Новини ринку

Дата з
Дата по
Споживчі настрої українців у червні покращилися
У червні 2017 року споживчі настрої українців дещо покращилися: індекс споживчих настроїв (ІСН) становив 59,4 що на 1,4 п. вище від показника травня. Найбільших змін зазнав індекс девальваційних очікувань. Про це свідчать дані дослідження споживчих настроїв в Україні, яке щомісяця здійснює GfK Ukraine
Sky Bank збільшив статутний капітал до 200,1 млн грн
Успішно завершено процес збільшення статутного капіталу Sky Bank на 80 млн грн до рівня 200 100 061 грн реєстрацією в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських об'єднань. У свою чергу, Національний банк України зареєстрував нову редакцію статуту Sky Bank 13 липня 2017 року
Банк Кредит Дніпро і Група компаній «Техноторг» пропонують аграріям вигідні кредити на купівлю техніки провідних українських та імпортних брендів

Банк Кредит Дніпро і найбільша українська Група компаній із реалізації агротехніки «Техноторг» запускають партнерську програму кредитування сільгоспвиробників. У рамках цієї програми аграрії зможуть отримати вигідне фінансування на купівлю вітчизняної або імпортної техніки зі ставкою від 5,6% річних, можливістю сезонної відстрочки до 10 місяців і терміном до 60 місяців

НБУ вніс Банк Кредит Дніпро в перелік банків, які можуть брати участь у валютних інтервенціях НБУ у формі запиту найкращого курсу

Банк Кредит Дніпро увійшов до переліку банків, які можуть брати участь у валютних інтервенціях Національного банку України у формі запиту найкращого курсу в III кварталі 2017 року. Відповідний перелік 20 українських фінустанов, які показали кращий загальний рейтинг серед банків-учасників міжбанківського ринку, опублікований на сайті регулятора

У червні українці довірили Банку Кредит Дніпро понад 5,5 тис. депозитів
У червні українці з урахуванням переоформлень розмістили в Банку Кредит Дніпро понад 5,5 тис. депозитів на суму 621 млн грн. Загальний портфель коштів фізосіб разом із залишками на рахунках і картах становить понад 4,5 млрд грн.
Перший місяць безвізу: клієнти Банку Кредит Дніпро стали більше подорожувати в рамках програми лояльності «Політаємо зі смаком»
За перший місяць безвізового режиму України з Євросоюзом клієнти Банку Кредит Дніпро стали обмінювати більше балів у рамках програми лояльності «Політаємо зі смаком»
ЄБРР збільшив розмір грантів на утеплення житла за програмою IQ energy до 35%
Європейський банк реконструкції і розвитку більш ніж у два рази збільшив розмір компенсації за програмою IQ energy, яка спрямована на модернізацію і утеплення житла. При цьому максимальна сума гранту, яка є доступною одній фізособі, залишилася незмінною і становить 3000 євро