Обмін валют без походу до каси – це просто! Банк Кредит Дніпро запустив послугу онлайн-обміну валют в інтернет-банкінгу і мобільному додатку FreeBank

Банк Кредит Дніпро надав своїм клієнтам сервіс віддаленого обміну валют в інтернет-банкінгу і мобільному додатку FreeBank. Найпопулярніші іноземні валюти – долар США і євро – тепер можна купити або продати без комісії в режимі онлайн у кілька кліків із моментальним зарахуванням коштів на рахунок клієнта у відповідній валюті.

Для здійснення операції клієнту варто зробити три простих кроки:

1) обрати функцію «Online-обмін валют» на головній сторінці web-версії або мобільного додатка FreeBank;
2) указати бажану суму купівлі/продажу валюти;
3) обрати рахунки або карти для списання і зарахування коштів.

Максимальна сума операцій становить еквівалент 150 тис. грн на добу – згідно з чинними нормами валютного законодавства.

Після моментального зарахування коштів на свій рахунок клієнт може використати їх на власний розсуд: розраховуватися картою за товари і послуги або зняти готівку в касі чи перерахувати на депозит у мобільному додатку.

«Диджиталізація стрімко захоплює все більший простір у житті українців, зокрема й банківські послуги, – говорить Андрій Мойсєєнко, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. – Сервіс віддаленого обміну валют, безумовно, актуальний і вигідний обом сторонам: клієнтам він економить час, а нам дозволяє скоротити накладні витрати. Це хороша мотивація, щоб саме у мобільному додатку пропонувати нашим клієнтам найкращі курси обміну валют».

Для клієнтів, які користуються грошовими коштами в різних валютах, банк пропонує зручне рішення – платіжну мультивалютну картку Freecard Gold із чипом і безконтактною технологією, що надає доступ до п’яти рахунків у валютах: гривня, долар США, євро, англійський фунт і російський рубль. Відкриття карти безкоштовне, обслуговування за умови здійснення розрахунків на місяць на суму від 5000 грн або залишків коштів на рахунках на суму від 250 тис. грн (чи еквівалента зазначених сум у валюті) також безкоштовне, в інших випадках плата за обслуговування картки становить 20 грн на місяць. Також клієнт отримує безкоштовну можливість віддаленого управління коштами через інтернет- і мобільний банкінг FreeBank.

Докладніше з інформацією про преміальні карткові продукти Банку Кредит Дніпро можна ознайомитися за посиланням.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, на сьогодні входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «у розвитку» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

Банк Кредит Дніпро став одним із лідерів фінансового рейтингу ділового тижневика «Бізнес» у номінаціях «Корпоративний партнер», «Агробанк», «Кращий сервіс для клієнтів МСБ», «Опора МСБ» у 2018-2019 роках, володарем першої премії Prostobank Awards-2018 у номінації найкращих роздрібних кредитів готівкою і переможцем у номінації «Ощадний банк для бізнесу» рейтингу «Банки 2019 року».