Просто для бізнесу. Банк Кредит Дніпро нарощує свою присутність у сегменті малого і середнього бізнесу

Банк Кредит Дніпро у 2018 році активізує діяльність щодо фінансової підтримки та супроводу підприємств малого і середнього бізнесу, розглядаючи цей сегмент як драйвер відновлення і зростання української економіки.

«Малий і середній бізнес не випадково обрано фокусним напрямом нашої корпоративної стратегії, – каже Андрій Мойсєєнко, заступник голови Правління Банку Кредит Дніпро. – Саме цей сегмент розвивається найдинамічніше, оперативно адаптуючись до змін ринкового середовища і реагуючи на його виклики. Не даремно МСБ формує понад 50% ВВП у розвинених економіках, у нас же цей показник у рази скромніший, що свідчить про величезний потенціал росту. Минулого року ми активно розвивали агронапрям у якості пілотного й підготували потужний плацдарм для його масштабування на інші галузі МСБ: виробництво, IТ, будівництво, торгівлю, логістику».

Експерт вказав на низку продуктів, які сьогодні найцікавіші цільовим для банку клієнтам малого та середнього бізнесу з річним оборотом від 5 до 100 млн грн: це кредитний продукт «Простий овердрафт», що дозволяє за два дні отримати на повсякденні господарські потреби підприємства до 1 млн грн для безперервного використання упродовж двох місяців. Клієнтам, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, фінустанова надає оптимальні Forex-курси, валютний консалтинг і персональний дилінг. Як один із піонерів перспективного напрямку документарних операцій банк пропонує непокриті банківські гарантії на суму до 1 млн грн – зручний беззаставний інструмент, який дозволяє клієнтам не виводити свої кошти з обороту. При оформленні генерального договору на два роки клієнт може оформити таку гарантію за кілька годин, що сьогодні є однією з найкращих пропозицій на ринку.

Ключовими конкурентними перевагами Банку Кредит Дніпро є високий рівень експертизи, оперативність, гнучкість та індивідуальний підхід, а також максимально зрозумілі, комфортні, адаптовані під клієнта продукти і сервіси, що відповідають бізнес-концепції «Раз.Два.Просто».

Детальніше ознайомитися з продуктовими пропозиціями Банку Кредит Дніпро для підприємств малого та середнього бізнесу можна за посиланням.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «позитивний» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бизнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».

Прес-офіс Банк Кредит Дніпро