Рада НАБУ

Шпек Роман Васильович
Голова Ради НАБУ

Член Ради Національного банку України, Голова Наглядової ради Альфа-Банку Україна, заслужений економіст України
1954 р.н., освіта вища: у 1976 році закінчив Львівський лісотехнічний інститут, у 1991 році – Міжнародний інститут менеджменту.
Малинська Олена Олександрівна
Заступник Голови Ради НАБУ

Голова Правління ПАТ «Банк Кредит Дніпро»
1976 р. н. Здобула дві вищі освіти: КНУ ім. Т. Шевченка за фахом «Менеджмент у виробничій сфері» і «Правознавство», кандидат економічних наук. Понад 16 років працює у фінансовому секторі, з них 11 років – на керівних посадах в українських банках: ПАТ «Енергобанк», ПАТ «Альфа-Банк», ЗАТ «ПроКредит Банк».
Петр Крумханзл

Член Ради НАБУ

Голова Правління АТ КБ "ПРИВАТБАНК"
Народився 6 травня 1966 року в Градець-Кралове (Чехословаччина). У 1989 році закінчив Карлів університет. Доктор природничих наук. Володіє чеською, англійською, німецькою, російською та японською мовами.
Досвід роботи в банківській сфері – 27 років.
Працював в банках: «Народний банк Парижу (Японія)», «ING Bank» (Прага, Чеська Республіка); «Ерсте Банк/АТ Чеський ощадний банк» (Чеська Республіка); «Райффайзен банк» (Чеська Республіка); «Райффайзен банк Аваль»(Україна); «Гіпо Альпе-Адріа-Банк Інтернешинал» (Австрія); «ПриватБанк» (Україна).

Мороховський Вадим Вікторович
Член Ради НАБУ

Голова Правління ПАТ "Банк Восток"

Заслужений економіст України, має 25-річний досвід роботи в банківській сфері, в тому числі досвід роботи в банках: ПАТ АБ «Південний» (1995-2011гг.), АКБ «НОРД БАНК» (1991-1995 рр.). З 1999 року по 2011 рік обіймав посаду Голови Правління ПАТ АБ «Південний».

Наумов Сергій Володимирович
Член Ради НАБУ

Голова Правління ПАТ «Піреус Банк МКБ»
Народився в 1969 році. Досвід роботи в банківській системі України на керівних посадах становить близько 15 років. З 2006 по 2008 рік обіймав посаду заступника Голови Правління Укрсиббанку, а з 2008 по липень 2010 року Сергій Наумов був Головою Правління Укрсиббанку. До 2006 року обіймав різні позиції в Райффайзенбанк Україна, на останній з яких очолював управління корпоративних клієнтів.
Пишний Андрій Григорович
Член Ради НАБУ

Голова Правління ПАТ «Ощадбанк»
Народився 26 жовтня 1974 року. Закінчив Чернівецький державний університет, спеціальність – правознавство (1996 р.), Українську академію банківської справи Національного банку України, спеціальність – банківська справа (2005 р). Кандидат юридичних наук (захищена дисертація «Правовий статус державних банків України»).
В банківській сфері працює з 2000 року.
Тамаш Хак-Ковач
Член Ради НАБУ

Голова Правління ПАТ «ОТП Банк»
Пан Хак-Ковач народився 1970 року в індустріальному місті Міщкольц, Угорщина. У 1995 році закінчив Будапештський університет економічних наук за спеціальністю «Фінанси та бухгалтерський облік». Після закінчення університету півтора роки працював асистентом фінансового директора в страховій компанії «Providencia Insurance Plc». Наступні 4 роки обіймав посаду генерального директора виробничого підприємства, після чого отримав запрошення від Commerzbank. З цього моменту 12 років працював у банківському бізнесі: 2000-2007 рр. виконував обов'язки Голови Правління дочірнього банку Commerzbank в Угорщині, з липня 2007 р. очолював дочірній банк Commerzbank у Москві, а з травня 2010 р. керував підрозділом Центральної та Східної Європи (CEE) Commerzbank. Зокрема, працюючи в Росії, пан Хак-Ковач зарекомендував себе як ефективний кризовий менеджер, який зумів найти вірні рішення для подальшого розвитку фінансової установи. З березня 2012 року працює в АТ «ОТП Банк», Україна.