерську угоду з групою компаній «Техноторг»
АТ «ОТП Банк» та компанія «Техноторг» уклали договір про співпрацю у сфері кредитування аграрних підприємств. У рамках даної партнерської угоди українські аграрії отримують доступ до зручного, простого і швидкого фінансування на придбання засобів захисту рослин, добрив і насіння
Ощадбанк та Fight For Right презентували інклюзивний простір у рамках фестивалю Ulichnaya Eda
23 вересня інклюзивна родина Ощадбанку стала ще більшою. У партнерстві з фестивалем Ulichnaya Eda і громадським об’єднанням Fight For Right Ощадбанк презентував інклюзивний простір BeTogether на території найбільшої гастрономічної події столиці

До уваги журналістів та Клієнтів КРИСТАЛБАНКУ! Офіційне повідомлення Служби безпеки України
СБУ не оприлюднювала повідомлення стосовно народного депутата України Романюка Р.С. та ПАТ «Кристалбанк». Зазначене повідомлення, поширене в Інтернеті з посиланням на Службу безпеки України, як на джерело інформації, є фейковим
Sky Bank перший в Україні придбав інноваційне IT-рішення у однієї з найбільших світових компаній Finastra
ПАТ Sky Bank обрав платформу FusionBanking Essence, розроблену компанією Finastra, для автоматизації своїх банківських операцій в Україні. Дане рішення є частиною загального проекту трансформації комерційного банку
Страховка – швидко і просто з інтернет-додатком My Alfa-Bank
Плануючи поїздку за кордон, необхідно подбати про такий важливий «острівець фінансової безпеки», як страховий поліс. Альфа-Банк Україна спільно з СК «Альфа Страхування» пропонує своїм клієнтам найпростіший та найшвидший спосіб його оформлення – через інтернет-додаток My Alfa-Bank, в якому нещодавно явилася така додаткова опція
Банк Кредит Дніпро разом із компанією «Ландтех» пропонує вигідні кредити на купівлю техніки John Deere
Банк Кредит Дніпро і проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» підписали Меморандум про співпрацю
НКЦПФР зареєструвала випуск облігацій ПАТ «АЛЬФА-БАНК» серій Q, R та S
5 вересня 2017 року Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала випуск гривневих облігацій ПАТ «АЛЬФА-БАНК» серій Q, R та S, проспект їх емісії та видала відповідні тимчасові свідоцтва про реєстрацію
Пенсійний фонд «ОТП Пенсія» відтепер в мережі фінансових консультантів «ОВБ Алфінанц Україна»

Відтепер укласти пенсійний контракт з фондом «ОТП Пенсія» та почати пенсійне накопичення можна в мережі представництв компанії ОВБ по всій Україні та через фінансових консультантів компанії

Банк Кредит Дніпро і компанія «Мінетех» пропонують комфортні партнерські програми агрокредитування
«Розумна школа»: Mastercard і Ощадбанк презентували універсальний електронний учнівський квиток
Рішення, яке відсьогодні працює у столичній Введенській гімназії, об’єднало функціонал безконтактної платіжної картки, перепустки до школи й ключа доступу до онлайн-кабінету учня
Пункти дистанційного обслуговування Ощадбанку задовільнять потребу українського села у банківських послугах
Два пункти дистанційного обслуговування Ощадбанку розпочали свою роботу цими днями в Івано-Франківській області: у селі Спас Рожнятівського району та селі Жураки Богородчанського району. Ще в одному населеному пункті - селі Нижнів Тлумацького району - подібний пункт розпочне роботу 4 вересня
ОТП Банк відкрив нове відділення в Києві
Надання клієнтам доступного, повного і комфортного банківського сервісу європейської якості є пріоритетним стратегічним завданням ОТП Банку. Черговим етапом послідовної реалізації цієї бізнес-стратегії стало відкриття спеціального відділення ОТП Банку в Києві «Набережне», яке розташувалося за адресою: м Київ, вул. Дніпровська набережна 16
Банк Кредит Дніпро зареєстрував проспект емісії акцій на суму 1,199 млрд у Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку
Банк Кредит Дніпро зареєстрував проспект емісії простих іменних акцій на загальну суму 1,199 млрд грн у Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку. Державна реєстрація змін до статуту фінустанови і відповідне збільшення статутного капіталу на 78,8% – до 2,72 млрд грн – завершиться восени 2017 року
OTП Банк уклав договір про співпрацю з Біоенергетичною асоціацією України
Послідовно реалізуючи стратегію фінансування проектів з підвищення енергоефективності українських підприємств, АТ «ОТП Банк» підписав договір про співпрацю з Біоенергетичною асоціацією України (БАУ). Предметом договору є співпраця, спрямована на розвиток енергоефективності, впровадження енергоефективних технологій та розбудову необхідної інфраструктури
OTP Bank розширює свою присутність у Сербії

Представник міжнародної фінансової групи OTPGroup у Сербії – OTP banka Serbia – набуває статусу одного з найзначніших банків цієї країни шляхом придбання іншого крупного гравця - Vojvodjanska banka (учасник групи National Bank of Greece, NBG Group)

У липні вкладники довірили Банку Кредит Дніпро близько 4 тис. депозитів

Українці в липні 2017 року з урахуванням переоформлень оформили в Банку Кредит Дніпро близько 4 тис. депозитів на суму 400 млн грн. Загальний портфель коштів приватних клієнтів, зокрема й залишки на рахунках і картах, становить близько 4,5 млрд. грн.

Партнерство ОТП Банку з компанією «Агро Арена» - нові можливості для українських аграріїв
АТ «ОТП Банк» та компанія «Агро Арена» уклали договір про співпрацю в сфері кредитування аграрних підприємств. Дане партнерство відкриває для українських аграріїв можливість отримання фінансування на закупівлю матеріальних ресурсів за унікальною для ринку сервісною формулою: «Швидко + Просто + Доступно»
Банк Фамільний остаточно завершив процедуру збільшення статутного капіталу до 200 млн. грн.
У п'ятницю, 30 червня, Національний банк України погодив нову редакцію Статуту Банку Фамільний. Відповідно 3 липня здійснено реєстрацію відповідних змін в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських об'єднань, а 03 серпня отримано свідоцтво НКЦПФР № 35/1/2017 про реєстрацію випуску акцій банку. Таким чином, процес збільшення статутного капіталу ПАТ «Банк Фамільний»  повністю завершено.
Банк Кредит Дніпро розпочав видачу індивідуальних електронних ліцензій Національного банку України

Банк Кредит Дніпро один з перших адаптується до політики лібералізації валютного законодавства і починає видачу індивідуальних електронних ліцензій Нацбанку для інвестицій за кордон

Індустріалбанк приєднується до Експрес-банку
1 серпня 2017 року відбулися збори акціонерів Індустріалбанку та Експрес-банку. Був затверджений план реорганізації Експрес-банку і приєднання його до Індустріалбанку. Також визначено склад Правління об'єднаного Банку
Активи пенсійного фонду «ОТП Пенсія» перевищили 100 млн. грн.
Активи недержавного пенсійного фонду «ОТП Пенсія» перевищили 100 млн грн. З початку 2017 року фонд наростив активи на 12%, що стало можливим завдяки постійним внескам від вкладників фонду та зростанню кількості нових учасників фонду на 6%. Вже 31 180 людей зберігають свої пенсійні накопичення у фонді «ОТП Пенсія»