Новини ринку

Дата з
Дата по
Усі ТОП-менеджери ОТП Банку відзначені нагородами рейтингу «50 провідних банків України»
За результатами шостого щорічного комплексного рейтингу «50 провідних банків України», який підготувала компанія «Фінансовий клуб» спільно з газетою «Бізнес», усі ТОП-менеджери ОТП Банку на чолі з Тамашем Хак-Ковачем отримали відзнаки у своїх напрямах бізнесу. Під керівництвом такої команди професійних управлінців ОТП Банк посів підсумкове 4-е місце серед 50 провідних фінансових установ країни, піднявшись на сім позицій в порівнянні з результатом попереднього року
Термін приймання комунальних платежів зі знижкою продовжено до 25 квітня
Шановні клієнти, кияни!

За ініціативи Ощадбанку цього місяця Київською міською державною адміністрацією продовжено пільговий період оплати комунальних послуг до 25 числа. Це дасть можливість клієнтам банку отримати більш комфортне обслуговування. При оплаті комунальних послуг пропонуємо користуватись БЕЗКОШТОВНИМИ дистанційними каналами банку
Починаємо рахувати гроші: Банк Кредит Дніпро провів фінансовий тренінг для школярів у Дніпрі
Банк Кредит Дніпро продовжує розвивати соціально-освітні проекти для юних українців. Так, цього разу урок фінансової грамотності пройшов у Дніпрі для дітей 10-12 років
«Кредит на виріст»: Банк Кредит Дніпро, IFC, BASF та «Бершадь Агроплюс» запускають нову спільну кредитну програму для українських аграріїв
Провідні компанії на ринку аграрного фінансування України – хімічний концерн BASF, Банк Кредит Дніпро та дистриб'ютор «Бершадь Агроплюс» – за консультативної підтримки Міжнародної фінансової корпорації (IFC) розробили для агровиробників унікальний кредитний продукт «Кредит на виріст» на придбання високоякісних засобів захисту рослин за вигідними процентними ставками та з оперативним ухваленням рішення
Вклад «Подвійний результат» від ОТП Групи: отримайте +5% до депозитної ставки та спробуйте інвестиційний фонд
З 7 квітня 2017 року компанія з управління активами ОТП Капітал спільно з ОТП Банком пропонують акційний вклад «Подвійний результат», що поєднує класичний банківський депозит та інвестиційний фонд. Це дозволяє клієнту отримати підвищену ставку за депозитом та додатковий дохід від інвестицій в інструменти фінансового ринку. ОТП Група пропонує подібні гібридні вклади своїм клієнтам з 2012 року, впроваджуючи європейський досвід інвестування в Україні
Банк ГЛОБУС запускає програму вигідного кредитування на придбання автомобілів марки Hyundai під 0,01% річних
ПАТ «КБ «ГЛОБУС» спільно із партнерами, Компанією «Хюндай Мотор Україна», офіційним дистриб'ютором автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI, та ПРАТ СК «Арсенал Страхування», з 05.04.2017 дав старт фінансовій програмі – Hyundai Finance
Банк Кредит Дніпро і компанія «Агро-Темп» пропонують українським фермерам вигідні умови кредитування на купівлю сучасної агротехніки
Банк Кредит Дніпро спільно з компанією «Агро-Темп» – українським дилером провідних світових брендів агротехніки – розробив партнерську програму кредитування на купівлю всіх видів техніки. Партнери пропонують клієнтам одні з найбільш вигідних і комфортних умов фінансування фермерів на банківському ринку країни зі ставками від 11,3% річних, терміном до 5 років, оперативним прийняттям рішення протягом 5-7 днів і можливістю відстрочки виплати тіла кредиту до 10 місяців у році
ОТП Банк розширив лінійку кредитних продуктів за програмою IQ energy
Прагнучи і далі розширювати можливості скорочення витрат на енергоресурси для українських домогосподарств в рамках програми фінансування енергоефективності Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy, ОТП Банк додав до лінійки кредитних продуктів за програмою IQ energy кредитну лінію до картки ОТП Банку
Банк Кредит Дніпро представив лінійку вигідних і зручних послуг для невеликих підприємств у ході Першого фінансового ярмарку для МСБ Німецько-Українського фонду
Банк Кредит Дніпро взяв участь у Першому фінансовому ярмарку для малого і середнього бізнесу. Організатори заходу – Німецько-Український фонд – створили унікальну платформу, яка відкриває більше можливостей для представників МСБ отримати доступне фінансування, а також експертні консультації з ведення і розвитку власної справи
Банк Кредит Дніпро знову отримав «Фінансовий Оскар» від ділового тижневика «Бизнес»
Банк Кредит Дніпро став одним із лідерів у номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» щорічного конкурсу «Фінансовий Оскар», який проводить діловий тижневик «Бизнес». Експертне співтовариство оцінило результати роботи фінустанов за минулий рік. Номінацію «Корпоративний партнер» фінустанови отримують за здатність забезпечити стабільну і якісну роботу та фінансування реального сектора економіки. «Агробанк» – за підтримку і фінансування проектів у аграрному секторі
