Рада НАБУ

Коробкова Олена Анатоліївна

Голова Ради НАБУ

Старший радник АТ «Альфа-Банк»

Народилась 1 листопада 1982 в м. Одеса.

Закінчила Одеський національний університет ім. І. І. Мечникова за спеціалізацією «математика», здобула ступінь магістра (2006р.). Паралельно, з 2003 по 2007 рік, у цьому ж університеті на факультеті правознавства отримала диплом спеціаліста з правового забезпечення підприємницької діяльності та кваліфікацію юриста. У 2011–2012 роках навчалась в Одеському національному економічному університеті за програмою Євросоюзу «Українська ініціатива» на факультеті економіки і підприємництва, отримала диплом за спеціальністю «фінанси».

У 2012–2013 роках навчалася в Лондонській бізнес-академії, після закінчення якої отримала диплом за спеціальністю «менеджмент».

Аспірант Державного університету «Банківський університет».

Досвід роботи: АТ Банк «Південний», ТОВ "ХАЙ-РЕЙЗ КОНСТРАКШНЗ", ПАТ «ІМЕКСБАНК», ВАТ «Українська біржа», АСОЦІАЦІЯ "НЕЗАЛЕЖНА АСОЦІАЦІЯ БАНКІВ УКРАЇНИ", БО "ЛІГА БАНКІВ УКРАЇНИ", АТ «АЛЬФА-БАНК»

Мудрий Володимир Стефанович

Заступник Голови Ради НАБУ

Член
Правління АТ «ОТП банк»

Народився 09 лютого 1979 року у смт. Стара Вижівка, Старовижівського району Волинської області.

Закінчив Волинський державний університет ім. Лесі Українки, диплом магістра з економіки.

Досвід роботи: Волинське ГРУ «ПриватБанк», АТ «Райффайзен банк Аваль»,

АТ «ОТП банк», ТОВ «ОТП Кредит»

В банківській сфері працює з 2002 року.

Сосєдка Олена Віліївна

Заступник Голови Ради НАБУ

Голова Наглядової Ради АТ «АКБ «КОНКОРД»

Народилася 20 березня 1975 року у м. Дніпропетровськ.

Закінчила Московський гуманітарний університет, спеціальність - фахівець з банківської справи (1995р.), Московську школу економіки, спеціальність - бухгалтер-економіст (1995р.), Дніпропетровський університет економіки та права, спеціальність - магістр економіки, міжнародна економіка (2002р.), Києво-Могилянську бізнес-школу, магістр ділового адміністрування, президенти MBA (2017р.).

Спеціаліст з цінних паперів (акредитований українським регулятором ринку цінних паперів) Асоціація ділового партнерства "Український міжнародний культурний центр" (Україна)

Досвід роботи: АТ «АКБ «КОНКОРД», Процесинговий центр “PROCARD”, Благодійна біржа “ДОБРОДІЙ”, ЗАКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "СИГМАБАНК", ЗАТ «ФІНАНСОВИЙ СОЮЗ БАНК», ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ФІЛІЯ АБ "ДОНЕЧЧИНА", АТ "ІНДУСТРІАЛЬНО-ЕКСПОРТНИЙ БАНК", ЗАТ КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ "АКАДЕМІЯ ІНВЕСТМЕНТС"

Бьош Герхард

Член Ради НАБУ

Голова Правління АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Народився в 1957 році.

Закінчив Віденський університет, диплом магістра соціально-економічних наук (1985р.), Міжнародний центр із грошово-кредитних і банківських питань (1988–1989 рр.), Лондонську валютну асоціацію, диплом АСІ (1996 р.), 4-й банківський коледж (1997 р.).

Досвід роботи: GIROZENTRALE AG, DEUTSCHE BANK AG, OESTERREICHISCHE POSTSPARKASSE AG (Австрійський поштовий ощадний банк), BANK FUER ARBEIT UND WIRTSCHAFT AG, Райффайзен Центральбанк Відень, Райффайзен банк Аваль, Приватбанк

В банківській сфері працює понад 35 років.

Володіє англійською та німецькою мовами.

Дубєй Володимир Володимирович

Член Ради НАБУ

Голова Правління АТ «ТАСКОМБАНК»

Народився в 1961 році.

