Новини ринку

Дата з
Дата по
Фільтр:
Макроекономічні ризики зростають і потребують термінових дій
Україна поступово відновлюється після економічного колапсу 2014-2015 років. Економіка України зросла на 2,4% 2016-го та 2,5% 2017-го, такі темпи зростання виглядали б непогано для розвиненої країни, але не для України.
Ощадбанк та Mastercard встановили мережу POS-терміналів для приймання безготівкових оплат на НСК «Олімпійський»
До UEFA Champions League Final Kyiv 2018 на НСК «Олімпійський» встановлено 185 найсучасніших POS-терміналів з технологією безконтактної оплати Mastercard. Мережа розпочне роботу в день матчу і працюватиме на стадіоні й після події.
Партнерська програма ОТП Банку з Заводом Кобзаренка - нові можливості для аграріїв
Продовжуючи розширювати можливості доступного фінансування українських аграріїв, ОТП Банк підписав договір про партнерство з Заводом Кобзаренка - виробником №1 тракторних причепів в Україні.
Ощадбанк та Mastercard обладнали львівські трамваї технологією безконтактної оплати
Мешканці та гості Львова відтепер зможуть в один дотик оплачувати проїзд на трьох міських трамвайних маршрутах за допомогою безконтактної картки Mastercard будь-якого банку світу, а також смартфону — використовуючи для оплати цифровий гаманець.
У першому кварталі 2018 року OTP Group збільшила прибуток
За підсумками роботи в першому кварталі 2018 року міжнародна фінансова група OTP Group зберегла сильні позиції ліквідності та капіталізації, збільшивши прибуток у річному численні. Скоригований прибуток фінансової групи після оподаткування склав 79,3 млрд форинтів, що являє собою приріст на 19% у порівнянні з результатом роком раніше.
Міністерство фінансів уповноважило Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк виплачувати зарплати бюджетним установам
За результатами конкурсного відбору, проведеного Міністерством фінансів України, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк були обрані до списку фінустанов, які можуть здійснювати  виплати пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ. Відповідне рішення було оприлюднено  на засіданні конкурсної комісії  Міністерства фінансів України  03 травня 2018 року.
Банк Кредит Дніпро та ПАТ «Аграрний фонд» розпочинають партнерський проект із фінансування сільгоспвиробників
Банк Кредит Дніпро і ПАТ «Аграрний фонд» домовились про спільну програму фінансування сільськогосподарських товаровиробників. Згідно з умовами програми агровиробники при укладанні форвардного контракту з «Аграрним фондом» під заставу майбутнього врожаю зможуть упродовж 5 днів із дати підписання договору отримати авансове фінансування в обсязі 65% від суми контракту.
ОТП Банк увійшов до переліку надійних банків, складеного Мінфіном для бюджетних виплат
Міністерство фінансів опублікувало результати конкурсу з відбору довірених банків для виплат пенсій, стипендій, грошової допомоги та інших держвиплат, включаючи заробітну плату працівникам бюджетних установ.
Започатковано співпрацю Ощадбанку та Держприкордонслужби
Ощадбанк та Державна прикордонна служба України підписали Меморандум порозуміння про спільну діяльність у частині сплати порушниками законодавства України з прикордонних питань адміністративних стягнень за допомогою платіжних терміналів (еквайрингу), а також через відповідний онлайн-сервіс, розміщений на веб-сайті Державної прикордонної служби України (інтернет-еквайрингу).
Нова партнерська програма кредитування на придбання агротехніки
Банк Кредит Дніпро і компанія «Укравтозапчастина» розробили для аграріїв партнерську програму фінансування сільськогосподарської техніки Landini на вигідних умовах. Так, сума початкового внеску становить від 10% вартості техніки; термін кредитування може сягати п’яти років.
ОТП Банк пропонує фермерам пільговий кредит для придбання добрив Yara від дистриб'ютора Агросем
Продовжуючи свою послідовну роботу з розширення потенціалу та доступності кредитування для аграріїв, ОТП Банк встановив партнерські відносини з компанією «Агросем», яка є одним із провідних дистриб'юторів на аграрному ринку України.
