Новини ринку

Дата по
Фільтр:
ОТП Банк підбив підсумки 2016 року
Згідно з даними фінансового звіту за МСФЗ за підсумками 2016 року, завдяки послідовній реалізації комплексу заходів щодо нейтралізації наслідків економічного спаду і загальної соціально-політичної напруги, після збитку в розмірі 2,9 млрд грн за підсумками 2015 року, ОТП Банк зафіксував 954,1 млн грн чистого прибутку
Молоді й підприємливі: у Банку Кредит Дніпро в Сумах пройшов фінансовий тренінг для школярів
Банк Кредит Дніпро продовжує розширювати географію дитячих освітніх проектів. Так, юними учасниками уроку з фінансової грамотності від банкірів стали школярі 7-12 років у Сумах. Діти розбиралися в непростому світі фінансів, слухали цікаві факти з історії виникнення української гривні, шукали статті витрат і доходів сімейного бюджету, вивчали правила безпеки у поводженні з грішми, а також розраховували найефективніші шляхи накопичення кишенькових грошей на здійснення своєї мрії
«Раз.Два.Вигравай»: клієнти Банку Кредит Дніпро за безготівкові розрахунки картками Visa зможуть виграти IPhone 7 або Power Bank
Із травня 2017 року у Банку Кредит Дніпро стартує акція «Раз.Два.Вигравай». Щотижня фінустанова розігруватиме IPhone 7 і портативні зарядні пристрої Power Bank
У I кварталі 2017 року клієнти Банку Кредит Дніпро оформили 1,2 тис. кредитів готівкою і відкрили 4,4 тис. кредитних карт
За перші три місяці цього року українці оформили у банку 1,2 тис. кредитів готівкою і відкрили 4,4 тис. кредитних карт із лімітом понад 450 млн грн. Усього за підсумками I кварталу 2017 року величина роздрібного кредитного портфеля склала 110 млн грн
Mastercard і Ощадбанк реалізували можливість оплати входу до Київського зоопарку безконтактними картками
Технологічне рішення Ощадбанку і партнерів для безконтактної оплати банківською карткою на турнікеті дає змогу купувати квитки для дорослих і дітей «в один дотик»
Елітна нерухомість за гривню, або Як бізнес може обдурити українців і банки
Олена Єрмолова, заступник начальника управління проблемних активів Банку Кредит Дніпро, яка бере участь у розробці законопроекту про процедуру банкрутства, розповіла, чому закон у нинішній і в потенційній редакції не сприятиме подальшому розвитку фінансового сектора та економіки України. Банкір також запропонувала альтернативні норми, здатні змінити ситуацію, яка склалася
Ощадбанк сплатив майже 2,5 млрд. грн. податків у Держбюджет
У 2016 році Ощадбанк сплатив податків, зборів та обов'язкових платежів до Державного бюджету України на суму 2,329 млрд. грн. і посів друге місце у рейтингу «ТОП-50 найбільших платників банківського сектору за 2016 рік»
Акції повертаються. ОТП Фонд Акцій заробив 17,2% за 3 місяці
З початку року «ОТП Фонд Акцій» під управлінням компанії «ОТП Капітал» заробив своїм інвесторам 17,2% або 88,6% річних. Це стало можливим завдяки зростанню акцій в портфелі фонду – найбільший прибуток принесли цінні папери «Райффайзен банку Аваль», «Турбоатому» та «Миронівського хлібопродукту»
Споживчі настрої в Україні, березень 2017: індекс склав 55,5
Київ, 20 квітня 2017 року – У березні 2017 року споживчі настрої українців дещо погіршилися: індекс споживчих настроїв (ІСН) становив 55,5, що на 0,7 п. менше від лютневого показника. Найсуттєвіших змін зазнали девальваційні очікування та індекс очікуваної динаміки безробіття. Про це свідчать дані дослідження споживчих настроїв в Україні, яке щомісяця здійснює GfK Ukraine
Банк Кредит Дніпро відкрив кредитну лінію аграрній групі AIK GROUP на 15 млн грн
Банк Кредит Дніпро й аграрна група AIK GROUP підписали угоду про відкриття кредитної лінії на суму 15 млн грн під проведення посівної кампанії на нових землях групи. Отримувачем кредиту стане одне з підприємств групи в Тернопільській області – ТОВ «Бриковське»
OTП Банк реалізує програму фінансування енергоефективності підприємств
