Новини ринку

Дата з
Дата по
КРЕДІ АГРІКОЛЬ ІЗ ПАРТНЕРАМИ ПРЕЗЕНТУЄ ІНФОГРАФІЧНИЙ ДОВІДНИК «АГРОБІЗНЕС УКРАЇНИ» за 2022-2023 роки
Сьогодні ми презентуємо щорічний інфографічний довідник «Агробізнес України» за 2022-2023 роки, в якому Креді Агріколь разом із партнерами проаналізували, як війна вплинула на основні показники агросектору та які тенденції спостерігаються на другий рік повномасштабної війни. Банк є стратегічним партнером агробізнесу та активно залучений у розвиток українського аграрного сектору протягом майже трьох десятиліть.
Код довіри від Креді Агріколь – комплексне рішення для IT-клієнтів
Нещодавно Креді Агріколь презентував стратегічний проєкт для банку, створений для комплексного обслуговування IT-клієнтів - Код довіри (Code of trust). Він розроблений у відповідності до стратегії банку та фіксує візію розвитку в одному із цільових сегментів ринку - IT-секторі. Банк продовжує інвестувати в діджитал, водночас зберігаючи людський контакт через команди відділень банку у різних куточках України, персональних менеджерів, довідковий центр та інші канали комунікацій з клієнтами.
Кредобанк – у ТОП-3 найбільших банків України за достатністю капіталу
Кредобанк посів друге місце серед банків України за рівнем достатності капіталу. Такими є результати оцінки стійкості українських банків, проведеної Національним банком України у грудні 2023 року.
Сміливість бути: конкурс авторських лекцій з фінансової грамотності від «Фундації Кредо»
«Фундація Кредо», корпоративний благодійний фонд Кредобанку, завершив черговий етап освітнього проєкту із заохочення шкільного підприємництва та розвитку фінансової грамотності старшокласників Львова «Сміливість бути» - конкурс авторських лекцій з фінансової грамотності для старшокласників серед вчителів львівських шкіл.
«Крафтове Різдво» від Кредобанку: різдвяні подкасти та виставка витинанок Дарії Альошкіної
Святковий соціальний проєкт «Крафтове Різдво» Кредобанку триває. У відділенні банку з вулиці Галицької у Львові запрацювала виставка витинанок та відбувся майстер-клас відомої мисткині Дарії Альошкіної, а також стартував спільний спецпроєкт банку та медіа «Локальна історія» -- аудіоподкасти «Крафтове Різдво з Надійкою Гербіш».
UKRSIBBANK увійшов до ТОП-5 лідерів рейтингу «25 провідних банків України 2023» за версією Фінансового клубу
UKRSIBBANK BNP Paribas Group визнаний одним із провідних банків України, увійшовши до ТОП-5 у рейтингу «25 ПРОВІДНИХ БАНКІВ УКРАЇНИ 2023» від медіа Фінансовий клуб та посівши друге місце в номінації «Преміальний банкінг».
Креді Агріколь підписав угоду з МФК за підтримки ЄС про розподіл ризиків на 40 мільйонів євро
15 грудня 2023 року Креді Агріколь Україна підписав угоду про розподіл ризиків на 40 мільйонів євро в гривневому еквіваленті з Міжнародною фінансовою корпорацією (МФК) за підтримки Європейського Союзу задля розширення можливостей українського бізнесу. Це дозволить банку підтримувати інвестиції мікро-, малих і середніх підприємств (МСБ), зокрема в сфері сільського господарства, що мають вирішальне значення для стійкості економіки країни.
Кредобанк отримав чергові відзнаки експертних спільнот України
Кредобанк очолив рейтинг надійності банківських депозитів від рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» за підсумками 9-ти місяців 2023 року, а також переміг в номінації «Овердрафти» у щорічному дослідженні банківського ринку – «25 провідних банків України» від видання «Фінансовий клуб» та посів четверте місце у рейтингу стійкості українських банків за підсумками третього кварталу 2023 року від фінансового порталу «Мінфін».
Кредобанк став ексклюзивним партнером українсько-польського фестивалю Jazz Bez
Кредобанк виступив ексклюзивним партнером ХІІІ міжнародного фестивалю сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez – одного з наймасштабніших та найдовготриваліших музичних фестивалів України, що відбувається 3-11 грудня у Львові, Дрогобичі, Тернополі, Рівному та Умані, а також у кількох містах Польщі.
