ОТП Банк зібрав врожай нагород рейтингу «50 провідних банків України - 2018»

За результатами щорічного комплексного рейтингу «50 провідних банків України», який підготувала компанія «Фінансовий клуб», ОТП Банк був відзначений у цілій низці номінацій.

Голова правління ОТП Банку Тамаш Хак-Ковач, отримавши найвищі оцінки від експертів та колег, став переможцем у номінації «Кращий ТОП-менеджер банку». Пан Тамаш утримує цю позицію вже другий рік поспіль.

На питання про секрет успіху очільник ОТП Банку відповідає: «Мої нагороди – це перемога всього банку. І це не фігура мови. Будь-яка компанія – це команда, корпоративна культура і загальний настрій у колективі. Моє завдання як керівника – створити такі умови, щоб зібрана команда професіоналів була налаштована на досягнення кращого результату, мотивована і об'єднана спільною культурою і баченням».

ОТП Банк був названий кращим у Преміальному банкінгу. Номінація базувалась на таких критеріях, як: активні картки максимального преміального рівня, окремий сервісний простір (відділення), консьєрж-сервіс, інвестиційні рішення, консультаційні послуги, закордонний супровід, електронні ліцензії, додаткові переваги преміального обслуговування тощо. Загалом, модель преміального сервісу ОТП Банку визнана вже низкою винагород і здобула поцінування серед клієнтів. Сформовані під реальні і актуальні потреби клієнтів бізнес-напрямки Private Banking і Premium Banking ОТП Банку відповідають найвищим критеріям якості, клієнтоорієнтованості і комфорту банківського обслуговування. Не випадково, OTP Private Banking посів провідні позиції і у нещодавньому дослідженні Private Banking and Wealth Management Survey 2018 видання Euromoney. Зокрема, ОТП Банк названий кращим по роботі з сім'ями клієнтів Private Banking в Україні, удостоївшись перемоги в номінації «Family Office Services».

alt

Здобув належну оцінку експертів і ощадний вклад в ОТП Банку з щомісячною виплатою процентів «Доступні гроші». Цей продукт приніс банку винагороду в номінації «Кращий ощадний вклад», зокрема, завдяки вільному зручному режиму поповнення і використання коштів. Ощадний вклад з «Доступні гроші» користується попитом серед клієнтів – держателів карток ОТП Банку, включаючи власників зарплатних карток.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.

В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».