Спираючись на міжнародний досвід в сфері енергетичної безпеки, наразі однією з пріоритетних задач України є досягнення енергетичної незалежності. Невід'ємною частиною цього процесу є впровадження енергоефективних технологій в усіх галузях економіки країни. Зважаючи на позитивні тенденції в цьому напрямку за останні роки та зростаючий інтерес українських підприємств до інвестування в подібні проекти, АТ «ОТП Банк» поставив собі за мету стимулювати використання енергозберігаючого обладнання компаніями шляхом надання фінансування в рамках проекту ENERGY EFFICIENCY
Ощадбанк виграв суд проти Сбербанку Росії та домігся заборони останньому використовувати позначення «Сбербанк»
Сьогодні, 18 квітня 2017 року, Господарський суд м. Києва виніс рішення, згідно якого було визнано недійсними десять торгівельних марок Сбербанку, позбавлено останнього доменного імені sberbank.ua та задоволено вимогу про заборону використовувати торговельну марку «СБЕРБАНК»
Банк Кредит Дніпро і «Агробудівельний альянс «АСТРА» пропонують українським агровиробникам зручну кредитну програму на модернізацію бізнесу
Банк Кредит Дніпро і великий дилер провідних марок агротехніки «Агробудівельний альянс «АСТРА» пропонують українським агровиробникам скористатися вигідною програмою кредитування. Українські аграрії зможуть без серйозних витрат покращувати власне виробництво, беручи сучасну техніку в кредит терміном до 5 років, гнучкою системою процентних ставок, мінімальним авансовим внеском і можливістю сезонної відстрочки погашення тіла кредиту
Кількість учасників фонду «ОТП Пенсія» перевищила 30 000 чоловік
Кількість людей, що мають рахунки у недержавному пенсійному фонді «ОТП Пенсія», перевищила 30 000 чоловік. Внески на такі пенсійні рахунки можуть здійснювати як фізичні особи самостійно, так і підприємства на користь своїх працівників. За перший квартал цього року фонд отримав 2,35 млн грн надходжень. Разом із інвестиційним прибутком, розподіленим на пенсійні рахунки учасників, фонд збільшив активи на 4,24 млн грн або 4,7%, досягнувши 93,78 млн грн
Голову правління DV Bank суд помістив в СІЗО за публікацію в Facebook
У I кварталі 2017 року українці довірили Банку Кредит Дніпро депозитів на 2,1 млрд грн
У першому кварталі 2017 року роздрібний депозитний портфель збільшився майже на 100 млн грн і сьогодні становить близько 4 млрд грн. Усього за перші три місяці нинішнього року українці з урахуванням переоформлень довірили фінустанові понад 17,5 тис. депозитів на суму 2,1 млрд грн
ОТП Банк об’єднав платинові привілеї для автомобілістів у новій ко-бренд картці Global Auto Card
Прагнучи надавати найвищий рівень сервісу та забезпечувати не лише фінансові потреби клієнтів, а й розширювати можливості банківських інструментів, АТ «ОТП Банк» спільно із командою партнерів реалізує нову ко-бренд картку Global Auto Card, що поєднала в собі все необхідне для кожного власника авто
#ощадбанкдіє: звання провідного банку країни підтверджено!
Другий рік поспіль Ощадбанк посідає найвищу сходинку авторитетного рейтингу «50 провідних банків України» за версією щорічного незалежного дослідження аналітиків інформаційного агентства Financial Club. Голова правління Андрій Пишний – серед найкращих банкірів у номінації «Фінансове визнання» за оцінкою експертів ринку
Усі ТОП-менеджери ОТП Банку відзначені нагородами рейтингу «50 провідних банків України»
За результатами шостого щорічного комплексного рейтингу «50 провідних банків України», який підготувала компанія «Фінансовий клуб» спільно з газетою «Бізнес», усі ТОП-менеджери ОТП Банку на чолі з Тамашем Хак-Ковачем отримали відзнаки у своїх напрямах бізнесу. Під керівництвом такої команди професійних управлінців ОТП Банк посів підсумкове 4-е місце серед 50 провідних фінансових установ країни, піднявшись на сім позицій в порівнянні з результатом попереднього року
Термін приймання комунальних платежів зі знижкою продовжено до 25 квітня