Новини ринку

Дата з
Дата по
Ощадбанк знижує ставки за депозитами фізичних осіб
Ощадбанк продовжує політику поступового зниження відсоткових ставок за депозитами фізичних осіб і оголошує про чергове їх зниження до кінця лютого 2017 року. Зниження ставок планується в діапазоні 1,5-1,75 відсоткового пункту за депозитами у гривні, 1-1,25 в.п. - у доларах США та 0,5-1 в.п. - в евро
Споживчі настрої в Україні, січень 2017: індекс склав 53,7
Київ, 20 лютого 2017 року – У січні 2017 року споживчі настрої українців погіршилися: індекс споживчих настроїв (ІСН) становив 53,7, що на 3,4 п. менше за показник попереднього місяця. Найсуттєвіших змін зазнали індекси доцільності великих покупок та індекс поточного становища. Про це свідчать дані дослідження споживчих настроїв в Україні, яке щомісяця здійснює GfK Ukraine
Улюблені традиції: Банк Кредит Дніпро і Українська біржа благодійності продовжують допомагати одній із головних дитячих лікарень України
Банк Кредит Дніпро продовжує реалізацію благодійних проектів спільно з Українською біржею благодійності. Уже за існуючою доброю традицією серед співробітників фінустанови було проведено благодійний аукціон, в результаті якого зібрано гроші на медобладнання для Інституту педіатрії, акушерства і гінекології (ІПАГ). Одна з провідних українських дитячих клінік отримала нові шприцеві насоси – прилади, які допомагають виходжувати новонароджених
Світ без кордонів: Банк Кредит Дніпро запрошує клієнтів узяти участь у акції від Visa і виграти подорож своєї мрії
Банк Кредит Дніпро пропонує держателям преміальних карток Visa взяти участь у акції й отримати можливість виграти незабутню подорож у будь-яку країну на вибір, а також консоль Sony PlayStation для всієї родини. Головна умова – традиційна – необхідно якомога частіше розраховуватися своєю карткою в торговельній мережі або Інтернеті
Новим Генеральним менеджером Альфа-Банку Україна стане Іван Світек
Іван Світек (Ivan Svitek) стане Генеральним менеджером Альфа-Банку Україна, замінивши на цій позиції Рушана Хвесюка, який з 2013 року був Головним керуючим директором Альфа-Банку Україна. 14 лютого 2017 року рішенням наглядової ради Укрсоцбанку Рушана Хвесюка було обрано головою Наглядової Ради ПАТ «Укрсоцбанк» (Україна)
Романтика у мережі: подарунки у День святого Валентина від Банку Кредит Дніпро
До Дня усіх закоханих Банк Кредит Дніпро підготував приємні сюрпризи українцям, які зізнаються в коханні своїм другим половинкам, друзям, рідним на сторінці фінустанови в соціальній мережі Facebook
Ощадбанк відстояв у Верховному суді України заставу вартістю 100 млн. грн.
1 лютого 2017 року Верховний суд України повністю задовольнив заяву Ощадбанку про перегляд постанови Вищого господарського суду України від 06.07.2016 по справі №910/8438/15-г, скасував усі раніше ухвалені судові рішення та припинив провадження у справі
Акціонер Альфа-Банку Україна компанія ABH Ukraine Limited завершила операцію з придбання UniСredit Leasing Ukraine
У кінці січня єдиний акціонер Альфа-Банку Україна, компанія ABH Ukraine Limited, завершила операцію з UniCredit Leasing S.p.A. про придбання лізингової компанії UniСredit Leasing Ukraine (ТОВ «УніКредит Лізинг»). Вартість угоди не розголошується
Активи фонду «ОТП Пенсія» зросли на 90% у 2016 році: рекордні надходження, приєднання конкурента та вдалі інвестиції
Недержавний пенсійний фонд «ОТП Пенсія» за підсумками 2016 року збільшив активи під управлінням на 90,5%, до 89,5 млн грн, кількість учасників фонду збільшилася втричі - до 29 400 чоловік
Оновлений мобільний додаток OTP Smart став ще зручнішим та функціональнішим
Впровадивши якісно нову систему інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart та мобільний додаток до неї, ОТП Банк активно розвиває перелік доступних користувачам послуг з метою покращення функціональності та зручності самостійного управління власними фінансовими потоками
Акціонер Альфа-Банку Україна компанія ABH Ukraine Limited успішно зареєструвала черговий випуск єврооблігацій на суму 50 млн дол. США
7 лютого 2017 року компанія ABH Ukraine Limited - єдиний акціонер ПАТ «АЛЬФА-БАНК», – яка володіє 100% акцій банку, випустила єврооблігації на суму 50 млн дол. США, ставка купона в розмірі 9% річних (виплата щоквартальна), погашення в квітні 2019 року. Єврооблігації були випущені за правилами, зазначеними у Положенні "S" Комісії з цінних паперів та бірж США з лістингом на Франкфуртській фондовій біржі
