Новини ринку

Дата з
Дата по
Фільтр:
Банк Кредит Дніпро у червні збільшив портфель коштів роздрібних клієнтів на 78,5 млн грн
Банк Кредит Дніпро активно залучає кошти роздрібних клієнтів завдяки широкій лінійці депозитних пропозицій, одній із найкращих на ринку прибутковості, й високому рівню сервісу. В результаті роздрібний депозитний портфель банку з урахуванням поточних і карткових рахунків збільшився в червні на 78,5 млн грн – до 3,9 млрд грн.
КРИСТАЛБАНК втілює мрії?
Власна квартира - це не мрія, а реальність! КРИСТАЛБАНК пропонує обрати квартиру в житлових комплексах від лідера будівельної галузі «Київміськбуд» і скористатися кредитною програмою «ВІД МРІЙ – ДО ДІЙ» на найпривабливіших умовами у столиці – лише від 5% річних!
Кредобанк і Mastercard оновили футбольний майданчик у Чернігові
У Чернігові презентували відновлений футбольний майданчик, розташований за адресою вул. Самострова, 9. Майданчик відновили у партнерстві Кредобанк і Mastercard у рамках Всеукраїнської соціальної ініціативи «Передай пас».
За два місяці дії акції «Телевізор за кредит кожному» портфель кредитів готівкою Банку Кредит Дніпро збільшився на 31%
За два місяці дії акції «Телевізор за кредит кожному» Банку Кредит Дніпро понад чотириста клієнтів, які оформили кредит готівкою, стали щасливими власниками сучасних телевізорів, а банк збільшив роздрібний портфель кеш-кредитів на 31%.
Cпеціальні умови придбання автомобілів Suzuki за партнерською програмою від ОТП Банк
Прагнучи надавати клієнтам оптимальні фінансові рішення для забезпечення актуальних потреб, ОТП Банк активно розвиває напрямок автокредитування і невпинно розширює перелік партнерських програм з автодилерами.
Політиків виженуть з держбанків
Верховна Рада підтримала реформу корпоративного управління в держбанках. Нові правила покликані знизити корупційні ризики в кредитній політиці Ощадбанку та Укрексімбанку і відкрити дорогу до приватизації державних активів – ЄБРР вже готовий стати міноритарієм Ощадбанку.
Банк Кредит Дніпро пропонує роздрібним клієнтам послугу відкриття рахунків у польських злотих
Банк Кредит Дніпро відповідно до актуальних ринкових тенденцій і побажань клієнтів пропонує фізичним особами нову послугу відкриття поточних рахунків у польських злотих для проведення безготівкових операцій.
Підприємці малого та середнього бізнесу Києва можуть отримати в Ощадбанку кредит з компенсацією 50% нарахованих відсотків
Ощадбанк став партнером спільного проекту Київської міської державної адміністрації та Німецько-Українського Фонду (НУФ) щодо  фінансово-кредитної підтримки малого та середнього підприємництва міста Києва.
Де знайти 60 мільярдів для малого бізнесу
Україна може допомогти малому бізнесу зміцніти і без мільйонних витрат на його підтримку. Для цього потрібно розчахнути скарбнички місцевих бюджетів і зробити ще кілька простих кроків.
Оприлюднено перелік банків-учасників валютної інтервенції шляхом запиту найкращого курсу у ІІІ кварталі 2018 року
Національний банк України затвердив перелік банків, які зможуть брати участь в інтервенціях НБУ за найкращим курсом, що здійснюватимуться шляхом запиту ціни на купівлю або продаж іноземної валюти у банків у ІІІ кварталі 2018 року.
Банк Кредит Дніпро зберіг своє місце у переліку банків-учасників валютної інтервенції у формі запиту найкращого курсу НБУ в IIІ кварталі 2018 року
Національний банк України поновив перелік банків, які можуть брати участь у валютних інтервенціях регулятора у формі запиту найкращого курсу в III кварталі 2018 року. Банк Кредит Дніпро зберіг місце серед 20 українських фінустанов, які показали найкращий загальний рейтинг серед банків-учасників міжбанківського ринку.
