ПРАВЕКС БАНК повідомляє про призначення нового Голови Правління

STEFANO BURANIНаглядова Рада ПРАВЕКС БАНКу прийняла рішення щодо призначення пана Стефано Бурані Головою Правління ПРАВЕКС БАНКу з 11 червня.

Пан СТЕФАНО БУРАНІ приступить до виконання своїх обов’язків Голови Правління після погодження його кандидатури Національним банком України.

Пан Бурані має понад 30 років досвіду роботи в Групі Інтеза Санпаоло, в тому числі обіймав керівні посади в головному офісі та дочірніх банках Групи – у Великобританії, Сінгапурі, Гонконгу, Китаї, Румунії та Чехії. Він закінчив з відзнакою Університет Ла Сапієнца у Римі за спеціальністю економіка та ділове адміністрування. На посаді Голови Правління ПРАВЕКС БАНКу Пан Бурані продовжить розвиток Банку в роздрібному та корпоративному сегментах, впроваджуючи стратегію зростання бізнесу Групи в країні.

Пан ДЖАНЛУКА КОРРІАС, який перебував на посаді Голови Правління ПРАВЕКС БАНКу з жовтня 2019 року, обійме нову важливу посаду в межах Групи Інтеза Санпаоло. До того часу пан Корріас, у ролі Радника Голови Правління та члена Правління ПРАВЕКС БАНКу, надасть підтримку в процесі введення в роль та забезпечить ефективну передачу справ новому Голові Правління пану Бурані.

Прес Центр ПРАВЕКС БАНКу