Рада НАБУ

Шпек Роман Васильович
Голова Ради НАБУ

Член Ради Національного банку України, Голова Наглядової ради Альфа-Банку Україна, заслужений економіст України
1954 р.н., освіта вища: у 1976 році закінчив Львівський лісотехнічний інститут, у 1991 році – Міжнародний інститут менеджменту.
Кириченко Тарас Олексійович
Заступник Голови Ради НАБУ

Голова Правління ПАТ «Правекс-Банк»
1975 р.н. У 1998 р закінчив Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут». У 2000 р закінчив Міжнародний інститут менеджменту, МВА. У 2004 році почав свою банківську кар'єру. Працював на керівних посадах в «УкрСиббанку» і «ВТБ Банку».
Малинська Олена Олександрівна
Заступник Голови Ради НАБУ

Голова Правління ПАТ «Банк Кредит Дніпро»
1976 р. н. Здобула дві вищі освіти: КНУ ім. Т. Шевченка за фахом «Менеджмент у виробничій сфері» і «Правознавство», кандидат економічних наук. Понад 16 років працює у фінансовому секторі, з них 11 років – на керівних посадах в українських банках: ПАТ «Енергобанк», ПАТ «Альфа-Банк», ЗАТ «ПроКредит Банк».
Маноха Сергій Олександрович
Член Ради НАБУ

1961 р.н., освіта вища: у 1998 році закінчив Київський iнститут народного господарства (КНЕУ ім. Вадима Гетьмана). Директор центру казначейства та інституціонального бізнесу ПАТ «Укрсоцбанк» до 2014 року. Потім перейшов на посаду першого заступника голови правління АТ "Укрексімбанк". На керуючих посадах більше 15-ти років.
Мороховський Вадим Вікторович
Член Ради НАБУ

Голова Правління ПАТ "Банк Восток"

Заслужений економіст України, має 25-річний досвід роботи в банківській сфері, в тому числі досвід роботи в банках: ПАТ АБ «Південний» (1995-2011гг.), АКБ «НОРД БАНК» (1991-1995 рр.). З 1999 року по 2011 рік обіймав посаду Голови Правління ПАТ АБ «Південний».

Наумов Сергій Володимирович
Член Ради НАБУ

Голова Правління ПАТ «Піреус Банк МКБ»
Народився в 1969 році. Досвід роботи в банківській системі України на керівних посадах становить близько 15 років. З 2006 по 2008 рік обіймав посаду заступника Голови Правління Укрсиббанку, а з 2008 по липень 2010 року Сергій Наумов був Головою Правління Укрсиббанку. До 2006 року обіймав різні позиції в Райффайзенбанк Україна, на останній з яких очолював управління корпоративних клієнтів.
Пишний Андрій Григорович
Член Ради НАБУ

Голова Правління ПАТ «Ощадбанк»
Народився 26 жовтня 1974 року. Закінчив Чернівецький державний університет, спеціальність – правознавство (1996 р.), Українську академію банківської справи Національного банку України, спеціальність – банківська справа (2005 р). Кандидат юридичних наук (захищена дисертація «Правовий статус державних банків України»).
В банківській сфері працює з 2000 року.
Тамаш Хак-Ковач
Член Ради НАБУ

Голова Правління ПАТ «ОТП Банк»
Пан Хак-Ковач народився 1970 року в індустріальному місті Міщкольц, Угорщина. У 1995 році закінчив Будапештський університет економічних наук за спеціальністю «Фінанси та бухгалтерський облік». Після закінчення університету півтора роки працював асистентом фінансового директора в страховій компанії «Providencia Insurance Plc». Наступні 4 роки обіймав посаду генерального директора виробничого підприємства, після чого отримав запрошення від Commerzbank. З цього моменту 12 років працював у банківському бізнесі: 2000-2007 рр. виконував обов'язки Голови Правління дочірнього банку Commerzbank в Угорщині, з липня 2007 р. очолював дочірній банк Commerzbank у Москві, а з травня 2010 р. керував підрозділом Центральної та Східної Європи (CEE) Commerzbank. Зокрема, працюючи в Росії, пан Хак-Ковач зарекомендував себе як ефективний кризовий менеджер, який зумів найти вірні рішення для подальшого розвитку фінансової установи. З березня 2012 року працює в АТ «ОТП Банк», Україна.
Шевченко Кирило Євгенович
Член Ради НАБУ

Голова Правління АБ «Укргазбанк»
1994 р. – закінчив Харківський державний економічний університет і здобув кваліфікацію економіста. Досвід роботи в банківській сфері – 21 рік.