Привітання Виконавчого директора НАБУ Олени Коробкової з Новим Роком та Різдвом Христовим

Дорогі друзі!

Дозвольте від усієї душі привітати Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Ми високо цінуємо ту довіру, яку Ви висловлюєте нашій Асоціації, ставши нашими учасниками та партнерами. НАБУ завжди стоятиме на захисті інтересів банківської спільноти і залишатиметься для Вас надійною платформою для вирішення найбільш актуальних питань у сфері діяльності банків.

Рік, що минає, був цікавим, насиченим подіями і непростим. Незважаючи на складності в економіці країни, ми впевнено стоїмо на ногах і продовжуємо розвиватися. За цей рік нам вдалося досягти значних успіхів: змінено графік докапіталізації банків, вирішено важливі податкові проблеми, вдосконалено корпоративне управління та багато інших питань, які прямо чи опосередковано впливають на банки.

Від імені Асоціації я хочу побажати Вам і Вашим близьким міцного здоров'я, благополуччя, енергії та нових досягнень! Нехай у цьому році Вас супроводжують вірні друзі та надійні партнери.

Щасливого Нового Року та Різдва Христового!

З глибокою повагою

Олена Коробкова
Виконавчий директор Незалежної асоціації банків України

#новиниНАБУ  #привітанняНАБУ  #фінанси #економікаУкраїни #економіка #незалежнаасоціаціябанківукраїни #шпек #коробкова #прес-центрНАБУ #асоціаціяНАБУ