Новини ринку

Дата з
Дата по
Валерія Гонтарева і Домінік Стросс-Кан провели відкриту дискусію про ситуацію у фінансовому секторі України
Домінік Стросс-Кан, директор-розпорядник МВФ у 2007-2011 рр., незалежний член Наглядової ради Банку Кредит Дніпро, і Валерія Гонтарева, голова НБУ, обговорили нинішню ситуацію в фінансовому секторі країни. Учасники зустрічі говорили про основні виклики, які стоять сьогодні перед фінансовою системою і безпосередньо впливають як на стосунки з іноземними інвесторами, так і в цілому на темпи економічного зростання країни
Банк Кредит Дніпро відновлює виплати вкладникам банку «Михайлівський» із Дніпропетровської області
Банк Кредит Дніпро відновив виплати коштів клієнтам банку «Михайлівський», який перебуває у процесі ліквідації, що прописані в Дніпропетровській області. Більше ніж 4 тис. осіб отримають свої кошти на загальну суму понад 12 млн грн. Виплати триватимуть до 15 грудня 2016 року
Ощадбанк повернув 90% рефінансування НБУ
2 листопада Ощадбанк вдев'яте в 2016 році достроково погасив кредит рефінансування НБУ. Цього разу на суму 850 млн. грн. Загалом з 2015 року Ощадбанк повернув НБУ 17 млрд. 312 млн. грн., що становить майже 90% загальної суми кредитів рефінансування. З них близько 15 млрд. грн. повернуто достроково
ABH Holdings S.A., банківська група консорціуму «Альфа-Груп», і міжнародна група UniCredit завершили операцію з обміну активами
ABH Holdings S.A. і UniCredit Group оголосили про завершення операції з передачі 99,9% ПАТ «Укрсоцбанк», активу UCG в Україні, в обмін на міноритарну частку володіння в ABHH у розмірі 9,9%
У третьому кварталі 2016 року ОТП Банк майже подвоїв фінансовий результат першого півріччя
Продовжуючи нарощувати прибуток, за результатами роботи в третьому кварталі 2016 року ОТП Банк зафіксував позитивний фінансовий результат у розмірі 402,8 млн грн. Таким чином, наростаючим підсумком з початку року чистий прибуток банку після оподаткування склав 874,2 млн грн
Банк Кредит Дніпро отримав «Фінансовий Оскар» у номінації «Опора МСБ» відомого рейтингу видання «Бізнес»
Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінації «Опора МСБ» рейтингу «Фінансовий Оскар», який проводить діловий тижневик «Бізнес» за підсумками роботи українського фінансового ринку за півріччя. Ця номінація присуджується за досягнення в сфері обслуговування і кредитування малого і середнього бізнесу
ОТП Банк запрошує до нового відділення в Одесі
Безперервно удосконалюючи якість сервісу і прагнучи надати клієнтам не лише вигідні фінансові рішення, а й зручний доступ до них, 27 жовтня 2016 року для жителів Одеси відкрило двері нове відділення ОТП Банку «Приморське», що розташувалося за адресою: м Одеса, вул. Преображенська 59/61
Рахуємо по-дорослому: Банк Кредит Дніпро до Всесвітнього дня заощаджень провів фінансовий тренінг для школярів
Банк Кредит Дніпро за підтримки Незалежної асоціації банків України (НАБУ) напередодні Всесвітнього дня заощаджень провів урок фінансової грамотності для школярів
Креді Агріколь Банк став партнером Торгово-Промислової Палати Італії в Україні
Співробітництво з Торгово-Промисловою Палатою Італії в Україні на найвищому рівні дозволить Креді Агріколь Банку більш тісно співпрацювати з італійською бізнес-спільнотою в Україні, сприяти розвитку італійського бізнесу в Україні та торгівлі між Італією та Україною
Platinum Bank погасив понад 50% стабілізаційного кредиту НБУ
У 2016 році Platinum Bank направив більше 220 млн грн у рахунок погашення стабілізаційного кредиту НБУ. У вересні 2016 року банк погасив понад 30 млн грн, з яких більше 25 млн грн склало погашення основної суми боргу. Виплати здійснюються з випередженням планового графіку оплати
Альфа-Банк Україна представив інтернет-банк для підприємців «Мій бізнес Online»
Альфа-Банк Україна представив своїм клієнтам-підприємцям малого бізнесу сервіс інтернет-банк «Мій бізнес Online». Відтепер підприємцям немає необхідності завантажувати велику систему «клієнт-банк»
“ГЛОБУС” увійшов до Ради директорів Конфедерації будівельників України
18 жовтня Рада директорів КБУ одностайно ухвалила рішення про включення до свого складу Банку "ГЛОБУС". На розширеному засіданні Банк представляла Олена Дмітрієва, член Спостережної Ради ПАТ "КБ "ГЛОБУС"
Ощадбанк виграв суд у поручителів по «Креативу» Максима Березкіна та Юрія Давидова на суму майже 200 млн. доларів США