Ощадбанк видав перший кредит у рамках співпраці з Європейським інвестиційним банком та Європейським інвестиційним фондом
Ощадбанк розпочав фінансування підприємств малого і середнього бізнесу в рамках тристоронньої гарантійної угоди з Європейським інвестиційним банком та Європейським інвестиційним фондом. Перший кредит надано підприємству АПК з Миколаївської області на загальну суму 22 млн. грн на закупівлю пального, добрив та засобів захисту рослин.
Банк Кредит Дніпро знову увійшов до переліку уповноважених Міністерством фінансів України банків на здійснення виплат пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ
Банк Кредит Дніпро увійшов до переліку 34 українських фінустанов – переможців конкурсного відбору Міністерства фінансів України з визначення уповноважених банків, через які мають здійснюватись виплати пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ.
ОТП Банк закінчив перший квартал 2018 року з 612,6 млн грн чистого прибутку
Продовжуючи вести прибуткову операційну діяльність з фокусом на збереження балансу активів і зобов'язань, а також високих показників капіталізації, згідно з даними фінансового звіту за МСФЗ за підсумками першого кварталу 2018 року ОТП Банк більш ніж удвічі поліпшив позитивний фінансовий результат аналогічного періоду минулого року і зафіксував 612,6 млн грн чистого прибутку.
Верховний Суд скасував рішення судів першої та апеляційної інстанцій про відстрочення виконання судового рішення в частині стягнення з ТОВ «ЕСУ» на користь Ощадбанку більше ніж 960 млн. грн.
Верховний Суд постановою від 02 травня 2018 року задовольнив касаційну скаргу Ощадбанку на рішення господарського суду м. Києва від 02.08.2017 та постанову Київського апеляційного господарського суду від 01.11.2017 в частині скасування відстрочення на 1 рік виконання рішення суду про стягнення з ТОВ «ЕСУ» на користь Ощадбанку більше ніж 960 млн. грн.
Автомобіль MITSUBISHI в кредит від ОТП Банку став ще доступнішим!
Активно розвиваючи напрямок автокредитування, ОТП Банк уже більше півроку реалізує партнерську програму кредитування «Mitsubishi Finance», і тепер пропонує шанувальникам відомого японського автовиробника придбати обрану марку авто з використанням кредитних коштів від ОТП Банку на ще більш вигідних умовах.
Найвигідніша іпотека від КРИСТАЛБАНКу з початковим внеском лише 30%
КРИСТАЛБАНК удосконалив умови іпотечного кредитування за спільною програмою зі столичним забудовником ПрАТ ХК «Київміськбуд» - «ВІД МРІЙ - ДО ДІЙ». За новими умовами початковий внесок Клієнта за кредитом складає лише 30% від вартості об’єкту.
Результати конкурсу щодо визначення уповноважених банків, через які мають здійснюватись бюджетні виплати
За результатами розгляду конкурсної документації претендентів конкурсною комісією прийнято рішення про визнання уповноваженими банками-переможцями конкурсу 34 банки.
Телевізор - за кредит
Банк Кредит Дніпро з метою популяризації роздрібних кредитних програм проводить акцію «Телевізор за кредит кожному», під час дії якої – з 3 травня до 13 липня 2018 року – всі клієнти, що оформили кредити готівкою на суму від 30 до 50 тис. грн, гарантовано отримають сертифікат, який зможуть обміняти на сучасний телевізор у торговельній мережі найбільшого національного ритейлера побутової техніки та електроніки «Фокстрот».
«Кредобанк» видав перший кредит за Програмою фінансово-кредитної підтримки для малого та середнього бізнесу Києва
Доступний кредит на придбання спеціалізованого устаткування отримало столичне підприємство-виробник національної сувенірної продукції в рамках міської Програми підтримки розвитку малого та середнього бізнесу.