Олег Клименко призначений членом Правління ОТП Банку

З 16 листопада 2020 року Олег Клименко призначений на посаду члена Правління АТ «ОТП БАНК», який відповідатиме за розвиток роздрібного бізнесу.

Олег Клименко має більше ніж 15-річний досвід роботи у банківській сфері. Свою роботу в ОТП Банку розпочав у 2005 році на посаді економіста сектору обслуговування приватних клієнтів управління супроводження продажів, а через рік отримав посаду начальника сектору супроводження кредитних операцій фізичних осіб та СМБ АТ «ОТП БАНК». З 2007 по 2014 рр. обіймав посади начальника відділу з контролю за ризиками приватних клієнтів та заступника директора з контролю за кредитними ризиками приватних осіб АТ «ОТП БАНК». З 2014 року очолив управління розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП БАНК». З 2017 року – директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП БАНК».

Закінчив Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана за спеціальністю «Фінанси».