Олена Полянчук — найкращий юрисконсульт за результатами дослідження BEST LEGAL DEPARTMENTS 2023
Олена Полянчук, Заступник Голови Правління, Начальник Юридичного Департаменту UKRSIBBANK BNP Paribas Group, стала «Найкращим юрисконсультом у сфері банківського та фінансового права» за результатами дослідження Best legal departments 2023.
Крафтове Різдво: Кредобанк запустив проєкт на підтримку крафтових виробників
Кредобанк розпочав проєкт корпоративної соціальної відповідальності «Крафтове Різдво», що включатиме ініціативи на підтримку крафтових виробників і популяризації українських традицій та брендів. Проєкт триватиме до січня 2024 року.
У рамках Фонду Гарантування Кредитів від UNIDO Укргазбанк надав кредит компанії YASNO Energy Efficiency для реалізації енергоефективного проєкту в промисловості
Укргазбанк та енергосервісна компанія YASNO Energy Efficiency LLC (YASNO EE) підписали кредитну угоду на суму понад 7,2 млн грн (екв. 200,000 дол. США) в рамках Фонду Гарантування Кредитів, створеного Організацією Об'єднаних Націй з промислового розвитку (UNIDO) для підтримки впровадження енергоефективних заходів у промисловості України.
Кредобанк підтримав постановку п’єси «Вороги. Історія любові» Іцхака Башевіса Зінґера у львівському театрі ім. Марії Заньковецької
Кредобанк виступив меценатом постановки п’єси «Вороги. Історія любові» всесвітньо відомого єврейського письменника польського походження Іцхака Башевіса Зінґера у Національному академічному драматичному театрі ім. Марії Заньковецької (м.Львів). Прем’єра вистави відбулася 23 листопада.
Креді Агріколь Україна підписав угоду з ЄБРР про розподіл ризиків на суму 50 мільйонів євро
Наприкінці листопада 2023 року Креді Агріколь Україна підписав із Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) угоду про розподіл ризиків на суму 50 мільйонів євро в рамках програми «Стійкість та засоби до існування». Це дозволить банку підтримати капітальні інвестиції мікро-, малих і середніх підприємств у модернізацію технологій та обладнання. Проєкт підтримують США та ЄС. Компанії зможуть отримувати технічну допомогу за кошти ЄС та грантову підтримку у вигляді інвестиційних стимулів після завершення інвестиційних проєктів. Увагу буде зосереджено на ключових секторах української економіки, зокрема сільському господарстві, харчовій промисловості та роздрібній торгівлі.
Агропросперіс Банк – надійний банк для заощаджень за результатами конкурсу «Банк Року-2023»
Агропросперіс Банк переміг у номінації «Банк-лідер за надійністю заощаджень для фізичних осіб» на Всеукраїнському конкурсі «Банк року 2023», організованому International Financial Club ”Bankir”.
За 2 роки роботи «Фундація Кредо» реалізувала благодійних проектів на 12 мільйонів гривень
За 2 роки діяльності корпоративний благодійний фонд Кредобанку – БО «Благодійний фонд «Фундація Кредо» реалізував низку соціальних та благодійних ініціатив на загальну суму 12 мільйонів гривень. Найбільше проектів було реалізовано у сфері підтримки постраждалих від війни та внутрішньо переміщених осіб, реабілітації потерпілих від війни, а також у сфері освіти.
Відновимо поля разом! Укргазбанк запускає програму для розмінування сільськогосподарських земель
Через повномасштабну війну Україна стала однією з найбільш замінованих у світі країн, де забруднено 30% території. Це велика проблема як з точки зору загрози життю і здоров'ю людей, так і екологічної та продовольчої безпеки. Тому очищення полів від мін та боєприпасів, які залишили на українській землі російські агресори, надважливо для нашої держави.
Women in Business 2023: Україна - місце для планів
8 листопада стартує п’ята щорічна серія семінарів в рамках програми Women In Business для підтримки жіночого підприємництва від UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Банк запрошує власниць та керівниць бізнесу на сім безкоштовних менторських онлайн семінарів, де вони зможуть дізнатися, як в умовах війни продовжувати розвивати власну справу, адаптувати внутрішні процеси, створювати високоефективну команду та досягати цілей.
