Партнерство ОТП Банку з компанією «Агро Арена» - нові можливості для українських аграріїв

АТ «ОТП Банк» та компанія «Агро Арена» уклали договір про співпрацю в сфері кредитування аграрних підприємств. Дане партнерство відкриває для українських аграріїв можливість отримання фінансування на закупівлю матеріальних ресурсів за унікальною для ринку сервісною формулою: «Швидко + Просто + Доступно»

За умовами програми аграрії можуть отримати кредити від ОТП Банку на покупку насіння, засобів захисту рослин, добрив, які реалізуються компанією «Агро Арена», за спеціальною ставкою від 10,5% річних. При цьому попереднє рішення про фінансування приймається протягом одного дня, а кредитні кошти видаються через 9 робочих днів. Заставою можуть виступати аграрна розписка або майбутній урожай, а також активи компанії.

«Наша спільна мета партнерства - забезпечити комплексне рішення для аграріїв: доступне фінансування, найкоротші терміни оформлення кредиту з мінімальними зусиллями. Таким чином, реалізуючи прості і доступні інструменти фінансування, ОТП Банк не на словах, а на ділі підтверджує розуміння потреб сучасного агарного бізнесу України і готовність його підтримувати», - зазначила Ольга Волкова, начальник управління корпоративних продажів малим і середнім клієнтам АТ «ОТП Банк».

Компанія "Агро Арена" пропонує широкий перелік рішень від провідних українських виробників насіння, добрив, засобів захисту рослин, фінансових і страхових організацій.

«Маючи серед партнерів провідних українських виробників, ми можемо запропонувати аграріям оптимальні рішення, які дозволять їм скоротити виробничі витрати і підвищити рентабельність. А співпраця з ОТП Банком робить ці рішення доступними для широкого кола українських сільгоспвиробників», - зазначила комерційний директор компанії Наталія Кравцова.

Нагадаємо, спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) ОТП Банк реалізував спрощений і прискорений підхід до фінансування фермерів у програмі «Агро-фабрика», що надає невеликим господарствам, які займаються вирощуванням зернових і олійних культур, з банком оброблюваної землі від 500 га, доступ до швидких грошей для посівної і збиральної кампаній на найбільш оптимальних умовах.

Дотримуючись багаторічної стратегії розвитку кредитування і комплексного обслуговування аграріїв, ОТП Банк розробив широку лінійку продуктів, адаптовану під потреби представників саме цієї галузі – від Тарифного пакету «ОТП Агро» до спеціальних продуктів фінансування агробізнесу.