Новини ринку

Дата по
Фільтр:
OTП Банк уклав договір про співпрацю з Біоенергетичною асоціацією України
Послідовно реалізуючи стратегію фінансування проектів з підвищення енергоефективності українських підприємств, АТ «ОТП Банк» підписав договір про співпрацю з Біоенергетичною асоціацією України (БАУ). Предметом договору є співпраця, спрямована на розвиток енергоефективності, впровадження енергоефективних технологій та розбудову необхідної інфраструктури
OTP Bank розширює свою присутність у Сербії

Представник міжнародної фінансової групи OTPGroup у Сербії – OTP banka Serbia – набуває статусу одного з найзначніших банків цієї країни шляхом придбання іншого крупного гравця - Vojvodjanska banka (учасник групи National Bank of Greece, NBG Group)

У липні вкладники довірили Банку Кредит Дніпро близько 4 тис. депозитів

Українці в липні 2017 року з урахуванням переоформлень оформили в Банку Кредит Дніпро близько 4 тис. депозитів на суму 400 млн грн. Загальний портфель коштів приватних клієнтів, зокрема й залишки на рахунках і картах, становить близько 4,5 млрд. грн.

Партнерство ОТП Банку з компанією «Агро Арена» - нові можливості для українських аграріїв
АТ «ОТП Банк» та компанія «Агро Арена» уклали договір про співпрацю в сфері кредитування аграрних підприємств. Дане партнерство відкриває для українських аграріїв можливість отримання фінансування на закупівлю матеріальних ресурсів за унікальною для ринку сервісною формулою: «Швидко + Просто + Доступно»
Банк Фамільний остаточно завершив процедуру збільшення статутного капіталу до 200 млн. грн.
У п'ятницю, 30 червня, Національний банк України погодив нову редакцію Статуту Банку Фамільний. Відповідно 3 липня здійснено реєстрацію відповідних змін в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських об'єднань, а 03 серпня отримано свідоцтво НКЦПФР № 35/1/2017 про реєстрацію випуску акцій банку. Таким чином, процес збільшення статутного капіталу ПАТ «Банк Фамільний»  повністю завершено.
Банк Кредит Дніпро розпочав видачу індивідуальних електронних ліцензій Національного банку України

Банк Кредит Дніпро один з перших адаптується до політики лібералізації валютного законодавства і починає видачу індивідуальних електронних ліцензій Нацбанку для інвестицій за кордон

Індустріалбанк приєднується до Експрес-банку
1 серпня 2017 року відбулися збори акціонерів Індустріалбанку та Експрес-банку. Був затверджений план реорганізації Експрес-банку і приєднання його до Індустріалбанку. Також визначено склад Правління об'єднаного Банку
Активи пенсійного фонду «ОТП Пенсія» перевищили 100 млн. грн.
Активи недержавного пенсійного фонду «ОТП Пенсія» перевищили 100 млн грн. З початку 2017 року фонд наростив активи на 12%, що стало можливим завдяки постійним внескам від вкладників фонду та зростанню кількості нових учасників фонду на 6%. Вже 31 180 людей зберігають свої пенсійні накопичення у фонді «ОТП Пенсія»
Чистий прибуток Ощадбанку за перше півріччя 2017 року становить 306 млн. грн.
Діяльність Ощадбанку протягом 1-го півріччя 2017 року була спрямована на імплементацію стратегії розвитку і дорожньої карти трансформацій, передбаченої угодою про стратегічне співробітництво між Ощадбанком і ЄБРР, на забезпечення конкурентоспроможних позицій на банківському ринку України за ключовими показниками за рахунок підвищення прибутковості, на підвищення операційної ефективності та якості надання послуг
Банк Кредит Дніпро один із небагатьох в Україні пропонує бізнес-клієнтам скористатися беззаставними гарантіями

Банк Кредит Дніпро продовжує розширювати лінійку пропозицій для бізнес-клієнтів і одним із небагатьох на фінансовому ринку країни пропонує українському бізнесу скористатися непокритою банківською гарантією. Беззаставний інструмент, що дозволяє клієнтам не виводити свої кошти з обороту, передбачає ліміт до 1 млн. грн.

Ощадбанк – уповноважений банк урядової програми з підтримки АПК

Ощадбанк став уповноваженим банком урядової програми для сільгоспвиробників з придбання сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва з компенсацією 20% її вартості з держбюджету. Відкривши рахунок і здійснивши оплату техніки та обладнання через Ощадбанк, сільгоспвиробники отримають 20% компенсації на безповоротній основі.

