Новини ринку

Дата з
Дата по
Один із найбільших банків Європи високо оцінив стандарти обслуговування Банком Кредит Дніпро міжнародних клієнтських платежів
Commerzbank AG – одна з найбільших і найавторитетніших кредитно-фінансових установ Німеччини і Європи – у своєму звіті підтвердив високі стандарти роботи Банку Кредит Дніпро в частині обслуговування міжнародних платежів. Згідно з даними аналізу німецької фінустанови платежі українського банку відповідають європейським стандартам якості на 99,71%
Нові інвестиційні можливості від «ОТП Інвест+»
З 5 по 23 грудня інвестиційний фонд «ОТП Інвест+» проводить залучення нових інвестицій на наступний рік. Фонд створений для інвесторів, яких не задовольняють поточні депозитні ставки та які бажають отримати максимальну дохідність при низькому рівні ризику
OTP Group збільшила фінансовий результат за три квартали на 67%
За підсумками роботи OTP Group за три квартали 2016 року міжнародна фінансова група зафіксувала скоригований прибуток після оподаткування в розмірі 172,9 млрд форинтів, значно покращивши результат аналогічного періоду роком раніше (103,6 млрд форинтів), переважно за рахунок поліпшення фінансових показників українського та російського дочірніх банків
Альфа-Банк Україна відкриває 20 відділень нової сервісної моделі
У поточному році Альфа-Банк Україна продовжує впровадження нового формату сервісної моделі обслуговування клієнтів. Перші два відділення відкриті восени минулого року, а наразі вже 16 відділень нового формату працюють в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Херсоні, Чернігові. До кінця року ще чотири відділення нової сервісної моделі будуть відкриті в Києві, Львові, Сумах та Луцьку
Platinum Bank збільшив обсяг споживчих кредитів більш ніж в два рази
Platinum Bank відзначає зростання обсягів споживчого кредитування за підсумками третього кварталу 2016 року. Показник позик, виданих банком фізичним особам, виріс на 134% в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року
Ощадбанк відкрив 400 відділень нового формату
На початок листопада поточного року відкрито 400 відділень нового формату, серед яких 8 інклюзивних – адаптованих для обслуговування людей з особливими потребами. Оновлена мережа охоплює 20% клієнтської бази Ощадбанку. До кінця року кількість відділень нового формату досягне 500, у 2017 році – 700
ПАТ БАНК «ТРАСТ» залучив інвестора для збільшення статутного капіталу
12 грудня 2016 року відбудуться збори акціонерів ПАТ Банк «ТРАСТ», на яких буде прийнято рішення про збільшення статутного капіталу шляхом розміщення нових акцій, в тому числі новому інвестору - компанії FLEXINVEST PLC
Ощадбанк встановив термінали для оплати разової поїздки на трьох станціях київського метрополітену
Відтепер кияни та гості столиці можуть оплачувати разову поїздку у столичному метро платіжними картками. В касах метрополітену Ощадбанк встановив термінали для покупки жетонів. Поки що термінали запрацювали на трьох станціях – «Хрещатик», «Майдан Незалежності» та «Площа Льва Толстого» – в рамках пілотного проекту. В разі успішності він буде запроваджений на інших станціях. Термінали приймають картки платіжних систем Masterсard, Visa та ПРОСТІР, обладнані магнітною стрічкою, чипом або технологією безконтактної оплати
У 2016 році понад 700 великих українських компаній перейшли на обслуговування у Банк Кредит Дніпро
За 9 місяців 2016 року понад 700 великих корпоративних клієнтів перейшли на обслуговування у Банк Кредит Дніпро. Це в 2,3 рази більше, ніж за аналогічний період минулого року. На сьогодні фінустанова надає послуги майже для 3 тис. великих українських компаній (без урахування представників малого та середнього бізнесу)
Валерія Гонтарева і Домінік Стросс-Кан провели відкриту дискусію про ситуацію у фінансовому секторі України
Домінік Стросс-Кан, директор-розпорядник МВФ у 2007-2011 рр., незалежний член Наглядової ради Банку Кредит Дніпро, і Валерія Гонтарева, голова НБУ, обговорили нинішню ситуацію в фінансовому секторі країни. Учасники зустрічі говорили про основні виклики, які стоять сьогодні перед фінансовою системою і безпосередньо впливають як на стосунки з іноземними інвесторами, так і в цілому на темпи економічного зростання країни
Банк Кредит Дніпро відновлює виплати вкладникам банку «Михайлівський» із Дніпропетровської області
Банк Кредит Дніпро відновив виплати коштів клієнтам банку «Михайлівський», який перебуває у процесі ліквідації, що прописані в Дніпропетровській області. Більше ніж 4 тис. осіб отримають свої кошти на загальну суму понад 12 млн грн. Виплати триватимуть до 15 грудня 2016 року
Ощадбанк повернув 90% рефінансування НБУ
2 листопада Ощадбанк вдев'яте в 2016 році достроково погасив кредит рефінансування НБУ. Цього разу на суму 850 млн. грн. Загалом з 2015 року Ощадбанк повернув НБУ 17 млрд. 312 млн. грн., що становить майже 90% загальної суми кредитів рефінансування. З них близько 15 млрд. грн. повернуто достроково
Офіційна позиція Platinum Bank на публікації в ЗМІ
У зв'язку з появою публікацій в ЗМІ прес-служба Platinum Bank вважає за необхідне заявити, що за останній рік ніяких злиттів, поглинань або передачі активів з іншими фінансовими установами не відбувалося
ABH Holdings S.A., банківська група консорціуму «Альфа-Груп», і міжнародна група UniCredit завершили операцію з обміну активами
ABH Holdings S.A. і UniCredit Group оголосили про завершення операції з передачі 99,9% ПАТ «Укрсоцбанк», активу UCG в Україні, в обмін на міноритарну частку володіння в ABHH у розмірі 9,9%
У третьому кварталі 2016 року ОТП Банк майже подвоїв фінансовий результат першого півріччя
Продовжуючи нарощувати прибуток, за результатами роботи в третьому кварталі 2016 року ОТП Банк зафіксував позитивний фінансовий результат у розмірі 402,8 млн грн. Таким чином, наростаючим підсумком з початку року чистий прибуток банку після оподаткування склав 874,2 млн грн
Банк Кредит Дніпро отримав «Фінансовий Оскар» у номінації «Опора МСБ» відомого рейтингу видання «Бізнес»
Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінації «Опора МСБ» рейтингу «Фінансовий Оскар», який проводить діловий тижневик «Бізнес» за підсумками роботи українського фінансового ринку за півріччя. Ця номінація присуджується за досягнення в сфері обслуговування і кредитування малого і середнього бізнесу
ОТП Банк запрошує до нового відділення в Одесі
Безперервно удосконалюючи якість сервісу і прагнучи надати клієнтам не лише вигідні фінансові рішення, а й зручний доступ до них, 27 жовтня 2016 року для жителів Одеси відкрило двері нове відділення ОТП Банку «Приморське», що розташувалося за адресою: м Одеса, вул. Преображенська 59/61
Рахуємо по-дорослому: Банк Кредит Дніпро до Всесвітнього дня заощаджень провів фінансовий тренінг для школярів
Банк Кредит Дніпро за підтримки Незалежної асоціації банків України (НАБУ) напередодні Всесвітнього дня заощаджень провів урок фінансової грамотності для школярів