ОТП Банк запрошує до нового відділення в Одесі

Безперервно удосконалюючи якість сервісу і прагнучи надати клієнтам не лише вигідні фінансові рішення, а й зручний доступ до них, 27 жовтня 2016 року для жителів Одеси відкрило двері нове відділення ОТП Банку «Приморське», що розташувалося за адресою: м Одеса, вул. Преображенська 59/61

Розташувавшись на перетині ділових і туристичних потоків, нове відділення забезпечує зручний доступ до сервісів європейського банку в центральній частині Одеси як для жителів міста, так і для його гостей. Для комфорту відвідувачів прилегла територія обладнана автомобільною парковкою.

До послуг клієнтів нового відділення повний перелік банківських продуктів - від пропозицій для приватних осіб і клієнтів Premium Banking до продуктів для суб'єктів малого і середнього бізнесу та корпоративних клієнтів. Також відділення обладнане депозитарієм і стійкою самообслуговування в системі інтернет-банкінгу OTP Smart, за допомогою якої співробітники завжди готові провести навчання користуванню системою і відкрити банківські продукти онлайн. А для комфорту відвідувачів з дітьми відділення обладнане дитячим куточком з олівцями і розмальовками.

«В усіх наших вдосконаленнях ми прагнемо максимально спростити користування фінансовими послугами для клієнтів. Відкриваючи нові комфортні відділення, ми забезпечуємо нашим клієнтам європейську якість обслуговування і кращу пропозицію на ринку як по депозитах, так і по кредитах», - зазначив Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк».

Відділення «Приморське»:
Графік роботи: Пн - Пт 9.00-18.00
Операційна каса: Пн - Пт 9.30-17.30
65026, м. Одеса, вул. Преображенська 59/61
Тел.: (048) 730-60-45
Більш детальну інформацію можна отримати в Інформаційному центрі ОТП Банку по телефону (044) 459-05-26, (044) 290-92-36 або e-mail call.operator@otpbank.com.ua.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.

В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «ОТП Факторинг Україна», ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».