Platinum Bank збільшує мережу банків-партнерів з кредитування населення

В рамках програми розвитку напрямку агентських продажів Platinum Bank активно розширює мережу банків-партнерів за програмою «White Label», яка працює на базі програмного забезпечення «Фінансовий Брокер». Вона націлена на продаж кредитів готівкою через мережу відділень банків-партнерів. На сьогоднішній день Platinum Bank співпрацює з багатьма українськими банками, серед яких ОТП Банк, UniCredit Bank, ТАСкомбанк, ПРАВЕКС-БАНК та інші

«Незважаючи на нестабільну економічну ситуацію в країні, ми продовжуємо кредитувати населення. Завдяки банкам-партнерам наші кредитні продукти стають доступнішими більшій кількості клієнтів. Ця програма була запущена в першу чергу для їх зручності. За допомогою програмного забезпечення «Фінансовий Брокер» споживачі протягом 15 хвилин можуть отримати кредит готівкою від Platinum Bank у будь-якому відділенні нашого партнера», - каже Маріанна Молдавська, директор департаменту споживчого кредитування Platinum Bank.

Сама ж процедура отримання кредиту до 50 000 гривень готівкою в рамках партнерської програми була максимально спрощена. Клієнту необхідно звернутися до найближчого відділення, пункту продажу Platinum Bank або банків-партнерів, надати паспорт та оригінал ідентифікаційного коду, заповнити анкету-заявку, та система автоматизує процес його видачі, оформляючи замовлення за допомогою спеціально створеного під послугу програмного забезпечення.

Для довідки:

Platinum Bank - один з найбільших учасників вітчизняної банківської системи. Відноситься до І групи банків, згідно з рейтингом НБУ (на частку Platinum Bank припадає понад 0,5% активів банківської системи України). Регіональна мережа налічує 69 відділень і 1080 пунктів продажів у різних регіонах України.

Один з поточних стратегічних пріоритетів розвитку Platinum Bank - це транзакційний бізнес. У 2016 році банк неодноразово займав топові позиції в рейтингах кредитування фізичних осіб серед українських банків. Щорічно входить у групу лідерів ринку в сегменті споживчого кредитування.

Також банк активно працює над проектом Digital Bank. Зокрема, активно розвиває платформу pay.ptclick.com.ua та лабораторію фінансових інновацій Platinum Lab. Одночасно Platinum Bank активно розширює пул корпоративних клієнтів - перш за все, з числа представників дистрибуторського бізнесу та IT-індустрії.