Platinum Bank запропонував клієнтам новий страховий продукт «Трафік +»

Platinum Bank запустив продаж нового страхового продукту «Трафік +» для фізичних осіб у віці від 18 до 64 років. Продукт реалізується в партнерстві з однією з провідних страхових компаній України MetLife

Новий поліс надає можливість страхування від нещасних випадків на транспорті. Купуючи такий продукт, клієнт має право отримати грошову компенсацію при втраті працездатності від непередбачених ситуацій на дорозі в будь-який час і день тижня по всьому світу. Розмір виплати при настанні страхового випадку може скласти до 110 000 грн. Страховий продукт «Трафік +» доступний для клієнтів при оформленні кредитного договору, сума разового платежу становить 200 грн.

«На жаль, статистика нещасних випадків на дорозі зростає з року в рік. Тільки в результаті ДТП щодня травми різної тяжкості отримують близько 100 чоловік. Запустивши послугу, яка забезпечує фінансовий захист застрахованого в непередбачених автомобільних ситуаціях зі здоров'ям, ми сподіваємося не лише надати йому матеріальний резерв, а й гарантувати спокій, а також впевненість у завтрашньому дні», − коментує Маріанна Молдавська, директор департаменту cпоживчого кредитування Platinum Bank.

Для довідки:

Platinum Bank – один з найбільших учасників вітчизняної банківської системи. Відноситься до І групи банків згідно з рейтингом НБУ (на частку Platinum Bank припадає понад 0,5% активів банківської системи України). Регіональна мережа налічує 69 відділень і 1080 пунктів продажів у різних регіонах України.

Один із поточних стратегічних пріоритетів розвитку Platinum Bank – це транзакційний бізнес. У 2016 році банк неодноразово займав топові позиції в рейтингах кредитування фізичних осіб серед українських банків. Щорічно стабільно входить у групу лідерів ринку в сегменті споживчого кредитування.

Також банк активно працює над проектом Digital Bank. Зокрема, активно розвиває платформу pay.ptclick.com.ua і лабораторію фінансових інновацій Platinum Lab. Одночасно Platinum Bank активно розширює пул корпоративних клієнтів – перш за все, з числа представників дистриб'юторського бізнесу та IT-індустрії. Слідкуйте за новинами на сторінці Platinum Bank в Facebook.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:

Ігор Мельников,
керівник прес-служби Platinum Bank