ОТП Банк та провідний постачальник нафтопродуктів компанія «Надежда» реалізують партнерську програму кредитування сільгоспвиробників

За умовами програми, аграрії можуть отримати кредити на купівлю нафтопродуктів по ставці від 17% річних. При цьому попереднє рішення про фінансування надається протягом одного дня, а кредитні кошти видаються за 9 робочих днів. Заставою можуть виступати аграрна розписка або майбутній врожай, а також активи компанії

Розуміючи потреби аграріїв у нафтопродуктах, особливо у період жнив, ОТП Банк та компанія «Надежда», розробили та впровадили партнерську програму кредитування українських аграріїв.

«Для розвитку бізнесу фермерам необхідні доступні та прості фінансові продукти. ОТП Банк не декларативно, а фактично демонструє розуміння потреб сучасного агробізнесу України, реалізуючи не лише прості та доступні інструменти фінансування, а й максимізує вигоди для всіх сторін за допомогою партнерських програм», - зазначила Ольга Волкова, начальник управління корпоративних продажів малим і середнім клієнтам АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) ОТП Банк реалізував спрощений і прискорений підхід до фінансування фермерів у програмі «Агро-фабрика», що надає невеликим господарствам, які займаються вирощуванням зернових та олійних культур, з банком оброблюваної землі від 500 га, доступ до швидких грошей для посівної і збиральної кампанії на найбільш оптимальних умовах.

Дотримуючись багаторічної стратегії розвитку кредитування і комплексного обслуговування аграріїв, ОТП Банк розробив широку лінійку продуктів, адаптовану під потреби представників саме цієї галузі – від Тарифного пакету «ОТП Агро» та спеціальних продуктів фінансування агробізнесу.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.

В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».

Компанія «Надежда» - надійний постачальник нафтопродуктів з багаторічною історією, що працює на українському ринку нафтопродуктів понад 20 років і є прямим імпортером нафтопродуктів з Литви та Білорусії безпосередньо від заводів-виробників палива: Orlen Lietuva Мажейкяйський НПЗ (Литва), Мозирський НПЗ і ВАТ Нафтан (Білорусія). Компанія володіє розвиненою мережею сучасних нафтобаз у Полтавській, Сумській, Харківській, Чернігівській та Донецькій областях, потужним власним автопарком, сертифікованою лабораторією та 1200 постійних підприємств-партнерів.

З 2011 року компанія «Надежда» працює з Європейським банком реконструкції та розвитку, а у 2016 році отримала кредит на розвиток сегменту мережі автомобільно-заправних комплексів від Міжнародної фінансової групи.