Закінчив Дніпропетровський гірничий інститут ім. Артема, отримав диплом гірничого інженера-маркшейдера (1984 р.), Національну академію України ім. Ярослава Мудрого, здобув кваліфікацію юриста (2003 р.), присвоєно вчене звання доцента кафедри аерології та охорони праці (2003 р.), Львівський інститут банківської справи Університету банківської справи Національного банку України, здобув вищу освіту спеціаліста з банківської справи (2007 р.).

Досвід роботи: ТАС-Комерцбанк, АТ «ТАСКОМБАНК»

Кравець Андрій Миколайович

Член Ради НАБУ

Голова Правління АБ «Укргазбанк»

Народився 05 вересня 1963 року. Закінчив Київський національний економічний університет, спеціальність – магістр фінансів (2005р.), Вищу школу комерції (м. Тулуза, Франція), спеціальність – фінанси підприємства (1992р.), Київський інститут інженерів цивільної авіації, спеціальність – інженер-економіст (1985р.).

Досвід роботи: АБ «Укргазбанк», ПАТ «ВТБ БАНК», Міністерство фінансів України, Національний банк, Міністерство закордонних справ, Інвестиційна компанія «Мозаік інвестментс», Київський інститут інженерів цивільної авіації тощо.

В банківській сфері працює з 1994 року.

Володіє англійською та французькою мовами.

Мороховський Вадим Вікторович
Член Ради НАБУ

Голова Правління ПАТ "Банк Восток"

Заслужений економіст України, має 25-річний досвід роботи в банківській сфері, в тому числі досвід роботи в банках: ПАТ АБ «Південний» (1995-2011гг.), АКБ «НОРД БАНК» (1991-1995 рр.). З 1999 року по 2011 рік обіймав посаду Голови Правління ПАТ АБ «Південний».

Наумов Сергій Володимирович
Член Ради НАБУ

Голова правління АТ «Ощадбанк»

Народився 25 вересня 1969 року

Вищу технічну та економічну освіти здобув у Національному авіаційному університеті та Міжрегіональному інституті ринкових відносин.

У 2005 році отримав ступень MBA в Kassel International Management School (Німеччина).

Досвід роботи в банках: АТ «ПУМБ», АТ «Райффайзен банк Аваль», АТ «УкрСиббанк», АТ «Правекс Банк», АТ «Сбербанк» та АТ «Ощадбанк».

Має досвід роботи в аудиторській компанії PricewaterhouseCoopers.

Загальний стаж роботи в банківський сфері – 25 років.

Панов Сергій Миколайович

Член Ради НАБУ

Голова Правління АТ «Банк Кредит Дніпро»

Закінчив Національну юридичну академію України за спеціальністю «правознавство» (1995р.), Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна за спеціальністю «банківська справа» (2004р.).

До призначення на посаду Голови Правління АТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» працював на керівних посадах у ТОВ «Девелопмент Констракшн Холдинг» і ПАТ «УКРСИББАНК» BNP Paribas Group.

Працює у фінансовому секторі 26 років, з них 20 років – на керівних посадах. Має глибоку юридичну й банківську експертизу, а також великий професійний та управлінський досвід роботи.

Полянчук Олена Василівна

Член Ради НАБУ

Заступник Голови Правління, начальник юридичного департаменту АТ «УКРСИББАНК»

Народилася в 1974 році.

Закінчила Горлівський державний педагогічний інститут іноземних мов ім. Н.К. Крупської, факультет романо-германської філології, спеціальність «французька мова» (1996 р.), Вищий заклад освіти «Донецький інститут підприємництва» за спеціалізацією «Економіко-правове забезпечення господарської діяльності» (2002 р.), Донецький національний університет, економіко-правовий факультет, спеціальність «правознавство» (2009 р.), Edinburgh Business School (Harriot-Watt University), UK (МВА degree for Executives) Единбурзька школа бізнесу (Університет Геріот-Ватт), Велика Британія (ступінь МВА для керівників).

Досвід роботи: АКІБ «УкрСиббанк», АТ «УКРСИББАНК»

Черненко Сергій Павлович

Член Ради НАБУ

Голова Правління АТ «ПУМБ»

Народився 01 січня 1973 року.

Закінчив Донецький національний технічний університет за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини та менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» (1997р.).

Досвід роботи: АТ «ПУМБ», ТОВ «СКМ ФІНАНС», ТОВ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК».