Подарунки від Миколая: Банк Кредит Дніпро розігрує колекційні монети «День Святого Миколая» за світлі спогади про новорічні дива

19 грудня на сторінці Банку Кредит Дніпро в мережі Facebook стартує розіграш колекційних монет «День Святого Миколая»

Щоб стати власником святкової монети, необхідно поділитися в коментарях до посту спогадами про новорічні дива, які траплялися у вашому житті, а також бути підписаним на сторінку банку в мережі Facebook і поділитися новиною про розіграш у своїй стрічці, вибравши опцію «Доступно усім».

Десять переможців святкового розіграшу будуть визначені в п'ятницю 23 грудня за допомогою Random.org.

«В одне з найсвітліших, найдобріших і найулюбленіших свят, яке традиційно відкриває період новорічних урочистостей, у день, коли багато хто з нас згадує про дитячі мрії і надії, про дива, яких так багато в цьому житті, ми також вирішили трохи порадувати клієнтів і передплатників банку в соцмережах приємними сюрпризами. Ми пропонуємо користувачам Facebook прикрасити сторінку банку в соціальній мережі своїми спогадами про новорічні дива, які траплялися в їхньому житті, й отримати можливість виграти колекційну монету від Святого Миколая на удачу», – сказала Тетяна Ярошенко, директор із корпоративних комунікацій Банку Кредит Дніпро.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро був заснований в 1993 році, на даний момент входить до групи I згідно класифікації НБУ (банки, частка активів яких більше 0,5% активів банківської системи).

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія "Бренкрофт Энтерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні "uaA-" із прогнозом "у розвитку" та рейтинг надійності депозитів на рівні "4+" (висока надійність).

У рамках дослідження "Транспарентність банків України: кроки до Європи" від IBI-Rating та міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" Банк Кредит Дніпро отримав номінацію "Європейське партнерство" та став єдиним банком з українським капіталом, що визнаний однією із найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни. За результатами роботи у 2016 році Банк Кредит Дніпро став переможцем конкурсу від міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" у номінації "Найкращий універсальний банк".

У травні 2016 відповідно до щорічного дослідження "50 провідних банків України", проведеного аналітичною групою "Фінансовий клуб", за результатами загального рейтингу, банк утримує впевнені позиції серед 50 кращих фінансових установ країни. У 2016 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінації "Опора МСБ" фінансового рейтингу ділового тижневика "Бизнес".