Новини ринку

Дата з
Дата по
Фільтр:
Валютне перезавантаження: НБУ готує ринок до нових правил
Нацбанк відкрив перед учасниками фінансового ринку завісу таємничості над новою системою валютного регулювання, яку регулятор запустить в лютому 2019 року. На першому етапі НБУ готує точкові послаблення: населенню дозволять купувати й продавати валюту онлайн, а юросіб звільнять від отримання індивідуальних ліцензій для інвестування за кордон. Впровадження інших валютних послаблень залежить від доброї волі НБУ.
Найбільшим потенціалом по залученню інвестицій мають АПК, енергетика та інфраструктура України - Макар Пасенюк
«Прямі інвестиції залишаються головним реальним драйвером зростання ВВП в Україні на тлі сьогоднішніх економічних реалій, зовнішньої кон'юнктури і зобов'язань, які Україна взяла на себе перед міжнародними кредиторами», - заявив керуючий партнер групи ICU Макар Пасенюк під час дискусії на Українському фінансовому форумі (# UkrFinForum2018).
ОТП Банк збільшив ліміт фінансування ТД «НОВААГРО» до 200 млн грн
АТ «ОТП Банк» збільшив ліміт мультивалютної кредитної лінії ТОВ ТД «НОВААГРО» до 200 млн грн. Кошти будуть спрямовані на фінансування оборотного капіталу компанії, а саме на закупівлю с/г продукції в Україні з подальшим її експортом на міжнародні ринки.
Клієнт «Кредобанку» відвідає Oktoberfest 2018
Самбірчанка Віра Цодер стала головною переможницею акції «Вирушайте на Oktoberfest з програмою винагород Mastercard та KredoBank» та відвідає відомий пивний фестиваль Oktoberfest, який розпочнеться 22 вересня  у Мюнхені.
Відтепер клієнти Індустріалбанку можуть виплачувати кредити у відділеннях Укрпошти
Індустріалбанк розширив географію надання послуг фізичним особам. Відтепер позичальники банку можуть відправити платіж за кредитом у будь-якому відділенні Укрпошти по всій території країни. За домовленістю з банком нова послуга надається Укрпоштою з мінімальною комісією.
Індустріалбанк одним з перших в Україні надає можливість отримати переказ зі США через дочірню структуру сервісу PayPal
Дочірня структура платіжного сервісу PayPal — Xoom — відкрила послугу грошових переказів зі США до України через міжнародну платіжну систему RIA. Індустріалбанк є прямим агентом RIA і входить до числа банків, в яких вже зараз можна отримати грошовий переказ зі Сполучених Штатів.
OTП Банк - №1 у кредитуванні агросектору
З метою визначення, хто і на яких умовах готовий фінансувати українських аграріїв, журнал Landlord спільно з аудиторсько-консалтинговою компанією Kreston GCG склали Рейтинг банків України, які пропонують найпривабливіші умови кредитування та підтримки аграріїв, лідером якого став ОТП Банк.
Кількість користувачів «Ощад 24/7» перевищила три мільйони
Протягом року кількість користувачів онлайн-платформи «Ощад 24/7» збільшилась на 1 млн і перевищила 3 млн. Такий результат став можливим завдяки постійному вдосконаленню веб- і мобільного банкінгу «Ощад 24/7», а відтак – впровадженню нових сервісів для клієнтів.
«Битва Агротитанів-2018»: Банк Кредит Дніпро представив вигідні фінансові рішення для агровиробників
Зручні цільові інструменти фінансування оборотних і основних засобів, а також понад 30 партнерських програм із провідними виробниками агротехніки презентує Банк Кредит Дніпро агровиробникам, що зібралися зі всієї України на щорічну виставку «Битва Агротитанів-2018».
Ощадбанк підбив підсумки першого року програми «Будуй своє»
Рік тому Ощадбанк запустив національну програму підтримки підприємництва «Будуй своє». Вона складається з чотирьох блоків для підтримки підприємців на різних етапах розвитку бізнесу: від навчання, менторських порад та комплексного банківського обслуговування до фінансування.
ОТП Банк видав перший в Україні кредит на утеплення ОСББ за європейською програмою IQ energy

У рамках програми фінансування енергоефективності житла Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy перше об'єднання співвласників багатоквартирного будинку – київське ОСББ «Котельникова-31» – отримало кредит у розмірі 467 тис. грн в ОТП Банку на утеплення. За умовами програми, ОСББ отримує компенсацію у розмірі 40% від суми кредиту від європейських донорів.