Кіровський районний суд м. Кіровограда ухвалив рішення про повне задоволення позову Ощадбанку до колишніх топ-менеджерів та власників компанії «Креатив» - Максима Березкіна та Юрія Давидова, які є поручителями за боргами компанії. На користь держбанку з обох фігурантів стягнутомайже 200 млн. доларів США
«Кредобанк» розпочав видачу пільгових кредитів на придбання електромобілів «Кредо Електро»
«Кредобанк» запровадив спеціальну програму пільгового кредитування купівлі електромобілів для фізичних осіб «Кредо Електро», за якою громадяни України можуть отримати кредит на купівлю автомобіля з електричним двигуном за ставкою від 0,001% річних на термін до семи років
Акціонер Альфа-Банку Україна компанія ABH Ukraine успішно зареєструвала п'ятий випуск єврооблігацій на суму 50 млн дол. США
11 жовтня 2016 року компанія ABH Ukraine - єдиний акціонер Альфа-Банку Україна, яка володіє 100% акцій банку, - випустила єврооблігації на суму 50 млн дол. США, з купонним доходом у розмірі 9% річних, щоквартальних купоном та погашенням у грудні 2018 року. Єврооблігації були випущені з урахуванням правил, визначених у Положенні "S" Комісії з цінних паперів та бірж США з лістингом на Франкфуртській фондовій біржі
Platinum Bank у новій рекламній кампанії нагадує українцям про «приємне почуття»
17 жовтня на телеканалах країни стартували нові рекламні ролики Platinum Bank на підтримку депозиту «Готівка Щотижня». Особлива перевага нового продукту полягає у тому, що виплата відсотків за вкладом відбувається щотижня. Це дає можливість клієнтам Банку частіше отримувати додаткові гроші та на свій розсуд раціонально їх використовувати
Осінні рецепти: Банк Кредит Дніпро розігрує на Facebook «теплі» набори для приємного осіннього дозвілля
У Банку Кредит Дніпро впевнені: холодна погода – не привід для смутку, й пропонують свої рецепти теплого затишного дозвілля. У тих, хто підписаний на сторінку фінустанови в Facebook, є можливість виграти один з осінніх наборів – плед і спеції для зігріваючих напоїв
Platinum Bank збільшує мережу банків-партнерів з кредитування населення
В рамках програми розвитку напрямку агентських продажів Platinum Bank активно розширює мережу банків-партнерів за програмою «White Label», яка працює на базі програмного забезпечення «Фінансовий Брокер». Вона націлена на продаж кредитів готівкою через мережу відділень банків-партнерів. На сьогоднішній день Platinum Bank співпрацює з багатьма українськими банками, серед яких ОТП Банк, UniCredit Bank, ТАСкомбанк, ПРАВЕКС-БАНК та інші
Національний банк України схвалив угоду між ABH Holdings S.A. і UniCredit Group
Національний банк України (НБУ) погодив проведення операції між банківськими групами ABH Holdings S.A. (ABHH, Люксембург) і UniCredit Group (UCG, Італія). Про це йдеться в рішенні Комітету з питань нагляду та регулювання діяльності банків НБУ
Призначено нового Голову Наглядової ради АТ «ОТП Банк»
За результатами розгляду питань порядку денного позачергових Загальних зборів Акціонерів АТ «ОТП Банк», які відбулися 9 вересня 2016 року, єдиний акціонер банку - ВАТ ОТП Банк (Угорщина) прийняв рішення ввести до складу Наглядової ради пана Золтана Майора (Zoltán Major) на посаду Голови Наглядової ради АТ «ОТП Банк» з 10 жовтня
Українці у вересні розмістили в Банку Кредит Дніпро 644,6 млн грн депозитів
У вересні Банк Кредит Дніпро залучив понад 6 тис. вкладів на загальну суму 644,6 млн грн із урахуванням переоформлень. За результатами місяця депозитний портфель фінустанови збільшився на 45,3 млн грн і на сьогодні становить 3,7 млрд грн
Онлайн-майданчик Альфа-Банку України в системі електронних торгів «ProZorro. Продажі» пройшов акредитацію в ФГВФО
Альфа-Банк Україна виходить на новий рівень співпраці з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) та долучається до ініціативи Фонду й громадської організації «Transparency International Ukraine» щодо створення системи продажів активів неплатоспроможних банків «ProZorro. Продажі»
Агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг надійності депозитів Банку Кредит Дніпро на рівні «4+» (висока надійність). Така оцінка авторитетного рейтингового агентства свідчить про те, що фінустанова є надійним учасником ринку і своєчасно та в повному обсязі виконує взяті на себе зобов'язання