Акція від UKRSIBBANK та Mastercard «Разом на шляху до відновлення»
До 29 лютого 2024 року UKRSIBBANK BNP Paribas Group спільно з Mastercard пропонують українцям оформити картку єВідновлення, щоб отримати грошову допомогу на відновлення пошкодженого житла, та водночас узяти участь в акції
Україна – місце для планів
У листопаді 2023 року UKRSIBBANK BNP Paribas Group запустив іміджеву кампанію «Україна – місце для планів», аби підтримати прагнення українців втілювати свої плани, бути їхнім надійним фінансовим партнером, рухатися разом із ними до поставлених цілей та наближати перемогу країни.
Кредобанк розпочав доставку платіжних карток в Польщу
Кредобанк розпочав доставку іменних пластикових карток у Польщу через поштового оператора «Нова Пошта». З листопада клієнти зможуть отримати нові іменні картки на відділеннях «Нової Пошти» у Польщі чи замовити адресну доставку. Термін доставки – до 14 календарних днів.
Спілка Українських підприємців (СУП) проводить SUP IT Day
21 листопада відбудеться одноденний форум, на якому зберуться провідні компанії України, що поділяться практиками впровадження інноваційних цифрових рішень. НАБУ виступає інформаційним партнером заходу.
«Фундація Кредо» розпочинає проект з підтримки підприємництва для школярів Львова
«Фундація Кредо», корпоративний благодійний фонд Кредобанку, розпочинає освітній проект із заохочення шкільного підприємництва та розвитку фінансової грамотності старшокласників Львова «Сміливість бути» спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників Львова. Відповідний меморандум між фондом та управлінням освіти Львівської міської ради був укладений у Всесвітній день ощадності.
Програма грантів «Плекаємо своє»: термін подачі заявок подовжено до 27 листопада
UKRSIBBANK BNP Paribas Group спільно з фінансовим сайтом «Мінфін» та Mastercard подовжили термін подачі заявок для участі в проєкті «Плекаємо своє» до 27 листопада. У програмі представники середнього та малого бізнесу можуть виграти один із чотирьох грантів у 250 000 грн, аби продовжувати працювати задля перемоги, створювати нові робочі місця, пропонувати соціально важливі товари та послуги.
Проєкти «Фінансист» та «Створено жінками» — фіналісти конкурсу Partnership for Sustainability Award 2023 від Глобального договору ООН в Україні
UKRSIBBANK BNP Paribas Group подав на участь у щорічному конкурсі Partnership for Sustainability Award 2023 від Глобального договору ООН в Україні проєкт «Фінансист», який реалізується спільно з Mastercard та Дія.Бізнес. Водночас, у конкурсі взяла участь ініціатива Франко-української торгово-промислової палати «Створено жінками», де банк також є генеральним партнером.
UKRSIBBANK BNP Paribas Group став партнером видання «Коментарі МПТ до Правил Інкотермс® 2020»
UKRSIBBANK BNP Paribas Group став генеральним партнером видання Міжнародної торгової палати «Коментарі МПТ до Правил Інкотермс® 2020». Детальний практичний тлумачник правил Інкотермс® 2020 надає розлогі відповіді на найважливіші запитання бізнесу, що займається міжнародною торгівлею в складних умовах перебудови поставок.
Кредобанк розпочинає нову програму фінансової та грантової підтримки українського бізнесу за підтримки уряду Німеччини
Кредобанк розпочав співпрацю з німецьким фондом фінансової групи German Sparkassenstiftung for International Cooperation (GSIC). Фінансування здійснюватиметься урядом Німеччини у рамках програми «Доступ до фінансування та підтримка стійкості ММСП в Україні 2». На першому етапі банк зможе надати грантову підтримку українському бізнесу в обсязі 800 тисяч євро.
«Всі діти — мрійники»: стартувала грантова програма від UKRSIBBANK та ВБО «Даун Синдром»
UKRSIBBANK BNP Paribas Group спільно з Всеукраїнською благодійною організацією «Даун Синдром» запустили збір коштів на грантову програму «Всі діти – мрійники» в межах проєкту «Срібна монетка». Цьогоріч задонатити можна буде з 10 жовтня по 10 грудня через застосунок UKRSIB online, у якому вже є шаблон із реквізитами, або використавши IBAN UA833510050000026004265663403.