Новини ринку

Дата з
Дата по
Призначено нового Голову Наглядової ради АТ «ОТП Банк»
За результатами розгляду питань порядку денного позачергових Загальних зборів Акціонерів АТ «ОТП Банк», які відбулися 9 вересня 2016 року, єдиний акціонер банку - ВАТ ОТП Банк (Угорщина) прийняв рішення ввести до складу Наглядової ради пана Золтана Майора (Zoltán Major) на посаду Голови Наглядової ради АТ «ОТП Банк» з 10 жовтня
Українці у вересні розмістили в Банку Кредит Дніпро 644,6 млн грн депозитів
У вересні Банк Кредит Дніпро залучив понад 6 тис. вкладів на загальну суму 644,6 млн грн із урахуванням переоформлень. За результатами місяця депозитний портфель фінустанови збільшився на 45,3 млн грн і на сьогодні становить 3,7 млрд грн
Онлайн-майданчик Альфа-Банку України в системі електронних торгів «ProZorro. Продажі» пройшов акредитацію в ФГВФО
Альфа-Банк Україна виходить на новий рівень співпраці з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) та долучається до ініціативи Фонду й громадської організації «Transparency International Ukraine» щодо створення системи продажів активів неплатоспроможних банків «ProZorro. Продажі»
Агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг надійності депозитів Банку Кредит Дніпро на рівні «4+» (висока надійність). Така оцінка авторитетного рейтингового агентства свідчить про те, що фінустанова є надійним учасником ринку і своєчасно та в повному обсязі виконує взяті на себе зобов'язання
Інвестиційний фонд «ОТП Подвійний» приніс клієнтам 23% річних
Фонд «ОТП Подвійний» під управлінням компанії «ОТП Капітал» заробив своїм інвесторам 23,13% річних з листопада минулого року. Таким чином, результати діяльності фонду перевищили депозитні ставки більшості банків України
Банк “ГЛОБУС” отримав найвищу оцінку надійності депозитів
Про це свідчать підсумки чотирнадцятого "Рейтингу надійності банківських депозитів" Рейтингового агентства "Стандарт-Рейтинг". З 65-ти банків, що брали участь у рейтингу, найвищу оцінку надійності депозитів отримали лише 18, серед них і Банк "ГЛОБУС"