Банк Кредит Дніпро приєднався до всеукраїнської благодійної акції «Шкільний портфелик»
Співробітники Банку Кредит Дніпро другий рік поспіль стали активними учасниками благодійного проекту «Шкільний портфелик» фонду «Карітас України», спрямованого на забезпечення підопічних фонду необхідним шкільним канцелярським приладдям напередодні нового навчального року.
«Кредобанк» надав фінансування агропромисловому холдингу «АСТАРТА»
«Кредобанк» підписав угоду про кредитування одного із найбільших агропромислових холдингів України – «АСТАРТА». Загальна сума фінансування складе  34,85 млн. грн. на 24 місяці, а надані ресурси будуть використані на поповнення обігових коштів підприємств холдингу.
Банк Кредит Дніпро поліпшив умови видачі кредитів готівкою
Банк Кредит Дніпро поліпшив умови роздрібного кеш-кредитування, збільшивши максимальну суму кредиту готівкою до 300 тисяч гривень. Клієнт може обрати оптимальний для себе термін кредитування – 12, 24, 36, 48 або 60 місяців, – зважаючи на власні фінансові можливості.
Ощадбанк першим в Україні запровадив інноваційний сервіс SWIFT gpi у сфері міжнародних платежів
Ощадбанк першим в Україні почав використовувати для зручності клієнтів глобальну технологію SWIFT gpi при здійсненні транскордонних розрахунків. Завдяки використанню інноваційного сервісу SWIFT gpi міжнародні розрахунки через Ощадбанк стають більш швидкими та прозорими, а додаток gpi Tracker дає можливість відстежувати міжнародні платежі в режимі онлайн.
Агросезон у розпалі: Банк Кредит Дніпро взяв участь у Дні поля разом із партнером – компанією «ПОЛЕТЕХНІКА»
Банк Кредит Дніпро взяв участь у Дні поля у Миколаївській області, організатором якого виступила компанія «ПОЛЕТЕХНІКА» – один із провідних гравців агропромислового ринку України.
Держборг України — проблема на $76 000 000 000 або $1800 на кожного
У найближчі півтора року на Україну чекає пік виплат за борговими зобов'язаннями: уряд має повернути майже $10 млрд лише валютного боргу. У Мінфіну таких грошей немає. Чи загрожує країні дефолт? Слушна нагода розібратися, звідки в України такий борг, багато це чи мало на тлі сусідів, кому винна країна, чому уряди довгі роки жили не за статками і як уникнути дефолту наступного року. На всі ці запитання максимально детальну і доступну відповідь дав головний аналітик банку Південний Сергій Дробот.
ОТП Банк та ТОВ «КМД» (ТМ “GREEN EXPRESS”) реалізували нову партнерську програму «СОЯ БЕЗ ГМО – ДОДАТКОВИЙ ПРИБУТОК»
Поєднуючи фінансові, страхові та аграрні послуги, ОТП Банк та ТОВ «КМД» пропонують фермерам можливість пільгового кредитування від ОТП Банку для придбання пакетного рішення щодо сучасних технологій вирощування високоприбуткових культур: сої, кукурудзи та соняшнику в новій партнерській програмі для аграріїв «СОЯ БЕЗ ГМО – ДОДАТКОВИЙ ПРИБУТОК».
Банк Кредит Дніпро за 7 місяців 2018 року збільшив портфель коштів роздрібних клієнтів на 180 млн грн
Банк Кредит Дніпро пропонує роздрібним клієнтам зручну лінійку депозитних пропозицій, вигідні умови розміщення коштів і високий рівень сервісу. В результаті депозитний портфель фізичних осіб з урахуванням поточних і карткових рахунків збільшився з початку року на 180 млн грн – до 3,98 млрд грн. Строкові депозити формують понад 70% портфеля, при цьому 85% вкладів розміщено на термін від півроку і вище.
«Кредобанк» надав фінансування ТБ «Новаагро»
«Кредобанк» підписав угоду про надання кредиту на 50 мільйонів гривень торговому будинку «Новаагро», що входить до групи компаній «Новаагро» - однієї з провідних фірм агросектора Харківщини. Надані в рамках кредиту ресурси підуть на поповнення обігових коштів компанії.
Рейтинг життєздатності банків-2018
Mind представляє чергове оновлення рейтингу життєздатності українських банків. Радикальних змін не відбулося. Втім, варто відзначити, у цілому фінансові показники покращились, що свідчить про поступове оздоровлення банківської системи.
Банк Кредит Дніпро завершив процедуру збільшення статутного капіталу на 78,8% – до 2,72 млрд грн
15 серпня 2018 року було зареєстровано нову редакцію статуту Банку Кредит Дніпро в зв’язку зі збільшенням статутного капіталу фінустанови до 2,72 млрд грн. Капіталізація здійснювалася шляхом приватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості.