Новини ринку

Дата по
Фільтр:
ПриватБанк знижує ставки за кредитами для бізнесу ще на 1,5% річних
ПриватБанк повідомив про чергове зниження ставок за кредитами для бізнесу та підприємців з 1 липня 2020 року. Так ставки за усіма кредитним лімітами на рахунки, а також за новими кредитами по всіх програмах “проектного” фінансування (кредитними лініями, лізингу та іншими) - знижуються на 1,5% річних.
УКРГАЗБАНК: Перша українська родина отримала доступне житло під 8,8% річних
У перший же день запуску всеукраїнської програми доступного іпотечного кредитування під 8,8% річних ми видали кредит для молодої родини. Перший наш позичальник, який вже давно мріяв про власне житло – Олександр із з смт. Великодолинське. Його родина тепер матиме однокімнатну квартиру в Одесі.
Прибуток Альфа-Банку Україна за п’ять місяців 2020 року перевищив 370 млн гривень
Альфа-Банк Україна підбив підсумки діяльності у січні-травні 2020 року. Зокрема, прибуток банку за даний період перевищив 370 млн грн. Про це свідчать підсумкові балансові дані станом на 1 червня 2020 року.
ПриватБанк починає програму доступної іпотеки під 9,99% річних вже з 1 липня
ПриватБанк з 1 липня 2020 року починає кредитувати в рамках державної програми “Доступне житло під 10%”. Як повідомили у банку, така програма дозволить українцям покращити житлові умови на пільгових умовах - процентна ставка за кредитами на доступне житло становитиме 9,99% річних.
УКРГАЗБАНК: Тепер обслуговуємо карти найбільшої у світі платіжної системи UnionPay
Власники карток однієї з найбільших світових платіжних систем UnionPay International тепер можуть використовувати їх в мережі УКРГАЗБАНКУ. У всіх точках, де встановлені термінали банку, можна розраховуватися картками UnionPay. Також до послуг власників цих карт і зняття коштів у банкоматах по всій території України.
Альфа-Банк Україна відкрив компанії «Укргазвидобування» кредитну лінію на 30 мільйонів доларів
У рамках розширення кредитної підтримки та фінансування економіки України, Альфа-Банк Україна надав кредит компанії «Укргазвидобування», яка є найбільшою газодобувною компанією в Центральній і Східній Європі. АК «Укргазвидобування» є вертикально інтегрованою компанією із замкнутим циклом виробництва – від пошуку і розвідки родовищ нафти і газу, їх розробки і видобутку до транспортування, переробки вуглеводневої сировини і реалізації нафтопродуктів.
ПриватБанк запустив можливість оплати покупок в торгових точках альтернативною карткою, якщо на основній не вистачає грошей
ПриватБанк вперше в Україні запустив в мережі своїх POS-терміналів нову технологію, яка дозволяє оплачувати покупки з будь-якої картки ПриватБанку, прив'язаною до Приват24, якщо на основній картці клієнта не вистачає коштів.
Наглядова рада Ощадбанку підбила підсумки конкурсу на посаду голови правління
17 червня 2020 року за результатами конкурсного відбору Наглядова рада Ощадбанку затвердила результати конкурсу та визначилась із переможцем на посаду голови правління. Ним став Сергій Наумов.
МЕГАБАНК збільшив статутний капітал
16 червня АТ «МЕГАБАНК» завершило процедуру збільшення статутного капіталу шляхом розміщення акцій додаткової емісії існуючої номінальної вартості.
Кожен третій доступний кредит для бізнесу «5-7-9%» - виданий УКРГАЗБАНКОМ
Президентська програма «Доступні кредити 5-7-9%» стартувала взимку 2020 року і вже демонструє непогані результати. Попри карантин українські підприємці отримали 639 кредитів на суму 404,8 млн грн, де кожен третій позичальник – наш клієнт.
«Південний» розширює співпрацю зі Світовим банком
9 червня 2020 року набула чинності субсидіарна кредитна угода між Акціонерним банком «Південний» та АТ «Укрексімбанк». Завдяки цій угоді банк отримав можливість участі у спільному з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проєкті довгострокового фінансування. Довгострокове фінансування клієнтів банку – експортно орієнтованих підприємств малого та середнього бізнесу в межах проєкту буде спрямоване на динамічний розвиток цього сегмента, розкриття експортного потенціалу підприємств та освоєння європейських економічних ринків.
Альфа-Банк Україна залучив довгострокове рефінансування НБУ для кредитної підтримки економіки

Альфа-Банк Україна взяв участь у другому тендері з довгострокового рефінансування Національного банку України 12 червня 2020 року. Банк залучив рефінансування у сумі 1,355 млрд грн терміном на 5 років під заставу пулу ліквідних активів. Процентна ставка за кредитом дорівнює обліковій ставці НБУ та складає 6% річних.

