Platinum bank почав тестувати безкоштовний Wi-Fi в київських відділеннях

Половина київських відділень Platinum Bank обладнана безкоштовним Wi-Fi. Клієнти можуть скористатися інтернет-з'єднанням за адресами: пр-т Бажана, 10, вул. Велика Васильківська, 114, пр-т Возз'єднання, 8/2, пр-т Перемоги, 7, пр. Перемоги, 98/2, вул. Бориса Грінченка, 1, вул. Шота Руставелі, 39/41, вул. Ярославська, 15/23

В період тестування сервісу кожен користувач зможе надати зворотний зв'язок, побажання і рекомендації щодо його роботи менеджеру банку. Коментарі будуть проаналізовані та враховані при повномасштабному запуску Wi-Fi в усіх відділеннях банку.

За результатами діагностики роботи бездротового доступу до мережі Інтернет, Platinum Bank планує реалізувати проект по всій Україні. Відділення з безкоштовним Wi-Fi будуть позначені відповідними інформаційними стікерами.

«У сучасному світі безкоштовний доступ в Інтернет − не додатковий сервіс, а необхідність. Сьогодні для багатьох людей дуже важливо не тільки залишатися на зв'язку, а й бути онлайн у будь-якому місці. За ті кілька хвилин, поки касир перераховує гроші або менеджер підписує договір, клієнт зможе переглянути стрічку новин, відповісти на робочі листи або зайти на платіжний портал банку, щоб скористатися одним з online-сервісів: оформити страховку, купити квиток на поїзд або літак, чи просто поповнити мобільний», − коментує Олександр Овчарук, директор департаменту цифрового бізнесу Platinum Bank.

Для довідки:

Platinum Bank – один з найбільших учасників вітчизняної банківської системи. Відноситься до І групи банків згідно з рейтингом НБУ (на частку Platinum Bank припадає понад 0,5% активів банківської системи України). Регіональна мережа налічує 69 відділень і 1080 пунктів продажів в різних регіонах України.

Один з поточних стратегічних пріоритетів розвитку Platinum Bank – це транзакційний бізнес. У 2016 році банк неодноразово займав топові позиції в рейтингах кредитування фізичних осіб серед українських банків. Щорічно стабільно входить в групу лідерів ринку в сегменті споживчого кредитування.

Також банк активно працює над проектом Digital Bank. Зокрема, активно розвиває платформу pay.ptclick.com.ua і лабораторію фінансових інновацій Platinum Lab.

Одночасно Platinum Bank активно розширює пул корпоративних клієнтів – перш за все, з числа представників дистриб'юторського бізнесу та IT-індустрії.

Слідкуйте за новинами на сторінці Platinum Bank в Facebook.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:

Ігор Мельников,
керівник прес-служби Platinum Bank