У січні депозитний портфель населення у Банку Кредит Дніпро досяг 3,9 млрд грн
За підсумками січня 2017 року депозитний портфель роздрібних клієнтів у Банку Кредит Дніпро досяг 3,9 млрд грн. Незважаючи на слабку активність цього місяця з точки зору бізнесу через затяжні святкові дні, депозитна база банку в січні демонструвала позитивну динаміку. Всього з урахуванням переоформлень вкладники довірили фінустанові минулого місяця 6,5 тис. депозитів на суму 724 млн грн
Можна все: Банк Кредит Дніпро пропонує клієнтам вигідні кредити готівкою до 200 тис. грн без довідки про доходи
Банк Кредит Дніпро підготував для клієнтів просту і зручну кредитну пропозицію. Українці можуть отримати в банку фінансування до 200 тис. грн без довідки про доходи. Ставки за позиками – гнучкі та залежать від терміну: 12, 24 або 36 міс. Що довший термін, то менший буде щомісячний платіж. Крім того, банк гарантує клієнтам відсутність будь-яких прихованих комісій та штрафних санкцій за дострокове погашення позики
Креді Агріколь Банк відкрив спеціалізоване відділення для корпоративного бізнесу MNC Desk у Львові
Альфа-Банк Україна приєднався до Національної платіжної системи ПРОСТІР
Альфа-Банк Україна приєднався до Національної платіжної системи ПРОСТІР і розпочинає випуск платіжних карток ПРОСТІР та обслуговування у банкоматах та терміналах Альфа-Банку по всій Україні. Оформити картки ПРОСТІР у відділеннях Альфа-Банку можна буде вже з 23 січня 2017 року в рамках пакету послуг «Comfort»
Споживчі настрої в Україні, грудень 2016: індекс склав 57,1
Київ, 17 січня 2017 року – У грудні 2016 року споживчі настрої українців поліпшилися: індекс споживчих настроїв (ІСН) зріс на 9,7 п. порівняно із показником листопада та встановився на позначці 57,1. Майже всі складові індексу показали позитивну динаміку, найбільше зросли індекси очікуваного розвитку економіки країни та очікуваних змін особистого матеріального становища. Про це свідчать дані дослідження споживчих настроїв в Україні, яке щомісяця здійснює GfK Ukraine
Рейтинг ОТП Банку підтверджений на рівні uaА +
Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу АТ «ОТП Банк» на рівні uaА+. Прогноз рейтингу – стабільний. У ході оновлення рейтингу агентство використовувало фінансову звітність АТ «ОТП Банк» за 2014-2015 рр. та І-ІІІ квартали 2016 року, а також внутрішню інформацію, надану банком у ході рейтингового процесу
Політаємо зі смаком і з подарунками: Банк Кредит Дніпро пропонує клієнтам, які люблять подорожувати, взяти участь у акції Visa та отримати призи за свої фото з поїздок
Банк Кредит Дніпро знову тішить своїх клієнтів – активних мандрівників приємними сюрпризами і пропонує приєднуватися до нової акції від платіжної системи Visa. Всі, хто не уявляє своє життя без подорожей і готовий поділитися власними враженнями, маршрутами і пригодами з тими, хто підписаний у соцмережах, отримують можливість виграти чудові подарунки. Так, із 11 січня до 7 лютого необхідно завантажити своє фото з подорожі в Instagram або Twitter і в описі додати два хештеги #notatourist і #VisaUa. Щотижня серед учасників буде розіграно портативні зарядні пристрої для телефону. А головний приз акції – гіроборд
Депозитний портфель населення Банку Кредит Дніпро в 2016 році приріс на півмільярда гривень
За підсумками 2016 року депозитний портфель населення у Банку Кредит Дніпро приріс майже на півмільярда гривень і сьогодні становить 3,8 млрд грн. Тільки минулого місяця з урахуванням переоформлень українці довірили банку понад 7,5 тис. депозитів на суму майже в 1 млрд грн.
«ОТП Пенсія» - лідер рейтингу відкритості серед недержавних пенсійних фондів
Комітет підприємців ринку фінансових послуг та з питань соціальної відповідальності бізнесу при Торгово-промисловій палаті України склав рейтинг відкритості недержавних пенсійних фондів, в якому фонд «ОТП Пенсія» посів перше місце
7 тисяч трансакцій щохвилини
Напередодні новорічних свят Ощадбанк досягнув рекордного показника за кількістю карткових трансакцій. Щогодини протягом дня оброблялось понад 400 тисяч клієнтських трансакцій, щохвилини – 7 тисяч