Банк Кредит Дніпро та КУН пропонують аграріям партнерську програму кредитування
Банк Кредит Дніпро та українське представництво всесвітньо відомої марки сільгосптехніки з двохсотрічною історією КУН пропонують аграріям вигідні програми фінансування. Ставки кредитування на купівлю устаткування KUHN – від 8,9% річних, термін – до 5 років. Традиційно у клієнтів, які скористалися партнерською програмою Банку Кредит Дніпро, є можливість сезонної відстрочки до 10 місяців у році
«RwS bank» готовий допомагати українським фермерам завойовувати ринок Євросоюзу

«RwS bank» в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю з Аграрним центром «Бріджес» взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Лохина високоросла і інші ягідні в Україні 2017»

Sky Bank перший в Україні став членом міжнародної організації з інновацій у фінансовому секторі Holland FinTech

Sky Bank перший серед українських компаній став членом Holland FinTech — міжнародної організації, яка об'єднує представників світових фінтех-спільнот і сприяє розвитку фінансової екосистеми. Це дає Sky Bank прямий доступ до кращих фінтех-практик і останніх розробок у сфері IT-інновацій

Mastercard, Ощадбанк і ВДНГ заявили про намір створити «простір без готівки»
Компанія Mastercard, Ощадбанк та Національний комплекс «Експоцентр України» (ВДНГ) підписали Меморандум про тристоронню співпрацю. В рамках партнерства планується забезпечити платіжними терміналами підприємців, які реалізують товари та послуги на території виставкового центру, а також випустити ко-брендові передплачені безконтактні картки Mastercard від Ощадбанку для відвідувачів ВДНГ. Крім того, у планах – забезпечення спеціальних пропозицій та винагород для держателів карток за безготівкові розрахунки на території виставкового центру, а також запуск чат-бота для продажу квитків у Facebook. Проект заплановано реалізувати до старту цьогорічного фестивалю ВДНГ «Зимова країна», що розпочнеться у грудні
«RwS bank» оголосив про початок комплексної співпраці з АТ «УКРКАРТ»
«RwS bank» (ПАТ «РВС БАНК») оголосив про початок комплексної співпраці з АТ «УКРКАРТ» в частині емісії і еквайрингу платіжних карт НПС «ПРОСТІР». В результаті підключення «RwS bank» отримав можливість розвивати нові напрямки бізнесу в рамках платіжної системи «ПРОСТІР». Співробітники обох компаній проявили справжній професіоналізм в частині ведення проекту, який дозволив максимально швидко підключити банк до процесингового центру УКРКАРТ
ОТП Банк та провідний постачальник нафтопродуктів компанія «Надежда» реалізують партнерську програму кредитування сільгоспвиробників

За умовами програми, аграрії можуть отримати кредити на купівлю нафтопродуктів по ставці від 17% річних. При цьому, попереднє рішення про фінансування надається протягом одного дня, а кредитні кошти видаються за 9 робочих днів. Заставою можуть виступати аграрна розписка або майбутній врожай, а також активи компанії

Споживчі настрої українців у червні покращилися
У червні 2017 року споживчі настрої українців дещо покращилися: індекс споживчих настроїв (ІСН) становив 59,4 що на 1,4 п. вище від показника травня. Найбільших змін зазнав індекс девальваційних очікувань. Про це свідчать дані дослідження споживчих настроїв в Україні, яке щомісяця здійснює GfK Ukraine
Sky Bank збільшив статутний капітал до 200,1 млн грн
Успішно завершено процес збільшення статутного капіталу Sky Bank на 80 млн грн до рівня 200 100 061 грн реєстрацією в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських об'єднань. У свою чергу, Національний банк України зареєстрував нову редакцію статуту Sky Bank 13 липня 2017 року
Банк Кредит Дніпро і Група компаній «Техноторг» пропонують аграріям вигідні кредити на купівлю техніки провідних українських та імпортних брендів

Банк Кредит Дніпро і найбільша українська Група компаній із реалізації агротехніки «Техноторг» запускають партнерську програму кредитування сільгоспвиробників. У рамках цієї програми аграрії зможуть отримати вигідне фінансування на купівлю вітчизняної або імпортної техніки зі ставкою від 5,6% річних, можливістю сезонної відстрочки до 10 місяців і терміном до 60 місяців

НБУ вніс Банк Кредит Дніпро в перелік банків, які можуть брати участь у валютних інтервенціях НБУ у формі запиту найкращого курсу

Банк Кредит Дніпро увійшов до переліку банків, які можуть брати участь у валютних інтервенціях Національного банку України у формі запиту найкращого курсу в III кварталі 2017 року. Відповідний перелік 20 українських фінустанов, які показали кращий загальний рейтинг серед банків-учасників міжбанківського ринку, опублікований на сайті регулятора

У червні українці довірили Банку Кредит Дніпро понад 5,5 тис. депозитів
У червні українці з урахуванням переоформлень розмістили в Банку Кредит Дніпро понад 5,5 тис. депозитів на суму 621 млн грн. Загальний портфель коштів фізосіб разом із залишками на рахунках і картах становить понад 4,5 млрд грн.
Комінвестбанк докапіталізувався до 250 млн. грн.

Голова правління ПАТ «Комінвестбанк» Мирослав Гісем повідомив, що банк повністю виконав вимоги Національного банку та збільшив статутний капітал банку, відповідно затвердженого графіку

Перший місяць безвізу: клієнти Банку Кредит Дніпро стали більше подорожувати в рамках програми лояльності «Політаємо зі смаком»
За перший місяць безвізового режиму України з Євросоюзом клієнти Банку Кредит Дніпро стали обмінювати більше балів у рамках програми лояльності «Політаємо зі смаком»
ЄБРР збільшив розмір грантів на утеплення житла за програмою IQ energy до 35%