Продукти «Кредобанку» отримали нагороди премії Prostobank Awards

Продукти «Кредобанку»  отримали нагороди премії Prostobank Awards

За підсумками 1-го кварталу 2018 року «Кредобанк» здобув перемогу одразу в трьох номінаціях премії Prostobank Awards  від агентства «Простобанк Консалтинг» – «Кращий кредит на розвиток бізнесу» та «Кращий кредит на покупку нерухомості на вторинному ринку».

Крім перемоги у двох номінаціях, кілька продуктів «Кредобанку» увійшли до  ТОП-3 в номінаціях «Кредит під заставу нерухомості»,  «Кращий депозит для населення», «Кращий овердрафт для бізнесу» та «Краща пропозиція на розрахунково-касове обслуговування».

При визначенні переможців серед кредитних програм аналітики агентства «Простобанк консалтинг» брали до уваги максимальний термін та максимальну суму кредиту,  реальну відсоткову ставку, форму погашення та умови дострокового погашення. При визначенні переможців серед депозитних пропозицій враховували відсоткову ставку, мінімальну суму депозиту, періодичність виплати відсотків,  а також походження капіталу банку.

«Чергова відзнака продуктів «Кредобанку» в медіа-рейтингах  підтверджує правильність їх побудови з точки зору вигоди для клієнта, а також те, що пропозиції банку з розрахунково-касове обслуговування та депозитні та кредитні  продукти справді є одними з найпривабливіших на ринку. Нам дуже приємно, що наші клієнти обирають наше поєднання надійності європейського банку та привабливих цінових пропозицій для сервісу», – говорить перший заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Дам’ян Раґан.

«Кредобанк» також здобув перемогу у двох номінаціях в рейтинговому дослідженні конкурсу «Фаворити Успіху 2017»» «Абсолютний Фаворит — 2017» у категорії «Програма рефінансування кредиту». Та «Фаворит Успішних Людей — 2017» у категорії «Програма іпотечного житлового кредитування».

Довідка:

ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та  найбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи  банків іноземних банківських груп за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України та Києві. У 2017 році агентство «Стандарт-рейтинг» підтвердило найвищий рейтинг депозитів ПАТ «Кредобанк» – ua.1 за шкалою агентства, короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1, а кредитний рейтинг банку за національною шкалою - на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом. У січні 2017 року банк увійшов до ТОП-10 рейтингу  найстабільніших українських банків від консалтингової компанії «Atlant Finance» та журналу «Новое время», а в лютому – посів 5-те місце у рейтингу стійкості банків від фінансового порталу «Мінфін» та 7-ме місце у рейтингу надійності найбільших та великих українських банків від журналу «Гроші». У березні «Кредобанк» переміг у номінації «Рефінансування споживчих кредитів» рейтингу «Фаворити успіху» інтернет-порталу favor.com.ua, а також здобув 4-те місце у рейтингу найнадійніших банків України від журналу «Форіншурер». У квітні 2017 року банк переміг у номінації «Іпотечні кредити» щорічного рейтингу «50 провідних банків України». У жовтні 2017 «Кредобанк» посів друге місце у номінації «Опора МСБ» щорічного рейтингового дослідження «Фінансовий Оскар 2017», яке проводиться діловим виданням «Бізнес» за високі результати роботи з сегментом малого та середнього бізнесу протягом першого півріччя 2017 року.

Прес-служба ПАТ «Кредобанк»