Platinum Bank провів ребрендинг особистих платіжних карт

У рамках стратегії розвитку транзакційного бізнесу, Platinum Bank розпочинає випуск особистих платіжних карт Visa Debit і Visa Gold в оновленому дизайні та з покращеним тарифом. З 23 грудня 2016 року їх можна отримати при оформленні в будь-якому відділенні регіональної мережі банку. Особисті платіжні карти, випущені раніше, продовжать функціонувати незалежно від дизайну, а власники зможуть оновити їх після закінчення терміну дії. Вартість випуску й перевипуску карти знижена

Новий візуальний стиль виконаний відповідно до корпоративної айдентики банку. Понад чотири роки золота рибка − символ Platinum Bank. Трансформуючи її образ в яскраві та стильні графічні зображення, дизайнери створили нові обкладинки, які в залежності від категорії відрізняються своїм індивідуальним кольоровим рішенням.

«Держателі банківських карт стають все більш вимогливими як до сервісного наповнення продукту, так і до його оформлення. Аналізуючи узагальнений портрет існуючого власника особистої платіжної картки, ми оптимізували тарифну сітку та розробили сучасний дизайн, який стане її додатковою перевагою», − зазначає Денис Саприкін, директор департаменту карткового і транзакційного бізнесу Platinum Bank.

З оновленими тарифами особистих платіжних карт можна ознайомитися за посиланням.

Для довідки:

Platinum Bank – один з найбільших учасників вітчизняної банківської системи. Відноситься до І групи банків згідно з рейтингом НБУ (на частку Platinum Bank припадає понад 0,5% активів банківської системи України). Регіональна мережа налічує 69 відділень і 1080 пунктів продажів у різних регіонах України.

Один із поточних стратегічних пріоритетів розвитку Platinum Bank – це транзакційний бізнес. У 2016 році банк неодноразово займав топові позиції в рейтингах кредитування фізичних осіб серед українських банків. Щорічно стабільно входить у групу лідерів ринку в сегменті споживчого кредитування.

Також банк активно працює над проектом Digital Bank. Зокрема, активно розвиває платформу pay.ptclick.com.ua і лабораторію фінансових інновацій Platinum Lab. Одночасно Platinum Bank активно розширює пул корпоративних клієнтів – перш за все, з числа представників дистриб'юторського бізнесу та IT-індустрії. Слідкуйте за новинами на сторінці Platinum Bank в Facebook.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:

Ігор Мельников,
керівник прес-служби Platinum Bank