Перші 227 підприємців отримали мікрогранти на рахунки в Ощадбанку за програмою «єРобота»

19 липня перший транш мікрогрантів на загальну суму 52,7 млн грн надійшов на рахунки в Ощадбанку для перших 227 учасників програми єРобота. Середня сума, яку отримали підприємці на створення нового або розвитку діючого бізнесу, становить 233 тис грн. Загалом Ощад, який є уповноваженим банком програми, відкрив підприємцям вже 527 спеціальних рахунків. Це означає, що всі вони отримали позитивне рішення державного центру зайнятості за своїм проектом.

Залучені кошти буде спрямовано на придбання обладнання, закупівлю сировини та матеріалів для створення або розвитку ресторанного бізнесу, інтернет-торгівлі, салонів краси, перукарень, авторемонтних майстерень, підприємств роздрібної торгівлі.

Загалом на порталі Дія було подано понад 7,7 тисяч заяв на мікрогранти. Ощад верифікував 4,9 тисяч заяв, з них погоджено 748. Співробітниками банку було надано майже 7 тисяч консультацій щодо умов програми.

Нагадуємо, що умовою отримання мікрогранту є створення робочих місць:

• до 150 тис. грн при створенні одного робочого місця;
  • до 250 тис грн при створенні двох робочих місць.

Детальніше про програму дізнавайтесь у спеціалістів бізнес-лінії Контакт-центру Ощадбанку за номером телефону: 0 800 219 800.