Продукти «Кредобанку» здобули нові перемоги у премії Prostobank Awards

За  підсумками роботи у ІІ кварталі 2018 року продукти «Кредобанку» здобули зразу дві перемоги у премії ProstobankAwards-  у номінації «Кращі депозити для бізнесу» з програмою «Стандарт On-line» та у номінації «Кращі кредити на розвиток бізнесу» з програмою «Вигідні інвестиції».

Також крім першого місця у двох номінаціях «Кредобанк»  здобув ІІІ місце у номінації «Кращі депозити для населення з вкладом «Прибутковий», ІІІ місце у номінації «Кращі кредити на вторинному ринку житла» з пропозицією «На покупку нерухомості на вторинному ринку» та ІІІ місце у номінації «Розрахунково-касове обслуговування» з програмою «Comfort».

При визначенні переможців серед кредитних програм аналітики агентства «Простобанк консалтинг», яке є організатором премії, брали до уваги максимальний термін та максимальну суму кредиту,  реальну відсоткову ставку, форму погашення та умови дострокового погашення. При визначенні переможців серед депозитних пропозицій враховували відсоткову ставку, мінімальну суму депозиту, періодичність виплати відсотків,  а також походження капіталу банку.

«Чергові нагороди продуктів «Кредобанку» у премії «ProstobankAwards» підтверджують те, що розрахунково-касове обслуговування, депозитні та кредитні  пропозиції банку є одними з найпривабливіших на ринку України. Запрошуємо скористатися оптимальними пропозиціями надійного банківського сервісу», – говорить перший заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Дам’ян Раґан.

Окрім того, у червні 2018 року «Кредобанк» посів четверте місце у рейтингу надійності депозитів українських банків від агентства «Стандарт-Рейтинг», а у липні агентство «Стандарт-Рейтинг» підтвердило рейтинги банку за національною шкалою на найвищому рівні - uaAAA за національною шкалою.

Довідка:

ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та  найбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи  банків іноземних банківських груп за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України та Києві. У 2018 році агентство «Стандарт-рейтинг» підтвердило найвищий рейтинг депозитів ПАТ «Кредобанк» – ua.1 за шкалою агентства, короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1, а кредитний рейтинг банку за національною шкалою - на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом. У жовтні 2017 року «Кредобанк» посів друге місце у номінації «Опора МСБ» щорічного рейтингового дослідження «Фінансовий Оскар 2017», яке проводиться діловим виданням «Бізнес». У лютому 2018 року банк отримав 1 місце премії «ProstobankAwards» в номінаціях «Іпотечні кредити для нерухомості на вторинному ринку», «Бланкові овердрафти» та «Депозити для бізнесу», у березні 2018 року – друге місце у рейтингу надійності великих роздрібних банків від журналу «Гроші» та 5 місце у рейтингу стійкості банків України від фінансового порталу «Мінфін». У квітні 2018 року банк отримав 3-тє місце в номінації «Автокредит» та «Іпотечний кредит» і 6-те місце в номінаціях «Інтернет-банкінг» та «Кредити малому і середньому бізнесу» щорічного рейтингового дослідження «50 найбільших банків України» від агентства «Фінансовий клуб».

Прес-служба ПАТ «Кредобанк»