Раз. Два. Вигравай! Банк Кредит Дніпро запрошує клієнтів-власників платіжних карт VISA взяти участь у акції й виграти подарунковий сертифікат торговельної мережі Comfy на 5 тисяч гривень

Банк Кредит Дніпро пропонує своїм клієнтам приєднатися до партнерської акції з платіжною системою VISA і виграти один із 64-х подарункових сертифікатів номіналом 5 тисяч гривень на покупки в популярній торговельній мережі Comfy. Умови акції дуже прості: необхідно розраховуватися карткою VISA за будь-які товари або послуги в торговельній мережі чи Інтернеті. В акції бере участь кожна транзакція на суму від 100 гривень або еквіваленту у валюті, здійснена на території України чи за її межами. Що більше транзакцій здійснить клієнт, то більше шансів у нього виграти приз!

Щоб стати учасником акції, клієнту необхідно зареєструвати платіжну картку VISA, заповнивши коротку форму на сайті Банку Кредит Дніпро. Кількість платіжних карт, які може зареєструвати один учасник акції, не обмежена.

«Наближається період новорічних і різдвяних свят – час потішити своїх близьких корисними і приємними подарунками, – говорить Олександр Стецько, начальник управління розвитку продуктів і проектів роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Подарунковий сертифікат на покупки в торговельній мережі Сomfy на 5 тисяч гривень стане хорошою підмогою для наших клієнтів, а також переконливим підтвердженням того, що розрахунки платіжною карткою за товари та послуги не тільки прості й зручні, але й економічно вигідні!»

Акція триватиме з 13 листопада 2017 року до 4 березня 2018 року включно і пройде у 16 етапів. Щотижня за результатами кожного з етапів визначатимуть чотирьох щасливців-переможців за допомогою сервісу www.random.org.

Більш детально з умовами акції «Раз. Два. Вигравай!» можна ознайомитися за посиланням.

Для довідки:

Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, в цей час входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ.

Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.

Надійність і стабільність банку підтверджено авторитетними рейтинговими агентствами. Зокрема, рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг банку за національною шкалою на рівні «uaA-» з прогнозом «у розвитку» та рейтинг надійності депозитів на рівні «4+» (висока надійність).

У рамках дослідження «Транспарентність банків України: кроки до Європи» від IBI-Rating і міжнародного фінансового клубу «Банкиръ» Банк Кредит Дніпро було відзначено в номінації «Європейське партнерство» як єдиний банк з українським капіталом серед найбільш інвестиційно привабливих фінустанов країни.

У 2017 році Банк Кредит Дніпро став одним із переможців у номінаціях «Корпоративний партнер» і «Агробанк» фінансового рейтингу ділового тижневика «Бизнес», а також його було відзначено в номінації «Надійний партнер для бізнесу» в рамках ІХ Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2017».