Приємні сюрпризи за Р2Р-перекази: Банк Кредит Дніпро запрошує держателів платіжних карт брати участь у партнерській акції й вигравати модні гаджети

Банк Кредит Дніпро пропонує держателям платіжних карт Visa будь-якого українського банку оцінити переваги послуги Р2Р-переказів і виграти цінні призи, приєднавшись до партнерської акції фінустанови з міжнародною платіжною системою Visa. Щоб стати учасником акції «Просто переказуй!», потрібно зробити переказ коштів на суму від 100 грн зі своєї платіжної карти Visa будь-якого українського банку на будь-яку платіжну карту на сторінці сервісу Р2Р-переказів банку і зареєструвати платіжну карту, заповнивши коротку форму на сайті фінустанови. Також здійснити Р2Р-переказ можна у мобільному додатку Банку Кредит Дніпро та за допомогою системи дистанційного обслуговування FreeBank. Кількість зареєстрованих платіжних карт і здійснених переказів для участі в акції від одного учасника не обмежена.

Акція триватиме з 01 червня до 30 вересня 2018 року включно і пройде у 4 етапи. Щомісяця за результатами кожного з етапів за допомогою сервісу www.random.org визначатимуться троє переможців. Щасливчики стануть власниками цінних призів: телефона Samsung Galaxy A7 (1-е місце), планшета Samsung Galaxy Tab A8 (2-е місце) і подарункового сертифіката на покупки в торговельній мережі Сomfy на 3000 грн (3-е місце).

«Для нашого банку участь у партнерських акціях із міжнародними платіжними системами стала доброю традицією, – говорить Олександр Стецко, начальник управління розвитку продуктів і проектів роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Такі проекти популяризують безготівкові розрахунки як оперативний і безпечний інструмент, а також переконливо демонструють, що відмова від готівки не тільки зручна, а й фінансово вигідна. У результаті українці все більше долучаються до культури безготівкових платежів: за підсумками І кварталу їх частка в операціях із платіжними картами перевищила 78% в кількісному і 44% в грошовому вираженні. Така тенденція, безумовно, йде на користь економіці, підвищуючи її прозорість і стійкість».

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «позитивний» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

За результатами 2017 року Банк Кредит Дніпро увійшов у топ-3 в номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бізнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».