Простіше і більше: Банк Кредит Дніпро у п’ять разів збільшив ліміти і вдвічі подовжив термін «Простого овердрафту» для українського бізнесу

Банк Кредит Дніпро продовжує розвивати програми підтримки малого та середнього бізнесу і покращує умови кредитного продукту «Простий овердрафт» на поповнення оборотних коштів компанії

Тепер у клієнтів-юросіб є можливість отримати кредитний ліміт на суму до 1 млн грн терміном на 60 днів без застави, надавши в якості забезпечення лише поруку власника бізнесу. Фахівці фінустанови розглянуть заявку клієнта, навіть якщо його поточний рахунок компанії відкрито в іншому банку, а скористатися лімітом компанія зможе вже на третій день після подання документів.

«Сьогодні, коли найбільш непрості моменти фінансово-економічної кризи позаду, ми вважаємо, що саме час для банків і бізнесу виробити спільну консолідовану стратегію, яка сприятиме зростанню економіки країни, незважаючи на турбулентності, які все ще трапляються. Бізнес потребує інвестицій. Банки ж у свою чергу накопичили необхідні обсяги ліквідності для того, щоб надавати більш підйомне і зручне фінансування підприємствам, – говорить Андрій Мойсєєнко, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. – Наш банк вірить у потенціал українського малого та середнього бізнесу, ми вважаємо, що саме представники МСБ за сприяння держави та фінсектора зможуть стати рушіями зростання, як це відбувається в розвинених економіках світу. І сьогодні ми готові надавати українським компаніям одні з найкомфортніших рішень за бланковими кредитними продуктами на фінансовому ринку країни. По суті, ми даємо зручний інструмент, який стане у пригоді при незапланованих витратах, а також буде корисним для розширення бізнесу, сплати податків, виплати заробітної плати співробітникам компанії та ін. При цьому умови отримання такого кредиту досить прості».

Сума ліміту овердрафту розраховується для кожного клієнта індивідуально виключно на підставі документації компанії і залежить від її оборотів. Відсотки нараховуються лише в разі використання позикових коштів, виходячи з фактичної кількості днів користування та залишків заборгованості за овердрафтом на рахунку. «Простий овердрафт» унеможливлює будь-які приховані комісії за оформлення або обслуговування.

Більш детально ознайомитися з пропозицією можна за посиланням.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро був заснований в 1993 році, входить до групи банків з приватним капіталом згідно класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія "Бренкрофт Энтерпрайзез Лімітед", яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні "uaA-" із прогнозом "у розвитку" та рейтинг надійності депозитів на рівні "4+" (висока надійність).

У рамках дослідження "Транспарентність банків України: кроки до Європи" від IBI-Rating та міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" Банк Кредит Дніпро отримав номінацію "Європейське партнерство" та став єдиним банком з українським капіталом, що визнаний однією із найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни. За результатами роботи у 2016 році Банк Кредит Дніпро став переможцем конкурсу від міжнародного фінансового клубу "Банкиръ" у номінації "Найкращий універсальний банк".

У травні 2016 відповідно до щорічного дослідження "50 провідних банків України", проведеного аналітичною групою "Фінансовий клуб", за результатами загального рейтингу, банк утримує впевнені позиції серед 50 кращих фінансових установ країни. У 2016 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінації "Опора МСБ" фінансового рейтингу ділового тижневика "Бизнес" .