УКРГАЗБАНК пропонує фінансовий лізинг на автотранспорт від «Концерн-Електрон»
УКРГАЗБАНК та один з найкращих українських виробників сучасного міського транспорту ПрАТ «Концерн-Електрон» підписали Меморандум про співпрацю, що дозволить оновити міські автопарки сучасним пасажирським транспортом у містах України на умовах фінансового лізингу – без зайвого навантаження на міський бюджет.
Персональний гід по головному музфесту столиці: LeoGaming і Ощадбанк запустили чат-бота AtlasWeekend Bot в Telegram
Із 3 по 8 липня в Києві проходить Atlas Weekend — один з найбільш масштабних музичних фестивалів України. Ощадбанк і процесингова компанія LeoGaming для максимальної зручності гостей фестивалю запустили чат-бот AtlasWeekend Bot для месенджера Telegram.
Кирило Шевченко: кожен другий МВт нових підключень ВДЕ в Україні профінансовано за допомогою УКРГАЗБАНК
Відповідно до даних НКРЕ КП наприкінці першого півріччя 2018 року кожен другий мегават нових підключень відновлюваних джерел енергії в Україні профінансовано за допомогою УКРГАЗБАНКУ. На цьому наголосив Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко на конференції «Відновлювана енергетика – енергія для миру та демократії» у Львові.
Леонід Гребінський: «Побудувати ефективний бізнес без соціальної відповідальності неможливо»
Голова Правління КРИСТАЛБАНКу Леонід Гребінський в ексклюзивному інтерв’ю для «Власний рахунок» розповів про соціальну місію, покладену на Банк - виплату пенсій, допомог та заробітної плати працівникам бюджетних організацій, а також, що дозволяє банку розробляти унікальні продукти для своїх клієнтів.
Автомобільний рекорд Креді Агріколь Банку
За майже 6 місяців 2018 року Креді Агріколь Банк видав 1 млрд грн кредитів на авто, перевершивши свій власний минулорічний рекорд та вкотре підтвердивши лідерські позиції на ринку автокредитування.
Ощадбанк сплатив майже 2,6 млрд. грн. податків у держбюджет
Ощадбанк підтвердив статус одного з найбільших платників податків банківського сектора. Так, у 2017 році банк сплатив податки, збори та обов’язкові платежі на суму 2 594 млн. грн. У першому кварталі 2018 року сума сплачених Ощадбанком внесків до державного бюджету становить 666 млн. грн.
УКРГАЗБАНК у ТОП-3 торговців цінними паперами у 2017 році
УКРГАЗБАНК залишається одним із провідних учасників ринку державних облігацій внутрішньої державної позики. Цього разу Банк став абсолютним лідером серед держбанків і увійшов у ТОП-3 торговців за обсягом і кількістю угод на біржовому та не біржовому ринках.  Ренкінг торговців цінними паперами складено інформаційним агентством Cbonds та Асоціацією «Українські фондові торговці» (АУФТ) за підсумками 2017 року.
Банк Кредит Дніпро представив ефективні фінансові рішення для придбання агротехніки і поповнення оборотних коштів
Банк Кредит Дніпро взяв участь у Дні поля, який щорічно проводить компанія «ПОЛЕТЕХНІКА». На заході агровиробникам Дніпропетровської області було представлено сучасні та інноваційні рішення, послуги, агротехніку.
Ощадбанк розмістив облігації Львова на 440 мільйонів гривень
Облігації внутрішньої місцевої позики Львівської міськради серії G та H на суму 440 млн. грн. Ощадбанк сьогодні розмістив на фондовій біржі ПФТС. Розміщення облігацій Львівської міської ради є першим розміщенням муніципальних облігацій в Україні за чотири роки: останній раз подібне розміщення відбулося в 2014-му. Номінальна дохідність облігацій становить 17,89% річних, строк обігу – 3 роки. Кошти буде спрямовано на розвиток інфраструктури міста.