Рада НАБУ визначила стратегію на майбутній рік

03 листопада поточного року відбулося чергове засідання Ради Асоціації, під час якого, в рамках роботи НАБУ по удосконаленню своєї діяльності, були обговоренні поточні результати опитування банків щодо визначення пріоритетів на наступний рік та оцінки діяльності Асоціації за рік, що минає.

«Нам приємно, що банки високо оцінюють роботу Асоціації та рівень проведення нами всіх заходів, в яких вони, до речі, приймають дуже активну участь. Ми, в жодному разі, не будемо зупинятися на досягнутому та продовжуватимемо впроваджувати нові механізми більш плідної взаємодії з банками, бо саме вони надихають нас ставати кращими» - зазначає Виконавчий директор НАБУ Олена Коробкова.

Стосовно пріоритетів на наступний рік, членам Асоціації було запропоновано 12 основних напрямків, рівень пріоритетності яких, вони повинні оцінити за 12-бальною шкалою. Опитування, наразі, триває. За результатами узагальнення відповідей банків, Асоціацією планується проведення засідання Стратегічної сесії, на якому керівники всіх банків-членів Асоціації обмінюватимуться досвідом та напрацьовуватимуть спільні пропозиції щодо практичної реалізації цих напрямків.

Питання щодо затвердження стратегічних напрямків на 2018 рік буде винесено на розгляд Загальних зборів НАБУ.

Також Радою НАБУ були розглянуті всі «за» і «проти» для банків, пов’язані з  впровадженням з 01 січня 2018 року IFRS 9 та прийнято рішення обговорити дане питання з профільними Комітетами Асоціації з метою визначення остаточної позиції та подальших дій НАБУ щодо нього.