НАБУ розпочала набір учасників для співпраці в проекті «Всесвітній день заощаджень в Україні - 2018»

Цікавість до Дня заощаджень в Україні з кожним роком зростає - як з боку фінансових установ, так і громадян. Офіційний старт проекту заплановано на 1 жовтня, проте вже сьогодні взяти участь у заході зголосилося чимало банківських установ.

Уже всьоме Всесвітній день заощаджень в Україні проводитиметься за ініціативи банків-членів НАБУ. І втретє поспіль реалізація цього проекту проходитиме за підтримки Фонду ощадних кас Німеччини «Sparkasse».

Офіційний старт проекту розпочнеться на початку жовтня, а завершальними акордами стане масштабне свято для дітей та батьків, яке відбудеться 3 листопада в рамках фестивалю Ulichnaya eda на Арт-заводі Платформа. У заходах візьмуть учать усі охочі банки-учасники проекту, які зможуть розмістити інформаційні стенди або інтерактивні локації, де маленькі клієнти отримають нагоду цікаво провести час та здобути подарунки.

Результати минулих років показали позитивний вплив проекту на діяльність банків. Завдяки участі у заході, банкам-учасникам вдалося залучити нових споживачів банківських продуктів, збільшити надходження коштів від населення на депозитні рахунки. Натомість, реалізація цього проекту сприяє підвищенню рівня фінансової грамотності громадян. Адже свого часу День заощаджень був заснований саме для інформування людей по всьому світу про те, як грамотно зберегти та примножити свої гроші.

У свою чергу НАБУ забезпечує інформаційну підтримку банків-учасників проекту та за потреби проводить тренінги для співробітників фінустанов, які в подальшому проводять заходи самостійно.

Цьогоріч на самому старті просвітницького проекту уже чимало банків приєдналися до участі. Організатори Дня заощаджень розраховують на неабиякий суспільний резонанс і користь.

Переглянути відеоролик минулорічного свята можна тут

Аби взяти участь у проекті, варто до 23.08.2018 року заповнити відповідну електронну форму за посиланням