Новини ринку

Дата з
Дата по
Фільтр:
«Експерт-рейтинг» підтвердив найвищий довгостроковий рейтинг UKRSIBBANK

10 вересня 2019 року рейтингове агентство «Експерт-рейтинг» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг UKRSIBBANK BNP Paribas Group на рівні uaААА за національною українською шкалою, що означає найвищий рівень кредитоспроможності. Така висока оцінка свідчить про надійність та стабільність банку.

"Кредобанк" працевлаштовує студентів та випускників вищих навчальних закладів
У вересні лави працівників «Кредобанку» поповнили 25 студентів з 6 вищих навчальних закладів Львова, які отримали своє перше місце праці завдяки спеціальний програмі "Абсольвент", що дає молодим людям шанс на старт банківської кар’єри вже четвертий рік поспіль.
Продукти «Кредобанку» відзначено нагородами Prostobank Awards
За  підсумками роботи у ІІ кварталі 2019 року продукти «Кредобанку» здобули триперших місця у премії ProstobankAwards– у номінації «Автокредити» з програмою «Доступний», у номінації «Кращі кредити на вторинному ринку житла» з пропозицією «На придбання нерухомості на вторинному ринку», а також у номінації «Депозити для бізнесу» з пропозицією «Стандарт on-line».
Фіналісти Popcorp accelerator уклали партнерство з BNP Paribas Group та представили рішення на VivaTech

Український стартап IntelSoft, випускник спільної програми Radar Tech і UKRSIBBANK BNP Paribas Group, стартував партнерство зі штаб-квартирою банківської групи BNP Paribas та представив своє рішення на технологічній виставці VivaTech.

Заступник голови UKRSIBBANK BNP Paribas Group: Якщо банк не кредитує, він не дуже потрібен

Сучасна банківська система вже немислима без інновацій. На ринку з'являється все більше фінтех-компаній, які поєднують фінансові та технологічні рішення для створення нових сервісів і продуктів.

Банк Кредит Дніпро представляє ефективні фінансові рішення для агровиробників на XI Міжнародній агропромисловій виставці-форумі AGROPORT South Kherson 2019
18-20 липня Банк Кредит Дніпро бере участь у XI Міжнародній агропромисловій виставці й форумі з розвитку фермерства AGROPORT South Kherson 2019.
Банк Кредит Дніпро взяв участь у Дні поля LOZOVA MACHINERY – наймасштабнішому заході південно-східної України
Зручні цільові інструменти фінансування оборотних і основних коштів, а також понад 30 партнерських програм із провідними виробниками агротехніки вперше презентував агровиробникам Харківщини Банк Кредит Дніпро на грандіозному Дні поля, який проводив 18 липня партнер банку – LOZOVA MACHINERY.
Платіжна карта Visa Classic Банку Кредит Дніпро – серед найкращих у рейтингу карт середнього класу
Платіжна карта «Безліміт Visa Classic» Банку Кредит Дніпро увійшла до топ-6 липневого рейтингу найкращих платіжних карт середнього класу в гривні компанії «Простобанк Консалтинг».
У першому півріччі 2019 року кількість преміум-клієнтів Ощадбанку збільшилась на 12%
З початку 2019 року кількість преміум-клієнтів Ощадбанку збільшилась на 12%. Співвідношення кількості клієнтів та збільшення депозитного портфеля підтверджує, що клієнти обирають Oschadbank Premium і для зберігання коштів, і для активного повсякденного користування банківськими продуктами.
Стабільно найкращі: Банк Кредит Дніпро знову став переможцем рейтингу Prostobank Awards за найкращий роздрібний кредит готівкою, набравши 98 балів із 100

Банк Кредит Дніпро знову став володарем престижної нагороди Prostobank Awards за підсумками ІІ кварталу 2019 року, очоливши рейтинг найкращих роздрібних банківських продуктів у номінації «Кредит готівкою», складений компанією «Простобанк Консалтинг» серед 30 найбільших українських фінустанов.

Заправляй авто удобнее и выгоднее с Банком Кредит Днепр и Mastercard.
Банк Кредит Дніпро пропонує своїм клієнтам узяти участь у партнерській акції з міжнародною платіжною системою Mastercard та отримати знижку до 5 грн за літр будь-якого пального на АЗК AMIC Energy, оплативши заправку автомобіля картою Mastercard через мобільний додаток AmicPAY.
Вишуканий відпочинок у найкращих готелях із Банком Кредит Дніпро та Mastercard
Банк Кредит Дніпро пропонує своїм клієнтам взяти участь у партнерській акції з міжнародною платіжною системою Mastercard і виграти ваучери на 3 ночі на двох у комфортабельних готелях Esperanza Resort & SPA (Паунгуряй, Литва) і Mirotel Resort & SPA (Трускавець, Україна).
Банк Кредит Дніпро став одним із лідерів рейтингу найкращих овердрафтів для бізнесу
Банк Кредит Дніпро увійшов до топ-10 червневого рейтингу найкращих овердрафтів для бізнесу терміном на один рік компанії «Простобанк Консалтинг» серед 37 пропозицій від 22 найбільших фінустанов України.
Час сідати за кермо, отримавши гроші на авто від Банку Кредит Дніпро!
Банк Кредит Дніпро проводить нову акцію «Гроші на авто», під час дії якої – з 8 липня до 31 серпня 2019 року – всі клієнти, що оформили кредити готівкою на суму від 25 до 75 тис. грн на строк 24, 36, 48 або 60 місяців, візьмуть участь у щомісячному розіграші 300 тис. грн на нове авто.
Святкуємо день народження разом: Банк Кредит Дніпро проводить акцію для тих, хто підписаний на сторінку фінустанови у мережі Facebook
Банк Кредит Дніпро на честь свого 26-річчя оголошує 7 липня старт святкової акції для тих, хто підписаний на сторінку фінустанови у мережі Facebook.
Комерційний Індустріальний Банк у трійці кращих середніх банків України
За результатами online-голосування Комерційний Індустріальний Банк посів третє місце серед середніх банків України за версією першого Всеукраїнського проекту «ФІНАНСОВІ УСТАНОВИ УКРАЇНИ: гідні, успішні, надійні».