Банк Кредит Дніпро пропонує українським фермерам вигідні кредити на купівлю агротехніки
Банк Кредит Дніпро удосконалює програми агрофінансування і пропонує українським фермерам одні з найбільш вигідних і комфортних кредитних умов на ринку для купівлі агротехніки на термін до 60 місяців, із сезонним графіком погашення, можливістю відстрочки виплати тіла кредиту до 10 місяців у році, зручними умовами щодо забезпечення позики, мінімальними витратами на оформлення кредиту, демократичними процентними ставками і терміном ухвалення рішення до 1 тижня
Ощадбанк уклав угоди з Німецько-Українським фондом для кредитування ММСБ на суму 300 мільйонів у гривневому еквіваленті
28 березня 2017 року в рамках Меморандуму про стратегічне партнерство та співробітництво між Ощадбанком та Німецько-Українським фондом (НУФ) було укладено договори на залучення банком кредитних ресурсів для подальшого фінансування мікро-, малого та середнього бізнесу на вигідних умовах
Ощадбанк надсилатиме клієнтам повідомлення у Viber
Ощадбанк розширює канали комунікації з клієнтами. 29 березня банк розпочне розсилку всіх типів повідомлень (інформаційних, сервісних, рекламних) у Viber. Якщо клієнт не встановив Viber або з різних причин не хоче отримувати інформацію від банку в такий спосіб, йому надсилатимуться традиційні SMS. Якщо на момент відправлення повідомлення у Viber клієнт знаходиться офлайн, йому також буде надіслано SMS
ОТП Банк знизив ставки по кредитах за програмою IQ energy
Виступаючи банком-партнером програми фінансування енергоефективності Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) і роблячи ще один крок у скороченні витрат на енергоресурси для окремих домогосподарств, ОТП Банк знижує ставки по кредитах за програмою IQ energy до 17,5% з 19,99% річних
Ощадбанк видає 8 з 10 «теплих» кредитів
Ощадбанк залишається беззаперечним лідером кредитування населення в рамках державної програми енергоефективності. Його частка серед учасників енергоефективного кредитування становить 80%
Сьогодні в Парижі розпочалися слухання у справі Ощадбанку проти Росії
Ключовий етап у процесуальному провадженні щодо позову Ощадбанку до Російської Федерації в рамках двостороннього договору про захист інвестицій, який випливає з тотального знищення його інвестицій у Криму через незаконні дії Росії
Ощадбанк знизив ставки за «теплими» кредитами для ОСББ та ЖБК
«Теплі» кредити Ощадбанку для ОСББ та ЖБК стають ще доступнішими. Відсоткові ставки за енергоефективними кредитами знижено в середньому на три процентні пункти. Відтак, з 22 березня для кредитів строком до 1 року ставка становить 18,5% річних, для кредитів строком більше 1 року – 18,8%
Простіше і більше: Банк Кредит Дніпро у п’ять разів збільшив ліміти і вдвічі подовжив термін «Простого овердрафту» для українського бізнесу
Банк Кредит Дніпро продовжує розвивати програми підтримки малого та середнього бізнесу і покращує умови кредитного продукту «Простий овердрафт» на поповнення оборотних коштів компанії
Рішенням Уряду термін проходження фізичної ідентифікації внутрішньо переміщених осіб продовжено до 1 травня 2017 року
Зважаючи на значний ажіотаж у зв'язку з закінченням терміну проходження фізичної ідентифікації внутрішньо переміщених осіб, який визначено Постановою Кабінету Міністрів України «Про здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам» від 5 листопада 2014 р. № 637, Урядом прийнято рішення про внесення змін до зазначеної постанови в частині продовження строку ідентифікації внутрішньо переміщених осіб до 1 травня 2017 року
Банк Кредит Дніпро відкриває валютний консалтинг для бізнес-клієнтів, які ведуть зовнішньоекономічну діяльність
Банк Кредит Дніпро розширює перелік послуг для бізнес-клієнтів, які ведуть зовнішньоекономічну діяльність. Тепер у клієнтів, які здійснюють операції на Forex, є можливість у телефонному режимі або по e-mail отримати експертну консультацію щодо здійснення валютообмінних операцій. Фахівці банку дадуть відповіді на запитання про валютне законодавство за новими контрактами або кредитами від нерезидентів, проконсультують щодо договірної бази
Контакт-центр Ощадбанку першим реалізував функцію попереднього визначення можливого звернення клієнта
Відтепер сервіс самообслуговування IVR Ощадбанку не лише звертається до клієнта на ім'я, а й визначає ймовірне питання, з яким він зателефонував до Контакт-центру
Банк Кредит Дніпро пропонує бізнес-клієнтам одні з найвигідніших умов в Україні з проведення документарних операцій
Банк Кредит Дніпро розробив для бізнес-клієнтів ще більш вигідну лінійку тарифів на здійснення документарних операцій: випуск і обслуговування всіх видів гарантій, зокрема й електронних тендерних гарантій, імпортних і експортних акредитивів, а також інкасо. Тарифи банку унеможливлюють будь-які додаткові приховані комісії за відкриття або обслуговування