ПУМБ – учасник Саміту лідерів Глобального договору ООН
На Саміті будуть представлені з різних країн світу найпотужніші бізнес-проєкти, які реалізують Цілі сталого розвитку у своїй діяльності в рамках програми Young SDG Innovators. Банк ПУМБ представлятиме інноваторів з України.
«УКРГАЗБАНК»: Фінансування інвестиційних проектів для столичних підприємців лише під 6,5% річних
Ми продовжуємо втілювати проекти, аби підтримати розвиток малого та середнього бізнесу у цей непростий для країни час. Так, спільно із Київською міською адміністрацією та Фондом розвитку підприємництва ми відновлюємо програму фінансування на реалізацію інвестиційних проектів лише під 6,5% річних! Ця програма вже доступна для підприємців у Києві.
ЄБРР учергове відзначив Райффайзен Банк Аваль за активність у програмі TFP
Європейський банк реконструкції та розвитку вкотре відзначив Райффайзен Банк Аваль як найактивніший банк-емітент в Україні за програмою сприяння торгівлі (TFP), цього разу – за результатами 2019 року.
ПриватБанк запустив в Україні сервіс видачі готівки з карток на касах торгових закладів
ПриватБанк запустив в Україні новий сервіс, який дозволяє отримати готівку під час оплати покупок банківською карткою на касі супермаркетів та інших торгових закладів, без необхідності використовувати банкомати. Скористатися послугою «Готівка на касі» можуть держателі будь-якої дебетової картки ПриватБанку (зарплатної, студентської, соціальної картки) різних платіжних систем.
Понад 200 кредитів для бізнесу – це перше місце серед банків у програмі «Доступні кредити 5-7-9%»
Президентська програма «Доступні кредити 5-7-9%» була розпочата узимку 2020 року, втім ми вже стали лідерами серед усіх банків країни. Ми видали 206 кредитів на суму близько 136 млн грн для підтримки малого та середнього бізнесу в усіх куточках України. Загалом же в країні в рамках програми видано 554 кредити на суму 348,4 млн грн. Наразі 9 українських банків вже беруть участь у програмі.
ПУМБ став першим в Україні банком-емітентом, який приєднався до оновленої технології захисту платежів Visa
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) став першим банком-емітентом, який почав використовувати оновлену програму Visa Secure, яка допомагає підвищити безпеку онлайн-транзакцій.
ТАСКОМБАНК та ще п’ять банків першими приєдналися до ЛІГА.Money – унікальної платформи порівняння споживчих кредитів
АТ «ТАСКОМБАНК» підписав договір про приєднання до платформи ЛІГА.Money – унікального, безоплатного для споживачів онлайн-сервісу, який дозволяє порівнювати кредитні пропозиції від українських банків. Також до платформи приєдналися АТ "ОТП БАНК", ПуАТ "КБ "АКОРДБАНК", АТ "УКРСИББАНК", АТ "Райффайзен банк Аваль" та АТ "ПРАВЕКС БАНК".
ПриватБанк зрізає кредитні ставки на чверть, щоб допомогти малому бізнесу піднятися після карантину
Першим з українських банків ПриватБанк з 25 травня суттєво знижує ставки за всіма кредитними програмами фінансування юридичних осіб та підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину. Антикризові умови фінансування підприємців діятимуть до кінця 2020 року.
Ощадбанк розширив можливості фінансування малого та середнього бізнесу в рамках програми «Доступні кредити 5-7-9%»
Ощадбанк розширив можливості підприємців, які мають бажання отримати кредит у рамках державної програми підтримки малого бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%». Бізнес-клієнти вже можуть подавати заявки до банку щодо фінансування за оновленою програмою.
ТАСКОМБАНК починає приймати заявки на доступні кредити 5-7-9!
ТАС24 Бізнес, перший онлайн-банк для малого та середнього бізнесу, долучився до державної ініціативи «Доступні кредити 5-7-9». Хто цікавиться програмою, кому доступне фінансування за пільговою програмою та як залишити заявку на кредит?