Під ялинку бізнесу: Банк Кредит Дніпро пропонує новорічні акційні тарифи новим бізнес-клієнтам

Спеціально для клієнтів-представників малого та середнього бізнесу Банк Кредит Дніпро підготував приємні новорічні сюрпризи – фінустанова забезпечить повністю безкоштовний фінансовий супровід діяльності компаній упродовж перших трьох місяців із початку обслуговування в банку і впродовж усього року буде надавати безкоштовні послуги для підприємств, які перейдуть на обслуговування в рамках зарплатних проектів. Акційні пропозиції діють до 28 лютого 2017 року

Так, у рамках новорічного тарифного пакету «БІЗНЕС+» клієнти отримують безкоштовне обслуговування протягом трьох місяців, куди входить відкриття рахунків у гривні та іноземній валюті, необмежена кількість безкоштовних платежів, внесення виручки, а також підключення послуг інтернет-банкінгу, смс-інформування, отримання виписок через систему інтернет-банкінгу, відкриття корпоративних карток.

Тариф «Новорічний» для підприємств зарплатних проектів передбачає зарахування заробітних плат співробітникам без будь-яких комісій для компанії протягом усього 2017 року. Крім того, пакет послуг передбачає безкоштовне оформлення міжнародних платіжних зарплатних карток, а також комфортні умови співпраці, наприклад, можливість надіслати відомість на зарахування зарплат у віддаленому режимі тощо.

«Незважаючи на те, що сьогодні наша фінустанова пропонує бізнес-клієнтам одні з найвигідніших на ринку програм фінансового супроводу діяльності, ми вирішили зробити для них ще більш щедру святкову пропозицію, яка допоможе ефективніше оптимізувати витрати наступного року, – сказав Андрій Мойсєєнко, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. – Підтримка малого і середнього бізнесу лишається для банку одним із пріоритетів у діяльності. Цього року ми тільки почали активно розвиватися у вказаному напрямі, розробляючи нові продукти та послуги, що вже дало високі результати – у 2016-му кількість наших клієнтів-представників МСБ збільшилася на 40%. Але на наступний рік наші плани щодо поліпшення сервісу і програм для бізнесу ще більш амбіційні».

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро був заснований в 1993 році, на даний момент входить до групи I згідно класифікації НБУ (банки, частка активів яких більше 0,5% активів банківської системи).

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія "Бренкрофт Энтерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні "uaA-" із прогнозом "у розвитку" та рейтинг надійності депозитів на рівні "4+" (висока надійність).

У рамках дослідження "Транспарентність банків України: кроки до Європи" від IBI-Rating та міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" Банк Кредит Дніпро отримав номінацію "Європейське партнерство" та став єдиним банком з українським капіталом, що визнаний однією із найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни. За результатами роботи у 2016 році Банк Кредит Дніпро став переможцем конкурсу від міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" у номінації "Найкращий універсальний банк".

У травні 2016 відповідно до щорічного дослідження "50 провідних банків України", проведеного аналітичною групою "Фінансовий клуб", за результатами загального рейтингу, банк утримує впевнені позиції серед 50 кращих фінансових установ країни. У 2016 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінації "Опора МСБ" фінансового рейтингу ділового тижневика "Бизнес".